inzerce, prodej, prodám, bazar

1000 klasických receptů z celého světa

Kategorie: Kuchařky

Použitá - v perfektním stavu. Původní cena 499 kč.

1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí. Japonská tempura, italské těstoviny, španělské tortlly a thajská karí představuje jen zlomek z bohatství mnoha exotických pokrmů.Ponořte se do stránek této knihy a zažijte svátek chutí a vůní různých kultur. Nechte se v jediném okamžiku přenést na druhý konec světa!Tato obsáhlá kniha plná nejrůznějších receptů je doplněna řadou barevných fotografií, které ilustrují přípravu pokrmů krok za krokem.
1000 klasických receptů z celého světa
Podobné inzeráty
kuchařky, zdravá výživa,dělená strava,pečení..
Prodám 1)Lidi,to je ale bašta ,J.Bohdalová, 2) Dělená strava nejen v zaměstnání a na cestách ,jídelníček a stovku receptů na optimální složení snídaně, oběda, večeře i malého občerstvení. Všechna jídla lze připravit předem a konzumovat je mimo domov 3) Hrníčková kuchařka : pečeme bez vážení, J.Pechová, 4) Česká kuchyně pro Váš typ Krevní skupina A, 5)Vitaminová kuchařka (380 receptů) 6)Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem, Ilustrovaná encyklopedie 7) Minutové variace, vice než 500 receptů, 8) Vaříme bez zkušeností - 160 stran receptů a rad, 9) Ryby, měkkýši a korýši na nový způsob, série: Zdravá domácí kuchyně, 10) Moučníky a dezerty 11)Vychutnej život (kniha o zdravé výživě),barevné il.,foto,tabulky,rady,příklady jídelníčků,optimální kombinace potravin, 12) Vegetariánská kuchyně,nápady na hl.jídla, svačiny a zákusky, 13) Vegetariánská kuchyně-Vaříme pro dva,Přes 40 nenáročných a vyzkoušených receptů doplněných barevnými fotografiemi. 14) Jíme zdravě, 125 veganských receptů nejen pro vegany , kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. 15) Sýry na vašem stole, rozdělení sýrů do základních skupin,jejich historii i taje výroby a obsahuje 72 zajímavých receptů ze všech končin Evropy s fotografiemi. 16) Tajemství dělené stravy, zásady tzv. dělené stravy,vhodné pro snížení tělesné váhy a štíhlou linii. 17) Rodinná kuchařka 2 : 609 receptů a rady na zeštíhlení 18)Pečeme s láskou 4,Dr.Oetker -52 bleskových receptů 19) Vitamíny na vašem stole, Kristiane Müllerová-Urbanová Cena za 1ks 50 CZK, i jednotlivě, na požádání mohu zaslat více foto z jednotlivých knih Přeškrtnuté je PRODANÉ
1000 klasických receptů z celého světa
Prodám kuchařku 1000 klasických receptů z celého světa - autorka Elizabeth Towersová, pevná vazba, čeština, počet stran: 1024, datum vydání: březen 2000, prodám za: 99Kč
1000 klasických receptů z celého světa
Dobrý den. Prodám knihu 1000 klasických receptů z celého světa. Vaření, pečení krok za krokem. Mnoho ilustrací, nápadů. Kniha v pěkném stavu, drobné známky opotřebení. 1021 stran Pouze osobní předání Pardubice.
1000 klasických receptů z celého světa
Prodám tutu knihu ve velmi dobrém stavu. COLUMBUS spol. s r.o. · 2000 · pevná s přebalem lesklá · 1024 stran 1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí. Japonská tempura, italské těstoviny, španělské tortlly a thajská karí představuje jen zlomek z bohatství mnoha exotických pokrmů. Ponořte se do stránek této knihy a zažijte svátek chutí a vůní různých kultur. Nechte se v jediném okamžiku přenést na druhý konec světa! Tato obsáhlá kniha plná nejrůznějších receptů je doplněna řadou barevných fotografií, které ilustrují přípravu pokrmů krok za krokem. Při platbě předem na účet mohu zaslat přes zásilkovnu za 79 Kč. Nebo mohu zaslat na dobírku přes zásilkovnu za 102 Kč. Nebo je možný osobní odběr v Červeném Kostelci (okr. Náchod).
1000 klasickych receptu z celeho sveta - SLEVA
Velmi zachovala kniha receptu z celeho sveta. 1024 stran. Podivejte se na ostatni me inzeraty, treba vas neco zaujme.
Kuchařské knihy 3.sada.
Prodám kuchařské knihy: Menu lásky aneb Kuchyně plná lásky 30,-, Levně a chutně vaříme s Novou 30,-, Vaříme s moderní technikou, Pokrmy z mletého masa, Závitky, záviny, rolády 20/kus, Variace na kuchyně Orientu, Připravujeme pohoštění, Drůbež a drúbeží pochoutky, Rychlé pokrmy 15/kus, Rybářská kuchařka 20,-, Kuchařské švindly aneb co čím jak nahradit 40,-, Kuchařka - Králík na 250 způsobů - 30,-, Šunka, salámy & spol. lexikon : uzeniny, delikatesy z masa, recepty 50,-, Moderní kuchyně 40,-, Labužník Hitchcock filmová kuchařka mistra hrůzy 30,-, Saláty z celého světa 20,-, Jak používat koření 20,-, Moučníky bez mouky 10,-, Sada 13 kuchařských knih z edice 100 a 1: chutných salátů, specialit z masa, zvěřinových jídel, domácích večeří, krajových jídel, vaříme pod parou, jídel z mletého masa, chalupářských pochoutek, zeleninových jídel, chalupářských pochoutek, Sto receptů z ryb a plodů moře, Sto receptů thajské kuchyně, Sto receptů s pivem a vínem. Cena spolu 130,-.