inzerce, prodej, prodám, bazar

160 cm dámské SALOMON BBR 7.4 LIMELITE Vshpe, jako NOVÉ

Kategorie: Lyžování

Použité dámské lyže Salomon BBR 7.4 LIMELITE Širší zásady hospodářské politiky, woodcore, limet + Salomon L9 (jako NOVÉ) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0231

Rádius a délka:
7; 8; 9; 10; 11 (160cm);
parametry:
střed 74 (160cm);

Původní cena: 10 830 Kč

Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované.

Salomon BBR Limelite 7.4R je dámská verze zcela nové řady BBR od Salomonu. Tato lyže byla Zrození z myšlenky Převést Surf prkno na sníh. Tak vznikla jedna z nejuniverzálnějších lyží pro nadšencu volného terénu. Je možné si na ní užít krásný ostrý oblouk vedený na jakémkoliv povrchu od tvrdé sjezdovky až po prašan nebe měkký jarní sníh. Lyže je velice poddajná, tudíž přiroste k srdci začátečníků, kterým odpustí jejich chyby. Není však vhodná pro vysoké rychlosti má tendenci být nestabilní díky kmitáním velké špičky.

Ženská verze TÉTO lyže je opatřena kompozitovým jádrem, technologií pulse pad a tvarem V-shape. Tyto vlastnosti jsou optimální kombinací pro výbornou ovladatelnost a nízkou váhu lyže. Tvar lyže s tip rocker a camber konstrukcí je jedním z dalších plusy pro ovladatelnost a navíc usnadní Průjezd měkkým terénem. Vázání Salomon L9 white je automatické vázání bílé barvy, jeho silový rozsah je 2,5-9 DIN. Má nízko položené dosedací plochy pro co nejefektivnější přenos síly na lyži. Je vybaveno brzdičkou, Kluzná deskou a jinými bezpečnostními prvky. Vyrobeno z kvalitních a trvanlivých materiálů. Závěr Salomon BBR Limelite 7.4 je parádní volbou pro začínající lyžařky, které se chtěj nejen odlišné, ale takové potěšit z jízdy v různorodém terénu bez strachu ze Ztráty kontroly nad lyží.

160 cm dámské SALOMON BBR 7.4 LIMELITE Vshpe, jako NOVÉ
Podobné inzeráty
160cm dámské Salomon Bbr 7.4 Limelite Vshape, (Jako Nové)
Použité Dámské Lyže Salomon Bbr 7.4 Limelite Vshape, Woodcore, Limet + Salomon L9 ( Jako Nové ) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0231 Rádius a délka: 9 (160cm); Parametry: 74 (160cm); Původní cena: 11 380 Kč Tlusté hrany a skluznice v bezchybně stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Salomon BBR Limelite 7.4R je dámská verze zcela nové řady BBR od Salomonu. Tato lyže byla zrozena z myšlenky převést surfovací prkno na sníh. Tak vznikla jedna z nejuniverzálnějších lyží pro nadšence volného terénu. Je možné si na ní užít krásný ostrý oblouk vedený na jakémkoliv povrchu od tvrdé sjezdovky až po prašan nebo měkký jarní sníh. Ženská verze této lyže je opatřena kompozitovým jádrem, technologií pulse pad a tvarem V-shape. Tyto vlastnosti jsou optimální kombinací pro výbornou ovladatelnost a nízkou váhu lyže. Tvar lyže s tip rocker a camber konstrukcí je jedním z dalších plusů pro ovladatelnost a navíc usnadní průjezd měkkým terénem. Je to zkrátka model určen pro všechny carvingových nadšence, kteří ocení i šikovnou lyži do prašanu. Použité lyže Salomon BBR Limelite R 7.4 jsou skvělý dámský allmountainový univerzální model. S přehledem si s ním poradíte v hlubokém sněhu, ale i na sjezdovce, ať je v jakémkoliv stavu. S těmito lyžemi vás prostě nezaskočí žádné podmínky. Technologie V-Shape, inspirovaná surfingem, spočívá v široké špičce vhodná do freeridu a úzké patce vhodná na sjezdovku. Nejlépe fungují v krátkém a středním oblouku. Povrch lyží je odolný proti poškrábání. Použité technologie: ochrana špičky V-shape Velký Pulse Pad Jádro a konstrukce lyže: monocoque woodcore
Salomon BBR 7.5 Vshape, dřev. jádro + Salomon Z10
Použité lyže Salomon BBR 7.5 Vshape, Woodcore + Salomon Z10 s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0385 Rádius a délka: 7; 8; 9; 10; 11 (165cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. parametry: střed 75 (165cm); Původní cena: 12 990 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Lyže Salomon BBR 7.5 určené pro rekreační lyžaře i sportovní lyžaře umožňují jízdu na jakémkoliv terénu. Speciální tvar V-shape a nízká hmotnost lyží napomáhají snadnému zahájení oblouku a spolehlivé jízdě. Cz: · Nová generace krojení V-shape · Zvýšená stabilita · Pohodlí a dobrá ovladatelnost All mountain lyže Salomon BBR přinášejí více možností pro lyžování. Speciální tvar V-shape a nízká hmotnost lyží napomáhají snadno zahájení oblouku a Spolehlivé jízdě. Lyže jsou URČEN pokročilejším lyžařům, které si chtěj užít více zábavy. Technologie: Monocoque: konstrukce vyrobena vrstvením vláken, přinášející více pohodlí a ovladatelnosti.
dámské SALOMON BBR 7.9 SUNLITE Vshape, jako NOVÉ
Použité dámské lyže Salomon BBR 7.9 SUNLITE Vshape, woodcore, red + Salomon Z10 (jako NOVÉ) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_0677 Rádius a délka: 79 (149cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. parametry: střed 9 (149cm); Původní cena: 11 600 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezvadném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Nová, jedinečná technologie V-Shape Budete se odlišovat Navíc si dobře zalyžujete Použité lyže Salomon BBR 7.9 2 jsou skvělý allmountainový univerzální model. S přehledem si s ním poradíte v hlubokém sněhu, ale i na sjezdovce, ať je v jakémkoliv stavu. S těmito Lyže vás nezaskočí žádné podmínky. V-Shape inspirovaný surfingem spočívá v široké špičce vhodná do freeridu a úzké patce vhodná na Sjezdovka. Celodřevěné jádro vyztužené dvěma vrstvami titanalu zaručuje skvělou stabilitu a torzní tuhost i ve vysokých rychlostech. V-Shape: široká špička vhodná do freeridu a úzká patka lyže vhodná na upravenou Sjezdovka. Full Woodcore celodřevěné jádro: pro lepší torzní tuhost při vyšších rychlostech. Pulse Pad pulzní vrstva: elastomerová vrstva Podél hran, která absorbuje nárazy, tým zmenšuje vibrace a zajišťuje lepší kontakt lyže se sněhem.
Lyže Salomon BBR V.Shape 155cm
Lyže Salomon BBR V.Shape 155cm,R 7.5 m ,pouze den jeté,jako nové,po servisu! Původní cena 10900,-
Salomon BBR 9.0 186cm vcetne vazani
Prodam tyto vyborne lyze. Posledni roky uz moc nejezdene, jelkoz jsem koupil nove - tak mi doma jen zavazeji. Hrany jsem daval na brouseni asi 3x, takze se jeste brousit daji. Je to skvela, univerzalni lyze, se kterou se da krasne karvovat, dobre si poradi i s prasanem a idelane zvlada i dozbite sjezdovky. Proste lyze, se kteoru muzete jezdit cely den a porad vas bude bavit. Cena setu byla okolo 18k, prodavam za zlomek - budu rad, kdyz je nekdo bude pouzivat. Na jedne lyzi je poskozen kryt vazani, ale funkcnosti to nevadi. Vice info:
Freeride lyze Salomon BBR 8,9 166 cm
Prodam lyze Salomon BBR 8,9x166 cm. Hezky stav