inzerce, prodej, prodám, bazar

2krabice oblečení holka (74-92)+zdarma autosedačka+hračky

Kategorie: Komplety

Dvě velké krabice oblečení pro holčičku+zdarma autosedačka Maxi-Cosi
Prodám dvě velké krabice plné oblečení pro holčičku od velikosti 74-92 přibližně 1-2roky značky převážně h&m, C&A, Dopodopo, BlueSeven, Lupilu, Fred a Flo, Disney, mikina Adidas,mikina Pinokio, spací pytel, bundička křivák Reserved vel.86 malá měla 2x na sobě je jako nový (PC 799,-Kč) ....Je toho opravdu hodně. Vše zachovalé První botičky na zimu i sandálky velmi málo nošené.Najdete zde opravdu komplet výbavu na celý rok trička,různá body krátký i dlouhý rukáv, šatičky, čepičky, punčocháče, ponožky, overaly, kalhoty, teplákové soupravy, zimní overal, bundy, kabátky, mikiny, různé komplety s čelenkou... Cena za vše 1600,- Kč. Přidala jsem další oblečení je toho spousta ani není vše vyfoceno. K věcem přidám zdarma nějaké hračky a autosedačku Maxi-cosi. Pouze osobní odběr vzhledem k objemu všech věcí.
2krabice oblečení holka (74-92)+zdarma autosedačka+hračky
Podobné inzeráty
Balíček dívčí oblečení 74/80, 86
Prodám balíček dívčího oblečení obsahující:1) bavlněné kalhoty/tepláčky po dceři, velikostně odpovídají 74-86, velmi dobrý stav. Rozměry: Lupilu šedé délka 42 cm, růžové a modré 44cm. Tepláčky s kočičkami jsou nejdelší (délka 46 cm), dcera nosila až do cca 15 m. 2) bavlněné kalhoty Ergee vel.80 3) bavlněná džínová šatovka H&M vel. 86, 4) tunika Coccodrillo vel.80 5)set tunika a legíny E.Rose odpovídající vel.86. 6) Top bez rukávů H&M vel. 74/80. Zdarma přidám tílka Lupilu vel.86 a ponožky vel. 22-24. Oblečení je nesušičkované a ve velmi dobrém stavu bez vad. Cena za komplet. Mohu odeslat Balíkovnou nebo Zásilkovnou. Máte-li zájem i o jiné dětské oblečení (holka/kluk), prohlédněte si moje další inzeráty.
balík oblečení holka vel.158
Prodám balík oblečení na holku vel.158. Oblečení je převážně ve velmi dobrém stavu (pouze jeden kus přidávám zdarma). vše co je na fotce kromě růžové mikiny.
Mix jaro/léto oblečení na holčičku vel. 116, 5-6 let
Prodám mix oblečení na holčičku 5-6 let (vel. 116), viz foto. Přes 70 kusů oblečení. Z toho: 1.a 2.foto: veškeré oblečení dohromady 3.foto: jarní růžová bunda s kapucí, letní červená bunda s kapucí, červená šusťáková souprava, černý svetr, fialová mikina, vesta, zelená halenka s dlouhým rukávkem, 1x pyžamko s dlouhým rukávkem (světlý vrchní díl s jednorožci a hvězdičkami – není to na obrázku moc vidět, a černý spodní díl s hvězdičkami), plavky přikládám k donošení. U všech oblečení je zip funkční. 4.foto: 25x tričko s krátkým rukávem, 11x tílka a halenky bez rukávku nebo na ramínka 5.foto: 9x kalhoty, tepláky, elasťáky, 1x ¾ elasťáky a 5x kraťásky 6.foto: 3x šaty, 10x sukně, motýlkový komplet přikládám k donošení (jsou to kalhoty spojené s tričkem na ramínka) 7.foto: připravené oblečení k předání – je to velký pytel. Preferuji osobní odběr Újezd u Brna a okolí, možný i odběr v Brně.
balík oblečení holka vel.68
Prodám balík oblečení pro holčičku ve velikosti 68. Oblečení je ve velmi dobrém stavu. Vše co je na fotce kromě pyžama (overalu), růžových legín a obou béžových kabátků.
balík oblečení holka vel.92-98
Prodám oblečení na holčičku velikost 92-98, oblečení je ve velmi dobrém stavu. Vše co je na fotce kromě trika s motýlem.
balí oblečení holka vel.110
Prodám oblečení na holčičku velikost 110, oblečení je ve velmi dobrém stavu. Vše co je na fotce kromě černých šatů.