inzerce, prodej, prodám, bazar

⚠️ Paddleboard SKIFFO SUN CRUISE 12'0

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Nový s originální krabicí, pouze vybalen, nevhodný dárek.

SKIFFO SUN CRUISE 12'0'' - je univerzální nafukovací paddleboard pro velké jezdce nebo více jezdců. Jde o 365 cm dlouhý, 86cm široký a 15 cm vysoký plovák, vyráběný moderní dvouvrstvou MSL FUSION DROP-STITCH technologií. Výtlak je 345 litrů a váha jen 13,9 kg. Je určen i pro těžší jezdce nad 100 kg nebo pro jízdu ve dvojici. Maximální váha jednoho jezdce až 160 kg. Je vhodný i pro začátečník, kterým nabídne díky svému výtlaku a nadstandardní šířce dobrou stabilitu a zážitek z jízdy. Díky ostřeji tvarované špičce je dobře použitelný i pro plavbu na zvlněných tekoucích vodách. Bez problému unese i dva jezdce. 5 po plováku rozmístěných neoprenových poutek zajistí snadnou manipulaci.

Délka plováku je 365cm, šířka 86cm, výška 15cm. Objem 345 litrů. Váha 13,9 kg.

Tento stylový paddleboard má řadu nových funkcí. Paluba je krytá speciálně upravenou měkkou pěnovou podložkou, která je příjemná na dotek a zároveň je výrazně protiskluzová. Zadní část pěnové podložky je podložena pro zvýšení stability při rychlé otočce.

Na palubě jsou integrována další 4 poutka D-ring, ke kterým je možné uchytit kajakovou sedačku (sedačka není součástí základní sady).

Povrch plováku je potažen nášlapnou vrstvou EVA v profilu krodýlí kůže, která působí velmi příjemně a zároveň zajišťuje dokonalou přilnavost proti uklouznutí.

V přední části paluby jsou integrovány 4 kroužky D-ring, do kterých je nataženo pružné lano k přichycení osobních věcí nebo nákladu. Doporučujeme dokoupit nepromokavý vak pro uložení osobních věcí - klíče od auta, telefon, peněženku.

Plovák je vybaven jednou odnímatelnou středovou, rychlo-upínací finou s pojistkou.

Doporučený tlak je 13 PSI, maximum pak 15 PSI.

Rozměry nafouklého plováku SKIFFO:
Délka 365cm, Šířka 86cm, Výška 15cm, Objem 345 litrů

Rozměry zabaleného plováku SKIFFO:
90 x 45 x 24cm

⚠️ Paddleboard SKIFFO SUN CRUISE 12'0
Podobné inzeráty
Vysokotlaký youtuberský paddleboard X-Morph Cruise
NOVÝ Paddleboard X-Morph SUP CRUISE 330/15cm Rozbalený, nepoužitý Natáčejte super videa z Vašich zážitků u moře! Tento paddleboard musí mít každý pořádný Youtuber! Paddleboard od floridského X-Morphu Megatuhý padleboard se směrově stabilní a přitom lehce točivou konstrukcí. Je určený pro začátečníky až pro pokročilé paddleboardisty. Rychlý profil činí jízdu snadnou a bez větší námahy. Udržení rovnováhy je na této stabilní desce snadné. hlavní stabilizační ploutev je demontovatelná bez vyfouknutí- ploutev usnadňuje udržet směr i začátečníkům. Demontovatelná ploutev usnadňuje bezpečné uložení padlbeboardu třeba na pláži, průjezd mělčin, atd. 2 pomocné boční ploutve jsou u X-Morphu z nezničitelného materiálu! Pozor: některé levné značky nemají tyto pomocné ploutve. Paddleboard bez pomocných ploutví není vhodný pro začátečníka a ani pokročilého paddleboardistu. U levných paddleboardů je materiál ploutviček snadno zlomitelný...a bez ploutviček se jezdit nedá! Doporučený provozní tlak: 15-25PSI. Maximální tlak: až 22,5psi! MEGATUHÝ! Na tento vysoký tlak laciný paddleboard nafouknete jen jednou! :-) , bazary jsou plné levných paddleboardů- s vybouleným dnem, či jinak poškozenou konstrukcí- přetlakem. Paddleboard X-Morph CRUISE nemusíte na slunci tak často kontrolovat tlak, jako u paddlebordů s max.tlakem 15 psi. rozměr: 330x76x15cm hmotnost: 12,6kg nosnost: 115 kg, 1 osoba Vysoce kvalitni materiál: 1150 dTex Popruh přes rameno pro pohodlnné přenášení madla na přídi i na zádi pro pohodlnné nošení ve dvou centrální madlo úchyt na držák GOPro kamery na přídi (kamera není v ceně) zvýšený klín nášlapu pro pohodlné zapření 4 očka pro přichycení nákladu 4 očka pro uchycení kajakového sedátka 1 očko pro uchycení bezpečnostního lanka opravná sada- lepení v plovoucím obalu vysokotlaká pumpa s manometrem, s přepínáním single/dual, se skládacími nožičkami a rukojetí, do tlaku 29psi(2bar), pro nafukování i vyfukování DÁREK: přepravní batoh s popruhy a síťováním pro lepší odvětrání
Paddleboard DELFINO 10.6 s windsurfivou plachtou
SUP Delfino se svými rozměry 320 x 81 x 15 cm nejenže představuje nejuniverzálnější paddleboard, ale také poskytuje unikátní možnost připevnit windsurfingovou plachtu. Součástí balení je také demontovatelná plachta s plochou 3,3 m², čtveřice zajišťovacích držáků na nohy, centrální držák plachty a windsurfingová ploutev. Delfino Vám tak zajistí kompletní balík na paddleboardování a windsurfing pro středně pokročilé a pokročilé jezdce. Delfino obsahuje kromě nadstandardní výbavy pro windsurfing i standardní výbavu Watt Sup paddleboard - v přední části se nachází gumové pružné lano na uchycení nákladu, protiskluzová, měkká, podložka na vrchní části paddleboardu se strukturou krokodýlí kůže, vyvýšená na konci pro lepší ovladatelnost a záběr. Paddleboard obsahuje dva druhy ploutví: odnímatelnou centrální a windurfingovou (dýkovou) ploutev, centrální a zadní držák. Paddleboard je vybaven 4 nerezovými kroužky na připevnění sedadla, svůj paddleboard tak můžete snadno přeměnit na otevřený kajak. V cene autopumpa HF Taška na paddleboard natržena v rohu viz fotka.
Paddleboard Aqua Marina Monster
Nový, nepoužitý paddleboard značky Aqua Marina. Kvalitní allroundový paddleboard AQUA MARINA Monster o vysokém výtlaku Prostorný nafukovací paddleboard AQUA MARINA Monster nabízí vskutku vysoký výtlak a uveze tak s přehledem těžší jezdce, dva pasažéry, extra náklad či domácího mazlíčka spolu s jezdcem. Paluba plováku je potažena pohodlným, frézovaným padem v diamantovém vzoru, který zajišťuje skvělou přilnavost. Paddleboard je osazen kovovými d-ringy, takže je k němu možné bez problému připojit příslušenství jako leash, či kajaková sedačka (sedačka není součástí základního balení). Plovák je vyroben v technologii drop-stitch light, která dělá plovák velmi tuhý a zároveň si drží nízkou váhu. Součástí je i vylepšený transportní batoh do kterého SUP a veškeré příslušenství snadno sbalíte. Jízdní vlasnosti dle výrobce: Držení směru: 70% / Manévrovatelnost: 80% / Stabilita: 70% / Rychlost: 70% Součást balení: Nafukovací paddleboard Transportní batoh na zip Dvojčinná ruční pumpa Skládací pádlo Středová slide-in flosna Leash (pojistný řemen) Maximální zátěž: 170 kg Výtlak: 380 l Rozměr po nafouknutí: 386x84x15 cm Původní cena: 13.500,- Kč Cena po slevě: 8.500,- Kč
Rodinný Paddleboard
Prodám rodinný Paddleboard ZRAY X5 X-Rider XL 13'0 Je ježděný dvě sezony na Lužnici a jihočeských rybnících. Jednou lepený viz.foto. Jinak naprosto v pořádku včetně kompletní výbavy. /Do 50km jsem ochotný dopravit/ Paddleboard ZRAY X5 X-Rider XL 13'0 je velký nafukovací SUP plovák pro nejširší použití. Plovák o rozměrech 6"x36"x13' (15x91x396 cm) má výtlak 440litrů a váhu 15,5 kg. Díky svým rozměrům a maximální zátěži až 220kg nabízí tento plovák výtečnou stabilitu a zážitek i z první jízdy. Jde o nafukovací paddleboard (SUP), vyrobený jednovrstvou DROP-STITCH technologií. Unese i dva lehké jezdce. Je lehce sbalitelný do úhledného balíčku. Balení má rozměry (šířka, hloubka, délka): 42*30*100 cm. Rozměry nafouknutého plováku paddleboard ZRAY X5 X-RIDER XL 13'0'' Délka: 396 cm, šířka: 91 cm, výška: 15 cm, výtlak: 440 litrů Plovák je možné nafouknout na optimální tlak 15 PSI. Paddleboard je vybaven centrální odnímatelnou flosnou. V přední části paluby je umístěno pružné lano k přichycení osobních věcí nebo nákladu na delší cesty, na stranách a zadní části má plovák D-ring kroužky. Povrch plováku je potažen příjemnou EVA nášlapnou vrstvou, která zajišťuje dostatečnou přilnavost a zamezuje uklouznutí.
Paddleboard F2 Stereo 10'5
dobrý den, prodám PADDLEBOARD f2. paddleboard je v super stavu! prodávám jako celek ( pumpa, padlo a batoh). paddleboard jseme použil jenom parkrat. takže super stav. preferuji osobní předání Praha.( mohu přivést po Praze) připraveno na leto stačí nafouknout a hurá na vodu. zde jsem ho kupoval. původní cena: 9 400 Kč prodávám za: 6 200 Kč prosím jenom vážní zájemci. inzerát platí do smazání
F2 Axxis 10.5 s kajakovým setem
Dobrý den, prodám zcela nový paddleboard F2 Strato 10.5 Model na rok 2022.Pracuji přímo ve firmě F2,tak poskytuji i záruku.Výtlak je 320 litrů a paddleboard je určen pro člověka s hmotností do 145 kg. Včetně sedačky F2 pro SUP kajak a pádla 2v1 pro SUP kajak (4dílné). Rozměry: 320 x 82 x 15 cm Součástí balení: Paddleboard Pádlo Opravný set Pumpa Vak Středová fina Vlastnosti Nafukovací paddleboard Konstrukce plováku je vyztužena tisíci polyesterovými vlákny, které jsou spojeny s vnějším zesíleným PVC materiálem a propůjčují plováku extra tuhost. Nášlapná vrstva z protiskluzové EVA pěny, která zajišťuje maximální kontrolu a bezpečí. Vyvážené objemové rozložení Flexibilní lanka na plováku, díky kterým si na paddleboard můžete uchytit osobní věci. 1x zadní odnímatelná rychloupínací fina + 2x malá, zadní, postranní, fina