inzerce, prodej, prodám, bazar

27976 Čistič bazénu bazénový vysavač poloautomat

Kategorie: Zahradní technika

Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání stačí napsat adresu + tel. číslo nebo zavolat.

Tento vysavač byl po zakoupení velice krátce použit zákazníkem, ale protože zákazník neměl dostatečně silné čerpadlo vysavač vrátil zpět.

Servisní technik provedl kontrolu. Zařízení je v pořádku. Příslušenství kompletní.

Z důvodu krátkého použití jsou na vysavači malé oděrky.

Pro provoz je potřeba čerpadlo o výkonu 200L/min

Tento kvalitní a výkonný čistič bazénů lze provozovat přes pískovou filtraci resp. skimmer


membrána cca 450 mm
hadice 10 x á 100 mm (volně nastavitelná)
odpovídá 10 m délky hadice
27976 Čistič bazénu bazénový vysavač poloautomat
Podobné inzeráty
Vysokotlaký čistič Gardena 14800-20
Prodám Gardena čistič AquaClean 18V. Trochu poškrábaný, ale plně funkční. Gardena AquaClean 18V RtU Premium je dobíjecí akumulátorový vysokotlaký čistič určený pro všechny majitelé domů a zahrad, kteří vyžadují flexibilitu a kompaktnost. Tento univerzální tlakový čistič je vybaven LED kontrolou stavu nabití akumulátoru a 3 úrovně výkonu umožňující optimální nastavení čisticího tlaku v rozmezí 9 - 24 barů. V balení naleznete tři nástavce trysek připravené k okamžitému použití, které umožní nastavení úhlu stříkání na 15°nebo 40°, popřípadě bodové pro nejlepší výkon čističe. Nízká hmotnost čističe Gardena AquaClean 18V RtU Premium zajišťuje pohodlnou práci. Koukněte i na moje ostatní inzeráty. Při odběru více kusů možná menší sleva.
Vysokotlaký čistič K 7 Compact Karcher vapka  NOVÝ
Vysokotlaký čistič K 7 Compact Home očistí za hodinu až 60 m² plochy od silně ulpívajících nečistot. Přitom je maximálně komfortní a výkonný. Díky svým kompaktním rozměrům lze celé zařízení snadno přepravovat a kdekoli uskladnit – ať v regále nebo v zavazadlovém prostoru. Jeho inovativní koncept uložení hadice se stará o to, aby byla vysokotlaká hadice po použití navinuta na přední kryt a upevněna pro bezpečnou přepravu gumovým páskem. K vybavení dále patří 2 madla pro manipulaci, výškově nastavitelná rukojeť, pistole se systémem Quick Connect, vysokotlaká hadice PremiumFlex Anti Twist 10 m, pracovní nástavec Vario Power (VPS), rotační tryska a vodní filtr. K 7 Compact Home lze používat jak horizontálně, tak i vertikálně a je určený pro časté používání. Sada Home obsahuje čistič povrchu T 7 a čistič kamene 3 v 1 1 l.
Vysokotlaký čistič SKIL
Prodám pouze několikrát použitý cca 10x čistič, bez záruky. většinu času ležel v dílně. více info na domáci použití určitě poslouží.
Ryobi Elektrický vysavač listí RBV 3000 CESV
Nabízíme k prodeji: Ryobi Elektrický vysavač listí RBV 3000 CESV Stav: pěkný Záruka do: 14 dní na vyzkoušení Původní cena: 2.500,-Kč Balení: jen vysavač Specifikace: Významně usnadňuje úklid zahrady Multifunkční zařízení 3 v 1: jen vysavač, jen fukar, či obě funkce souběžné s rychlým přepínáním Plynulá regulace sání i foukání Odolný kovový mulčovací drtič snižuje objem odpadu v poměru 16 : 1 Snadná manipulace díky popruhu Vertebrae Můžete se také podívat na naše další nabídky. Preferujeme osobní odběr v Zastavárně U radnice ve Zlíně (Bartošova 4393, Zlín). Popřípadě menší věci lze zaslat poštou. Volat mezi 9-17 hodinou PO až NE.
štipaci stroj, poloautomat na dřevo, linka na drevo
Prodám perfektní poloautomat na zpracování dřeva. jeden chlap zvládne nařezat a naštípat a uklidit hromadu dřeva. silný benzinovy motor pohání pilu i štípač s tlakem 20 tun. zvládne kmeny do 40 cm, snadná obsluha, rychlá výměna 2/4 klínu . dá se odvézt za autem kam potřebujete. stroj je novy,k odvozu,tel
Štipaci automat, poloautomat na dřevo
Prodám perfektní poloautomat na dřevo. Jeden člověk zvládne pořezat a na štípat kubik za hodinu. Výhodou je podávací i odebírají pas v ceně. Zvládne až 40 cm klády, silny motor dává dostatečný výkon, jednoduchá údržba a robustní konstrukce jsou zárukou že bude sloužit dlouhá léta. Nový se zárukou, Tel