inzerce, prodej, prodám, bazar

2+ kk byt s výhledem na moře v Byala - Bulharsko

Kategorie: Byty

Dvoupokojový byt v Byala. Byt se nachází v komplexu Sun breeze Living, který má jedinečnou polohu na krásném svahu vesničky Byala.

Byt se nachází v prvním patře a má rozlohu 102 m2. Byt sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny s WC. Z prostorné terasy si můžete vychutnat relaxační výhled na moře a okolí.

V bytě je dlažba na všech podlahách a dlažba na stěnách koupelny, klimatizace (topení a chlazení), kuchyňské vybavení, spotřebiče (trouba, horní deska, mikrovlnka, myčka, lednice a ventilátor).

Komplex se nachází 500 metrů od panoramatické silnice mezi Varnou, Burgasem a cca. 700 metrů od pláže. Z pozemku máte nádherný výhled na krásné Černé moře a na obzoru město Obzor s úžasnými východy a západy slunce.

Byt se nachází v prvním patře a má rozlohu 102 m2. Byt sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny s WC. Z prostorné terasy si můžete vychutnat relaxační výhled na moře a okolí.

Byala Sun breeze Living dnes tvoří dva bloky se 46 byty vysokého skandinávského standardu. Byty jsou zateplené a postavené dle norem EU se schválenými materiály.

Resort má lobby bar, restauraci, venkovní bazén s lehátky a parkování zdarma. Poplatek za podporu je 16 eur / m2 ročně.

Centrum Byala je cca. 1500 metrů daleko. Je to kousek na pláž a přímo pod letoviskem je lodní přístav s místními rybářskými loděmi, rybí restaurace a možnosti nákupu čerstvých ryb.

Byala se nachází na pobřeží Černého moře mezi Varnou a Burgasem. – Byala je tradiční bulharská vesnice a v létě oblíbená turistická destinace. Byala je známá svou čistou vodou a 6 km dlouhou pláží s jemným pískem.
2+ kk byt s výhledem na moře v Byala - Bulharsko
Podobné inzeráty
2+ kk byt s výhledem na moře v Byala - Bulharsko
Dvoupokojový byt v Byala. Byt se nachází v komplexu Sun breeze Living, který má jedinečnou polohu na krásném svahu vesničky Byala. Komplex se nachází 500 metrů od panoramatické silnice mezi Varnou, Burgasem a cca. 700 metrů od pláže. Z pozemku máte nádherný výhled na krásné Černé moře a na obzoru město Obzor s úžasnými východy a západy slunce. Byt se nachází v prvním patře a má rozlohu 84 m2. Byt sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny s WC. Z prostorné terasy si můžete vychutnat relaxační výhled na moře a okolí. . V bytě je dlažba na všech podlahách a dlažba na stěnách koupelny, klimatizace (topení a chlazení), kuchyňské vybavení, spotřebiče (trouba, horní deska, mikrovlnka, myčka, lednice a ventilátor). Byala Sun breeze Living dnes tvoří dva bloky se 46 byty vysokého skandinávského standardu. Byty jsou zateplené a postavené dle norem EU se schválenými materiály. Resort má lobby bar, restauraci, venkovní bazén s lehátky a parkování zdarma. Poplatek za podporu je 16 eur / m2 ročně Centrum Byala je cca. 1500 metrů daleko. Je to kousek na pláž a přímo pod letoviskem je lodní přístav s místními rybářskými loděmi, rybí restaurace a možnosti nákupu čerstvých ryb. Byala se nachází na pobřeží Černého moře mezi Varnou a Burgasem. – Byala je tradiční bulharská vesnice a v létě oblíbená turistická destinace. Byala je známá svou čistou vodou a 6 km dlouhou pláží s jemným pískem.
2+ kk byt v luxusním komplexu v Byala - Bulharsko
Dvoupokojový byt v Byala. Byt se nachází v komplexu Sun breeze Living, který má jedinečnou polohu na krásném svahu vesničky Byala. Komplex se nachází 500 metrů od panoramatické silnice mezi Varnou, Burgasem a cca. 700 metrů od pláže. Z pozemku máte nádherný výhled na krásné Černé moře a na obzoru město Obzor s úžasnými východy a západy slunce. Byt se nachází v prvním patře a má rozlohu 95 m2. Skládá se z velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní, ložnice a koupelny. Z obývacího pokoje a ložnice je vstup na obrovskou terasu s výhledem na moře a okolí. V bytě je dlažba na všech podlahách a dlažba na stěnách koupelny, klimatizace (topení a chlazení), kuchyňské vybavení, spotřebiče (trouba, horní deska, mikrovlnka, myčka, lednice a ventilátor). Byala Sun breeze Living dnes tvoří dva bloky se 46 byty vysokého skandinávského standardu. Byty jsou zateplené a postavené dle norem EU se schválenými materiály. Resort má lobby bar, restauraci, venkovní bazén s lehátky a parkování zdarma. Poplatek za podporu je 16 eur / m2 ročně Centrum Byala je cca. 1500 metrů daleko. Je to kousek na pláž a přímo pod letoviskem je lodní přístav s místními rybářskými loděmi, rybí restaurace a možnosti nákupu čerstvých ryb. Byala se nachází na pobřeží Černého moře mezi Varnou a Burgasem. – Byala je tradiční bulharská vesnice a v létě oblíbená turistická destinace. Byala je známá svou čistou vodou a 6 km dlouhou pláží s jemným pískem,
Studio, 1+kk, 49m2, Byala, Bulharsko
Na prodej byt 1+kk, studio, v komplexu Chayka v letovisku Byala. Cena: 31 000 eur. Město: Byala. Pokoje: 1 Celková plocha: 49 m². Patro: 2/5 Poplatek za podporu: 400-500 EUR ročně. Nabízíme vaší pozornosti vynikající a super funkční studio v uzavřeném komplexu ve městě Byala. Tato oblast je klidná a krásně upravená, jen 200-300 m od krásné pláže a přístavu. Byt o velikosti 49m2 se nachází ve druhém obytném patře. K dispozici je krásná a dostatečně velká terasa s výhledem na moře. Je nezařízený a nevybavený. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s WC a terasy. Podlaha je vyrobena z kvalitního laminátu a kvalitní žulové dlažby v předsíni. Koupelna je vybavena a připravena k užívání. V bytě se nikdy nebydlelo a je v perfektním stavu. Byt byl využíván nájemci jako dočasný sklad. V době prodeje bude byt uveden do pořádku a očištěn od věcí. Areál má bohatou občanskou vybavenost a je výborný i pro celoroční bydlení, má bazén, 24hodinovou ostrahu vrátného a obsluhu. K nemovitosti náleží pohodlné parkovací místo. Platí se servisní poplatek, který činí asi 400-500 eur ročně. Perfektní lokalita (lokace) pro dovolenou i trvalé bydlení vzhledem k dostupné vybavenosti a zejména klimatickým podmínkám! "Chayka" - nový rezidenční komplex, který se nachází na mysu St. Atanas na jižním okraji města Byala. Byala je přímořské letovisko, které kombinuje luxusní písečné pláže, skalnaté pobřeží s malými zátokami a listnatým lesem. Cape St. Atanas je charakteristický svým jedinečným mikroklimatem, v létě zde vždy fouká lehký vánek, téměř neunavující horko. Kombinace mořského a horského vzduchu vytváří léčivý buket, který pomáhá při léčbě astmatu a dalších plicních onemocnění. Pláže Byala jsou nejčistší na bulharském pobřeží, a to kvůli jejich vzdálenosti od hlavních správních měst Varna (55 km) a Burgasu (75 km) a nedostatku průmyslu. "Čajka" se skládá ze dvou pětipatrových moderních budov. Nabízí apartmány různých dispozic a ploch s prostornými balkony s krásným výhledem na moře a malebné okolí. Byty se prodávají hotové, "na klíč", s kvalitní úpravou, vybavenými koupelnami a klimatizací. V areálu je upravená zelená plocha, venkovní bazén s částí pro děti, opalovací a relaxační zóna. K dispozici je concierge a nepřetržitá ostraha. Na uzavřeném území areálu je také paseka s dětským hřištěm a areál s grilovacím altánkem pro dospělé. Pro auta jsou na místě k dispozici bezplatná parkovací místa. Infrastruktura: Upravená plocha s terénními úpravami Venkovní bazén s částí pro děti Prostor pro opalování a relaxaci Recepce a concierge Kabelová televize Internet WI-FI Prostor pro grilování s altánem Hřiště Bezpečnost 24/7 kamerový systém parkoviště správcovská společnost Vice na
Krásný 2 + kký byt s výhledem na moře v Byala - Bulharsko
rásný dvoupokojový byt s výhledem na moře v Byala Krásný jednoložnicový apartmán v komplexu Byala Vista přímo na pláži v Byale Byt je zařízen stylovým kvalitním nábytkem a skládá se ze vstupní chodby, obývacího pokoje s otevřenou kuchyní. Z obývacího pokoje je vstup na velkou terasu s přímým výhledem na moře. Prostorná terasa je zařízena ratanovým nábytkem, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní koktejl. V ložnici je manželská postel, šatní skříň a toaletní stolek. Součástí bytu je také stylová koupelna se sprchovým koutem a toaletou. K dispozici je také střešní terasa s výhledem na moře se stoly a židlemi. K dispozici jsou dva bazény, dětské hřiště, ostraha, parkoviště zdarma. V blízkosti komplexu je mnoho obchodů, restaurací, kaváren a zábavy pro děti. Tato vynikající nemovitost je vhodná k osobnímu užívání a je to také skvělá investice pro ty, kteří chtějí pronajímat během letní sezóny! Roční poplatek za údržbu v areálu – 12 eur / m. Nemovitost má 2 pokojový byt Plocha 95 m2 patro: 4 ze 4 Ložnice 1 číslo kompletně zařízený Vzdálenost od pláže 50 m Vzdálenost od obchodu: 200 m Tato nemovitost má 3% provizi pro kupujícího
3+ kk byt s výhledem na moře v Byala - Bulharsko
Okouzlující byt se dvěma ložnicemi v moderním bytovém komplexu v centru Byaly, 50 km jižně od Varny a 70 km severně od Burgas. Byty jsou jen 15 minut chůze od pláže. Byt se nachází ve druhém patře a má obývací prostor 82,91 m2 a celkovou plochu 95,49 m2 Apartmány se skládají ze dvou ložnic, dvou koupelen a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, jeden jídelní kout a kuchyňský kout s instalační troubou, keramickou varnou čárkou, extraktorem, umyvadlem, lednicí, kávovarem, myčkou nádobí, příborů, nádobí , brýle. Zařízení bytu zahrnuje televizi s kabelovou televizí, klimatizaci, internet WLAN, samostatnou koupelnu se sprchovou kabinou, prostornou terasu s panoramatickým výhledem a zahradním nábytkem. Některé z bytů mají balkon s výhledem na moře a v horním patře budovy je společná střešní terasa s panoramatickým výhledem na moře. Byala je okouzlující rybářská vesnice, která je pouhých šest kilometrů od známého přímořského resortu, kde je také pozoruhodné staré centrum města. Pláž v Byale, známá svou křišťálově čistou vodou a jemným bílým pískem. Na pláži najdete mnoho restaurací a barů s levnými cenami. Kromě hlavní pláže je v této oblasti také řada nedotčených pláží, jako jsou pláž Kara, Dere a Iracli. Nedaleko Byaly jsou slavné bílé skály od Belite Skali. V centru města Byala jsou dobré obchody a několik místních restaurací a barů. V oblasti, kde existuje příležitost pro ochutnávky vína, je také mnoho malých vinařství. Máme 15 studií, byty se dvěma a třemi ložnicemi na prodej v zařízení (od 34 000 EUR do 80 000 EUR) Žádná další provize Pro více informací kontaktujte BALKAN VACATION HOMES.
Prodej dvojpokojového apartmánu Byala-Bulharsko
Nízké ceny, stovky hotelů, spousta barů, restaurací, diskoték. A také Černé moře s blankytně modrou barvou a úchvatná historie – to je bulharské pobřeží. V městečku Byala vám nabízíme k prodeji dvoupokojový apartmán o celkové ploše 95 m2. Tato plocha zahrnuje obývací pokoj s předpřípravou na kuchyňskou linku, ložnici, koupelnu s WC a velkou prostornou terasu s výhledem na moře. Nachází se ve 4/4 patře v budově bez výtahu. Apartmán je k prodeji ve stupni dokončení: na klíč. Nachází se přibližně 500m od centra města Byala a 400m od pláže. Budova má osvědčení o uvedení do provozu (Zákon 16). Má bazén, pěkný udržovaný pozemek a kontrolovaný vstup do budovy. Poplatek za údržbu budovy je 6€/m2/rok. Obzor je letovisko, které nabízí vhodnou kombinaci vícero předností bulharského pobřeží. Leží přibližně na půli cesty mezi Varnou a Burgasem. Lze tedy využívat obě letiště. Není ani příliš velké – rušné, ani úplně malé, najdete zde vše co ve velkých střediscích. Tato investice Vám navíc nabízí následující benefity: Dovolená u moře zdarma, klidně několikrát za rok. Pronájem nemovitosti zájemcům o ubytování v době, kdy jí sami nevyužíváte. Průběžné zhodnocování ceny vlastní nemovitosti. Ceny letenek ze středoevropských letišť jsou v současnosti srovnatelné s lístkem na vlak. Nabízíme desítky apartmánů v lokalitě Byala,Obzor a Bansko.Pokud jste v naší nabídce nenašli co hledáte neváhejte nás kontaktovat, rádi pro Vás nalezneme nemovitost dle Vašich požadavků. Prohlídky jsou možné on-line či osobně dle dohody. Ke kupní ceně se připočítává 15%(notářské poplatky,místní daň,registrace do katastru,právní a fyzická kontrola předmětu koupě před uzavřením smlouvy,právní dohled a úschova peněz,zastupující advokát v Bulharsku,odměna pro makléře). ev.č.: 16 ,Ke kupní ceně se připočítává 15%(notářské poplatky,místní daň,registrace do katastr,právní a fyzická kontrola předmětu koupě před uzavřením smlouvy,právní dhled a úschova peněz,zastupující advokát v Bulharsku,odměna pro makléře)u třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce užitná plocha (m2): 95 číslo podlaží v objektu: 4 počet podlaží objektu: 4 celková podlahová plocha (m2): 95