inzerce, prodej, prodám, bazar

2 svítidla voděodolná PAR výbojky metalhalogen 35W

Kategorie: Svítidla, Lampy

Prodám nebo za něco vyměním dvě svítidla odolná proti stříkající vodě a prachu, stupeň krytí IP64. Jsou funkční, osazené PAR metalhalogenovými výbojkami 35W, předřadníky pro ně jsou ve skříňkách. Lze je vyměnit i za jakékoli jiné zdroje světla s klasickou šroubovací paticí E27, třeba LED žárovky apod. Tělesa svítidel jsou pevné konstrukce odlité ze slitiny hliníku, lze je vertikálně i horizontálně nastavovat. Jsou vhodná třeba pro osvětlení památek, budov, bazénů.Předám v Lysé nad Labem nebo dovezu do Prahy, případně i jinam po dohodě. NEPIŠTE prosím SMS, jen zde na email, nebo volejte odpoledne a večer. Nemám pro ně využití, proto je tu nabízím, nechci za ně moc, možná je i výměna za něco co by se mi mohlo hodit.
2 svítidla voděodolná PAR výbojky metalhalogen 35W
Podobné inzeráty
Halogenidová výbojka Tesla RVIF 3500W
Může být využit na sitotiskovou osvitovou jednotku AeroTerm Sitalux 3500. Výbojky jsou určeny pro kopírovací účely. Výbojky je možno používat s předřadníky schválenými k.p. TESLA Holešovice. Jsou určeny pouze ve speciálních svítidlech, která zaručují, že teplota výbojky v místě zátavu elektrod je nejvýše 350 C. Zapojení musí odpovídat připojenému schématu. Nedodržení předepsané polohy a maximální teploty 350 stupňů vede ke zkrácení provozuschopnosti výbojky. Hořák je zhotoven z křemenného skla, a proto se nesmí brát holou rukou. Po náhodném dotyku je nutno hořák omýt čistým lihem. Zapalování a rozhoření výbojky je vhodné provádět při příkonu 2000W tj. při rozpojeném vypínači Vp. Pouze při vlastní expozici se příkon výbojky zvýší na 3500W sepnutím vypínače. Vzhledem k provozu na 380V je třeba dodržovat ustanovení normy 4SN 343100. S výbojkou je nutno zacházet opatrně. Místo zátavu elektrod je velmi křehké. Výbojka je intenzivním zdrojem UV záření a proto je při provozu nutno používat ochranných brýlí. Montáž a údržba výbojky nesmí být prováděna pod napětím. Výměnu provádějte zásadně při vypnutém proudu!
Svítidlo Modus 250Q/2,15A BELLIO AL IP65 reflektor
Prodám 9 ks použitých průmyslových svítidel cena 500,-/ks, při koupi všech 9 kusů, cena 400/ ks. Závěsné průmyslové svítidlo BELLIO 250 W, pro metalhalogenidové výbojky s paticí E40 s provozním proudem 2,15A reflektor AL Stupeň krytí IP23, IP65 Světelný zdroj Q - metalhalogenidová výbojka, S - vysokotlaká sodíková výbojka, M - vysokotlaká rtuťová výbojka Tělo svítidla - hliníková předřadníková skříň Užití - osvětlení skladových, výrobních a montážních hal. Montážní výška svítidel 6 - 14 m. Pomocí stavitelné polohy objímky výbojky lze svítidlo instalovat jako hlubokozářič (objímka v horní poloze) nebo jako širokozářič (objímka v dolní Doplňující informace V provedení BEL...QS jsou svítidla osazena elektrickou výstrojí, umožňující použití metalhalogenidové nebo vysokotlaké sodíkové výbojky. Při volbě vhodné výbojky je třeba respektovat proudovou hodnotu použité tlumivky:
PRODÁM 2 ks PŘEDŘADNÍK PRO-IT 600 W 230 V
Prodám 2 ks velmi málo používané Předřadníky. Které obsahují tlumivku, kondenzátor, startér, pojistku a svorkovnici pro připojení vstupního napětí a výbojky. Přístroj neobsahuje žádné vnitřní kabelové spoje což výrazně snižuje riziko vzniku požáru. Zabudovaný termostat. Speciální technologie Intelligent Time Cut Out zaručující bezchybný start výbojky. Včetně kabelových svorek s odlehčením tahu Terminal Protector a antivibračních podložek (nehlučný). Nová cena: 2.000,- Kč/1ks Nyní: 1.499,- Kč/1ks Detailní popis produktu: Inteligentní předřadníky řady PRO-IT, které jsou vybaveny zařízením TIME CUT OUT nového druhu. Svítidla a zážehová zařízení jsou tak optimálně chráněna. Série PRO-IT má jinak stejné vybavení jako série GIB-Lighting PRO-V-T. Je dodávána včetně kabelové svorky Terminal Protector s odlehčením tahu a antivibračních noh, díky kterým přístroj pracuje nehlučně. Předřadníky mají zabudované termostaty včetně tepelné pojistky, která chrání přístroj před přehřátím. Poloelektronická startovací jednotka má vzdálené zážehové zařízení, díky kterýmu můžete připojit až 20 metrů dlouhé vedení mezi výbojkou a předřadníkem. Vlastní napájecí jednotka se vyrábí bez vnitřních kabelových spojů, proto nehrozí například nebezpečí přeskakování jisker mezi jednotlivými kabeli uvnitř předřadníku. Pokud lampa samovolně zhasne, předřadník ji znovu nastartuje. Přístroj v tomto případě čeká 36 sekund nezbytných k vychladnutí výbojky. Poté vyšle každých 36 sekund 300 impulsů k opětovnému rozsvícení lampy. Toto inteligentní cyklické programování zaručuje rozsvícení nepoškozené výbojky do 5 minut. Pokud výbojka nenastartuje, přístroj se samočinně vypne. Tím se zabrání tomu, abyste po krátkém výpadku proudu měli temnou místnost, nebo aby napájecí jednotka zůstala v provozu, i když je výbojka vadná. To zabraňuje zničení startovací jednotky a osvětlovací prostředek je tímto způsobem nejméně zatěžován.
SVÍTIDLO VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ MALAGA BEZ VÝBOJKY
Prodám dva kusy uličních svítidel veřejného osvětlení MALAGA BEZ VÝBOJKY SGS102 SON-T250W II MR-AS SKD 42/60. Svítidla jsou ještě zabalené, NOVÉ! Někde bych k nim možná i našel výbojky. Předkládám popis převzaty z webu : Uliční svítidlo Philips řady Malaga ve standardní variantě pro všestranné použití veřejného osvětlení obcí, průmyslových zón nebo parkovišť. Má moderní nadčasový styl a kvalitní zpracování pro nasvícení průjezdových komunikací a pro bezpečné a pohodlné řízení vozidel. Je vhodné i jako plošné osvětlení s nízkými pořizovacími náklady i nízkými náklady na údržbu. Optický systém je navržen pro kvalitní řízení světla s dobrou účinností. Lampa je osazena paticí E40 pro sodíkovou výbojku SON-T s maximálním příkonem až 250 W, která není součástí balení. Optický kryt je z odolného čirého polykarbonátu. Svítidlo nabízí rovnoměrné optimální osvětlení při montážní výšce, která se přibližně rovná šířce silnice, při roztečích sloupů 3,5násobně širších, než je šířka silnice. Montáž je možná na sloup i na výložník s univerzálním průměrem 42 – 60 mm. Krytí IP43 označuje odolnost proti kropení a proti dešti a ochranu proti vniknutí cizích pevných částic o průměru nad 1 mm. Mechanická odolnost s hodnotou IK08 je rezistentní proti nárazům až o síle 5 J. Cena za jednu uliční lampu je 700,-Kč Cena za obě svítidla 1400,-Kč Osobní převzetí v Brně Králově Poli. Kontakt
Podhledová bodová svítidla Brilux
Prodám použitá, podhledová bodová svítidla Brilux, včetně patic GU-10 (lze použít halogen. žárovky do 50W i LED). Svítidla jsou naklápěcí, barva rámečků zlatá lesklá. Svítidla jsou v dobrém stavu. Nabízím celkem 10 kusů (U 1 ks chybí perko). Dále 1 ks svítidla Brilux s pevným rámečkem (není naklápěcí), stejné barvy. Cena je za všechny kusy dohromady. Možné zaslat přes Zásilkovnu (79,- Kč), i na dobírku. Dohoda možná.
Dálkový ovladač pro LED
YM-081 v dobrém stavu. 1kanálový digitální bezdrátový dálkový ovladač pro LED osvětlení chytré domácnosti Pracovní frekvence: 315 Celkový výkon zátěže: 1x1000W Pracovní napětí: AC200V-240V (50Hz/60Hz) Spouštěcí baterie: 12V 23A baterie Vzdálenost dálkového ovládání: uvnitř je více než 25 metrů, prázdný prostor je 100 metrů Použitelné elektrospotřebiče: lustry, křišťálová svítidla, moderní nízkonapěťová svítidla, stropní svítidla, stropní svítidla, zářivky, úsporná svítidla, odtahové ventilátory a další drobné spotřebiče. Rozsah použití: Vhodné pro domácnost, schodiště, uličky, chodby, toalety, sklady, garáže, továrny, osvětlení dílen atd. Osobní předaní v Praze. INZERÁT STÁLE AKTUÁLNÍ!