inzerce, prodej, prodám, bazar

2+kk, 53m2, zahrádka, stání, sklep, novostavba. ul Sicherova

Kategorie: Byty

Přímo od majitele nabízím Vám prodej útulného bytu

2+kk ve vymere 53m2
+ oplocená dlážděná terasa 27m2
+ oplocená předzahrádka 36m2
+ sklep 6m2
+ garážové stání v suterénu 15m2
+ plně zařízení.

Nachází se v cihlové novostavbě z roku 2014 (Panorama Kyje) v 900m od metra Rajská zahrada (15 min. chůze nebo 3 zastávky autobusem).

Za 8 let vlastnictví bydleli v bytě jenom jeden posledni rok, žádné opotřebení protože byt sloužil ke krátkým návštěvám příbuzných.

Byt je moderně a elegantně vybaven tapety a štípanou bilou břidlice. Dominantou interiéru je světlá, prostorná obytná místnost s přístupem na zahradu. Součástí místnosti je špičkový plně vybavený kuchyňský kout v provedeni Ultra Vysoky lesk s vestavěnými spotřebiči: elektrické varná deska a trouba Siemens, digestoř Zanussi, myčka nádobí Bosch, mikrovlná trouba Elektrolux. Kupní cena zahrnuje plně zařízení vcětně TV LG 65”, ledničky Becko, pračky Bosch a veškerého nábytku.

Byt také nabízí ložnici, chodbu a koupelnu s toaletou. V suterénu je vlastní garážové parkovací stání a sklep s mřížkou na okně a bezpečnostním bytovým zámkem. Otevíraní garážových vrat se ovládá bezpečně přes telefon, vstup do domu pomocí čipu. K dispozici je velký výtah a uzamčená kočárkárna/kolárna. Dům je kompletně zateplen.

Lokalita se vyznačuje skvělou dopravní dostupností na pražský okruh (300m), zastávka autobusu je přímo před domem. Do konce roku bude také dostavena nová vlaková stanice Rajská zahrada.

Lokalita disponuje veškerou občanskou vybaveností: ZŠ, MŠ, Poliklinika Černý Most, pošta, supermarkety Globus, Makro, Albert, Kaufland, Lidl, Penny, obchody IKEA, XXXLutz, Sconto, Hornbach. V blízkosti je sportareál Satalice a nejvetšejší v Praze síť cyklotras.

Přímý majitel.
2+kk, 53m2, zahrádka, stání, sklep, novostavba. ul Sicherova
Podobné inzeráty
Pronájem bytu 2+kk, Sicherova, Kyje, 18990 Kč/měs, 47 m2
Prohlídky Pro registraci na prohlídku použijte prosím tento formulář: /byt-5tm8q K dlouhodobému podnájmu nabízíme moderní byt o dispozici 2+Kk v klidné lokalitě Praha - Kyje. Byt o podlahové ploše 47 m2 se nachází ve 4. podlaží cihlové novostavby s výtahem. K bytu patří garážové parkovací stání, sklep a balkon. Nabízí se částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, myčkou, elektrickou troubou, sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou a digestoří. Obývací část je zařízena pohovkou, konferenčním stolem a jídelním stolem s židlemi. Součástí ložnice je postel a prostorné vestavěné šatní skříně. V koupelně nalezneme vanu se skleněnou zástěnou a pračku. Pět minut chůze od domu se nachází autobusová zastávka Sicherova. Okolí nabízí klid a neomezený přístup k přírodě. Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků. Byt je volný k nastěhování ihned. Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB. Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi! Poznámka k ceně: vratná jistota, náklady na bydlení 4350 Kč včetně elektřiny, poplatek za podnájem ID nabídky: N3573
Prostorný 3+KK s předzahrádkou Tulipa Třebešín
Při rychlém a věcném jednání možná sleva! Toužíte po volnosti, klidu, soukromí, vlastní zahradě a přesto preferujete výhody bydlení v bytě? Hledáte pro svou rodinu prostorný byt, ovšem současně se nechcete vzdát myšlenky na možnost užívat vlastní zahradu, s přáteli grilovat a posedět nebo mít dokonce u bytu bazén? Spatřujete i pro Vás výhody plné občanské vybavenosti v dosahu pár minut? Pak je tato nabídka určena právě Vám. Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji velmi krásný a prostorný byt 3+KK o výměře 97,1 m2, ke kterému patří opravdu nadstandardně velká předzahrádka s terasou (68m2), také rozšířené garážové stání v suterénu domu a prostorný sklep 5m2. Dispozičně velmi dobře řešený byt se nachází v 1.nadzemním podlaží žádaného developerského projektu TULIPA TŘEBEŠÍN, který byl dokončen před 2 lety a situován je okny do velmi klidného vnitrobloku. Stávající majitel nechal byt dokončit s celou řadou nadstandardních úprav, které zvyšující komfort bydlení. Naleznete zde: - prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem vč. spotřebičů (vstup na terasu a zahradu) - 2 ložnice s vlastním vstupem na terasu a zahradu - velkou designovou koupelnu s toaletou, s velkou vanou a sprchovací clonou (velmi luxusní obklady a dlažby na zakázku) - oddělenou toaletu ( opět stejný design a velmi luxusní obklady a dlažby na zakázku) - technickou místnost/šatnu s možností připojení pračky - prostornou chodbu, která účelně propojuje všechny místnosti bytu - soukromou terasu a travnatou zahrádku (přístupné ze všech pokojů) - vlastní parkovací stání v 2PP domu (rozšířená varianta) - zděný sklep v 2PP domu (chráněn 2 bezpečnostními vstupy) Bezpečnost zajištěna speciálními bezpečnostními dveřmi, vstupy na čip a kamerovým systémem v domě. K bytu patří parkovací stání v suterénu domu (vjezdová sekční vrata na dálkové ovládání). V domě se velmi často nabízí další parkovací stání k pronájmu či odkoupení. V okolí domu je celá řada sportovního či relaxačního vyžití nejen pro Vás, ale také pro Vaše děti a veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, sportovišť, obchodů. Uvítáte také snadno dostupné MHD s rychlým spojem s centrem města. Velmi doporučuji tento krásný byt. V případě financování hypotékou Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu! Pro lepší představu jsme pro Vás připravili 3D virtuální nabídku, díky které si byt můžete v klidu projít v on-line prostředí a pak se přijít přesvědčit na vlastní oči. Těšíme se na shledání a prohlídku. Lokalita: Praha - Strašnice, Zvěřinova Poznámka k ceně: vč. kompletních služeb RK Číslo nabídky: LK146057 Počet pokojů: 3 Užitná plocha: 165 Plocha zahrady: 52 Vlastnictví: Osobní Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Novostavba Výtah: ANO Bezbarierový: ANO Sklep: ANO - 5m T
3kk 78m² P9 Kyje, novostavba,Sicherova 24
Nabizine pronájem bytu 3kk 78m² P9 Kyje, novostavba, balkon 4m², garážové stání po dohodě, částečně zařízeno. Byt je vybaven kuch. linkou se spotřebiči, pračkou,lednici, sedačkou, postelemi, skříní, psacím stolem. Byt je ve 2NP. V dosahu metro Rajská zahrada.Najem včetne všech poplatků 26.000,-/mes.,kauce se neplati,jen provize. Vhodné i pro spolubydlení. Byt je k dispozici ihned a jen na 4-5 mesicu.
Pronájem - novostavba 2kk, lodžie, park. stání v garáži - Pa
Pronájem bytu 2kk s lodžií, sklepem a 1 vyhrazeným parkovacím stáním v garáži domu. Byt je umístěn v 5.NP novostavby bytového domu Palác Trnitá na ul. Placzkova a nájemce bude prvním uživatelem bytu. Z lodžie 5,5 m2 je výhled na Petrov, v sousedství Obchodní centrum Vaňkovka a v dosahu kompletní vybavenost centra města. . Celková užitná plocha bytu 48 m2 + lodžie 5,5 m2 + sklep. Dispozice: chodba 9,5 m2, ob. pokoj + kuch. kout 20 m2, pokoj 13 m2, koupelna 4,4 m2 s vanou, samostatné WC 1,4 m2, sklep 1,5 m2, lodžie 5,5 m2 Vybavení: kuch. linka vč. spotřebičů Spotřebiče: varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř Orientace: západ, orientace před dům do ul. Plazckova Nájemné: 21.000 Kč vč. 1 parkovacích stání Služby a anergie: 6.400 Kč Vratná jistota: 30.000 Kč Byt má prostornou koupelnu s vanou a samostatné WC, pokoje jsou neprůchozí, na podlaze vinyl, topení z vlastní kotelny v domě, zálohy na energie (topení, el., ohřev TUV, voda) jsou ve výši 4.000 Kč a budou vyúčtovány podle skutečné spotřeby. Možnost dlouhodobého užívání. Vhodný pro 2 osoby. Pronajímatel si vyhrazuje právo výběru nájemníka. Další informace v RK a na osobní prohlídce. ‌ ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Brno-město ★ Adresa: Brno, Trnitá, Placzkova ★ Podlaží: 4 ★ Plocha podlahová: 48 m2 ★ Plocha užitná: 52 m2 ★ Druh objektu: skeletová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Sporák, Lodžie, Sklep, Výtah, Vedení PC sítě, Garáž, Myčka, Vana ★ Stav objektu: Novostavba ★ Dostupnost: MHD ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: B - Velmi úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem část. zař. byt 3kk, balkon, ul. Mlýnská  + park. st
Pronájem částečně zařízené bytové jednotky 3kk ve 4 NP/5 bytového domu na ul. Mlýnská, novostavba Rezidence Ryolit. Celková užitná plocha 87 m2 včetně balkonu + sklep. V ceně nájmu je 1 vyhrazené parkovací místo v garáži domu. Dispozice: chodba 9,5 m2, ob. pokoj + kuch. kout 36 m2, pokoj 17 m2, pokoj 12 m2, koupelna 5 m2 s vanou, samostatné WC 1,4 m2, balkon 5,5 m2, sklep 2 m2 Vybavení: ložnice s dvoulůžkem a šatní skříní, komoda, v chodbě šatní skříně a šatní stěna, , ob. pokoj je vybaven TV skříňkou, Spotřebiče: varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka 60 cm, mikrovlnná trouba, digestoř, pračka v koupelně Orientace: sever a ze strany balkonu na jih do klidného vnitrobloku domu Nájemné: 24.000 Kč vč. 1 parkovacích stání Služby a anergie: 6.500 Kč Vratná jistota: 35.000 Kč Dům byl kolaudován v r. 2019. Jedná se o velmi komfortní byt s dobře řešenou dispozicí. Hlavní obytná místnost má 36 m2, kuchyně na míru včetně ostrůvku. Orientace bytu je do klidného vnitrobloku domu. Pokoje jsou neprůchozí, na podlaze dřevo, topení z vlastní kotelny v domě. Možnost dlouhodobého užívání. Pronajímatel si vyhrazuje právo výběru nájemníka. Pro nedodání en. průkazu uvádíme typ "G", kam ale budova nespadá. Další informace v RK a na osobní prohlídce. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Brno-město ★ Adresa: Brno, Trnitá, Mlýnská ★ Podlaží: 4 ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 87 m2 ★ Druh objektu: skeletová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák, Balkón, Sklep, Výtah, Garáž, Kryté stání, Myčka, Vana ★ Stav objektu: Novostavba ★ Staří objektu: 3 ★ Dostupnost: MHD ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, nový byt 2+kk, 53m2 - Mariánské Lázně, ev.č. 00096
Ev.č. 00096 Připravujeme prodej bytů či družstevních podílů v REZIDENCI PYRAMIDA. Při prodeji družstevního podílu složíte 20% ceny bytu ve výši 48.247 € ihned, zbytek ve výši 192.985 € splácení formou účasti v BD po dobu 35 let s nízkým úrokem v € (předpoklad pod 2% ročně, nyní tedy pod 639 € měsíčně). Není nutné prokazovat příjmy a jiná omezení spojená s hypotékou!!! Výše uvedený byt 2+kk má plochu 53m2 a patří k němu 35m2 terasy s nádherným výhledem na lázeňské město. Byt je nový, nezařízený a nepoužívaný. V bytovém domě se nachází celkem 49 parkovacích stání ve dvou podlažích. Parkovací stání lze přikoupit za 500.000,- Kč. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: Postačí složit pouze 20% ceny.