inzerce, prodej, prodám, bazar

2CD-M.Horníček+J.Werich-Husaři, perfektní stav

Kategorie: Ostatní audio video

Prodám 2CD - M.Horníček + J.Werich v perfektním stavu, málo používané.
2CD-M.Horníček+J.Werich-Husaři, perfektní stav
Podobné inzeráty
Videokazety
Videokazety Výpravy na pět kontinentů 3 ks,Pohádky z mechu a kapradí r. 1987, Pan Tau r. 1988, Ježíš, Volavka r. 2004,J.Werich - Medvěd, Král a žena, Slzy, které svět nevidí r. 1987. Pouzdra na kazety 5 ks. Liberec a okolí, dopravu hradí kupující. V dosahu MHD Liberec a Jablonec nad Nisou zdarma dovezu a osobně předám. Cena je za vše.
Prodam VHS
Pro zběratele Originál Kazety Příroda VHS(Soubor 3 kazet za 100kč) souboru je 6 = 18 kazet + 2CD-ROM po 20kč +CD-ROM celek 650kč+ poštovným (bonus Ježíš)možnost po dohodě i poslání zasilkovnou
Gigaset L410, vilce kusů
Handsfree hovory v perfektní kvalitě zvuku. Přenos hovoru ze sluchátka1 jedním kliknutím nebo příjem přímo na sponě. Funkce ECO DECT2. Velikost pouze 8 cm, hmotnost jen 30g, dosah 50 až 300m. Se sponou Gigaset L410 vám při handsfree hovorech neztuhne krk a nebude vás bolet ucho. Distribuce: ČR ! Gigaset L410 posunuje telefonování z domova na novou úroveň flexibility. S touto handsfree sponou můžete snadno hovořit a zároveň dělat další věci: procházet se v zahradě, pracovat u stolu, vařit v kuchyni, relaxovat na pohovce, možnosti jsou nekonečné. Jen si na límec košile připněte přenosný reproduktor a užijte si handsfree hovory v perfektní kvalitě zvuku. Hovory ze spony Gigaset L410, jež byla navržena pro intuitivní ovládání, můžete jedním kliknutím přesměrovat na sluchátko DECT-GAP nebo je na sponě ihned přijmout. Na rozdíl od náhlavní soupravy, která je usazena na vašem uchu nebo hlavě, je Gigaset L410 přenosným reproduktorem. Až se budete volně pohybovat a telefonovat, úplně zapomenete na to, že jej máte na sobě.
DENON DRA-700AE +DO/Stereo Receiver/Subwoofer Out/Top Stav
Předmětem prodeje je receiver vyhlášené značky Denon. Pořizovací cena 13000,-. Technický stav plně funkční a bez závad. Vizuální stav téměř perfektní. Připojení Gramofonu, eqalizeru přes terminály VCR nebo CD-R/TAPE, výstup pro aktivní subwoofer, Loudness, paráda. Žádný kino. SPECIFIKACE: Výkon 2x 105W (4 ohm) a funkcí MultiZone. Řešení obvodů s krátkými a oddělenými signálovými cestami zabezpečuje čistý a detailní zvuk. Vestavěný AM/FM tuner s RDS umožňuje uložení až 56ti stanic do předvoleb. Pomocí kvalitních šroubovacích terminálů je možné připojit dva páry reprosoustav (A/B). Díky třem video vstupům a celkem čtyřem výstupům (z toho dva jsou pro zónu 2 a 3) lze přepínat také kompozitní videosignál. Pro audio je k dispozici 5 linkových + jeden Phono vstup a dva linkové + dva Pre-Out (pro zónu 2 a 3) výstupy. Terminál Dock Control umožňuje připojení ovládací základny pro iPod (ASD-1R). V příslušenství jsou dva dálkové ovladače, jeden pro hlavní a druhý pro doplňkovou zónu. OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V PRAHA 8 ČIMICE Pro tuzemské zájemce dobírka možná po obdržení zálohy 500kč na můj účet předem. K zařízení připočítejte poštovné cca 180-230kč dle váhy, upřesníme. Zahraniční zájemci: Preferuji platbu předem na účet, poté balíček s registračním číslem. Cena zásilky na slovensko o hnotnosti do 12kg=15€/na dobírku 20€ s zálohou 20€. 20kg=20€/na dobírku 25€ s zálohou 20€. O přepravu se postará společnost DPD. Platba v eurech vítána.
Prodam  cas.Video domací  kino
perfektní stav stare rocníky asi 60 ks. po 40kc. za kus celek sleva nejsou vsechny fota
AM/FM tuner Kenwood.
AM / FM Quartz Synthesizer stereo tuner Kenwood KT-47L. Přijímané rozsahy VKV, SV, DV, odstup šumu 68dB (FM), kmitočtový rozsah 30Hz - 15kHz ±1dB (FM), citlivost 0,95uV (FM) rozměry 42 x 6,5 x 26cm, hmotnost 3,5kg. Plně funkční, perfektní stav, velmi dobrý příjem. Osobní převzetí s předvedením je možné v Žamberku, nebo ho pošlu poštou.