inzerce, prodej, prodám, bazar

2x Pruty SONIK TOURNOS XD 3,6m 3lb 2dílné+Futrál NGT

Kategorie: Rybaření

PRODÁM v TOP STAVU 2ks kaprových prutů SONIK TOURNOS XD 3,6m,2 dílné,3lb+futrál na pruty zn.NGT vše TOP,1x u vody,nevyužité,osobní odběr HODONÍN nebo poštou
2x Pruty SONIK TOURNOS XD 3,6m 3lb 2dílné+Futrál NGT
Podobné inzeráty
Luxusní kaprařské pruty Sonik Tournos XD 3,66m 3,25 lb
Prodám dva kusy prutu Sonik Tournos XD, druhá nejvyšší řada anglické firmy Sonik. Délka 3,66, 3,25 lb.. Vysoce modulární Toray karbonový blank s minimem pryskyřice a unikátní skládání vláken ve špičce prutu. Sedlo American Tackle 3K Carbon. Super-lehká nízkoprofilová DL-Black keramická očka se špičkou proti zamotání. Pruty nebyly u vody, není čas. PC byla 7490 Kč za kus. Nechám oba dva za super cenu 7000 Kč kvůli potřebě peněz.
Nový prut SONIK INSURGENT Carp 2,7 m/2,75 lb - VÝPRODEJ
Prodám nový prut Sonik Insurgent Carp Rod 9' 2,7m 2,75lb. Běžná cena 4.800,-Kč Na základě velkého úspěchu ostatních prutů Sonik se zasouvacím zadním dílem se firma rozhodla posunout laťku zase o kousek výš. Bez kompromisů a s využitím nejnovějšího vysoce modulovaného uhlíkového vlákna Toray. Pruty Sonik INSURGENT jistě zaujmou ty, kteří chtějí to nejlepší. Jsou lehké, rychlé, citlivé a s ještě většími silovými rezervami a výkonem než ostatní pruty Sonik. Parametry a vybavení: blank z vysoce modulovaného uhlíkového vlákna Toray, Lite-ply 1K karbonový ovin po celém blanku, špička omotaná vícesměrnou karbonovou vrstvou, super lehká černá očka M-Series DL, 50 mm naváděcí očko a špička proti zamotání, 18 mm Fuji DPS sedlo navijáku, úzká rukojeť z kvalitní japonské smršťovací gumy zaručující vysokou odolnost, laserem vyryté logo ‚S‘ na koncovce prutu, přepravní délka je u prutu 9 ft 113 cm, u prutu 10 ft 127 cm.
Pruty Sonik Tournos XD 3,6m, 3,25lb, 2díly
Prodám dva pruty Sonik Tournos XD 3,6m, 3,25 lb, dva díly. Doporučuji na řeku, kde je třeba těžších závaží, nebo na odhoz, kdy se nemusíte bát za to pořádně opřít. Cena za oba 7600,-kč. Při rychlém jednání jsem ochotný něco slevit.
Velká Kaprařina (pruty, navijáky, obal)
Prodám velkou Kaprařinu : Vše je zánovní v pěkném stavu.. 2ks Sonik Prut - DOMINATOR X Carp Rod 12´ 3,25 lb 2ks Naviják - Sonik Tournos XD 10000 Sonik Obal na prut - SK-TEK 3 ROD Compact Sleeve 12´ Neoprénové kryty na pruty Cena za komplet 13.999kč Důvod prodeje : Velká Kaprařina je v pěkném stavu byl jsem s ní asi 6x na vycházce.....S koupí velké Kaprařiny jsem se upřímně unáhlil...... Pořídil jsem si malou kaprařinu, která mi vyhovuje o dost víc na to moje chození k vodě a velká Kaprařina mi zbytečné leží ve sklepě nevyužitá... FOTO ilustrační, nechtělo se mi jít do sklepa to rozbalovat a fotit..
Prodám dva nové rybářské pruty SPORTEX FBC Carp-2 3lbs
SPORTEX = garantovaná německá kvalita se zárukou 10let na blank! Důvody ke koupi SPORTEX prutu - 10 letá záruka na blank - top kvalita za dobrou cenu - zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem - pruty v tenkém - moderním blanku - pruty jsou vhodné i na daleké hody - nahazujete výrazně dále než ostatní - každý prut má své výrobní číslo je jedinečný - dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové - nadčasový design - pokud si kupujete rybářský prut SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne SPORTEX kaprové pruty Inovativní kaprové pruty nepřekonatelné v kvalitě Sportex kaprové pruty kombinují znalosti v designu s optimální akcí a funkčními vlastnostmi jako žádné jiné pruty. Díky kvalitním vysoce modulovaným uhlíkovým vláknům nebo optimální kombinaci kevlarových / vysoce modulovaných uhlíkových vláken s technologií HT-Cross-Winding splétaných pásů jsme vytvořili pruty, které lidé dlouhodobě vyhledávají. Vysoce kvalitní Fuji díly, jako jsou nejlepší očka a sedlo navijáku dávají prutem vynikající estetický vzhled a užitnou hodnotu po mnoho let. Byly vyvinuty profesionály pro profesionální kapraře - lidi, kteří chtějí mít ve výbavě to nejlepší. Parametry - FBC CARP-2 380cm Délka: 380cm Vrhací zátěž: 3lbs Počet dílů: 2ks počet oček: 6ks První očko velikost: 50mm Transportní délka: 195cm Hmotnost: 349g Nové nepoužité plná záruka s dokladem.
Sonik sk3 xtr 3,6m 3lb
Prodám 2x pruty sonik sk3 xtr 3,6m-3lb, 50mm naváděcí očko. Pruty jsou v pěkném stavu. 3 prut na náhradní díly. Preferuji osobní předání.