inzerce, prodej, prodám, bazar

2x stejný dětský spací pytel Condor Duotherm Plus

Kategorie: Turistika, horolezectví

Mumie s bočním zipem po celé délce, s vysokou stahovací kapucí a stahovacím límcem kolem krku
Výška postavy: do 150 cm
Hmotnost: 1500 g
Použití běžné: -5oC, extrém -10oC
Výplň: dutá vlákna 400 g/m2
Rozměry obalu: 24cm průměr x 38cm výška

Mumie s dlouhým bočním zipem, který má 2 jezdce. V teplém počasí pouze přikrýt, nebo otevřít jen ve spodní části. Krytí zipu zajišťuje vnitřní léga. Hluboká kapuce umožňuje stažení. Spacák má měkký límec stahovací kole ramen. Konce zateplovacího límce lze sepnout pomocí suchého zipu, uzavíratelná vnitřní kapsa.
Velmi málo používané, tedy i prané, skladované v rozbaleném stavu.
1800 Kč za 1 kus.
2x stejný dětský spací pytel Condor Duotherm Plus
Podobné inzeráty
Spací pytel s motivem Cars
Látkový spací pytel s motivem Cars ocení všichni malí táborníci. Spací pytel s polyesterovou náplní je vybaven odolným vnějším materiálem se zipem, kterým lze spací pytel rozepnout a vytvořit z něj přikrývku. Vhodné pro děti od 3 let. Rozměry spacáku: šířka 60 cm, délka 140 cm.
Nový spací pytel HANNAH – 160
Prodám zcela NOVÝ spací pytel Hannah Sherpa 160 Primaloft. Třísézonní lehký spací pytel Sherpa 160 si bez obav vezmete i do náročnějších klimatických podmínek. Hodí se na turistiku i do náročnějších podmínek vysokohorského terénu. Mikrovlákno Primaloft black - Micro-tec Premium 2x 80 g zajišťuje maximální tepelný komfort a dobré izolační vlastnosti. Anatomický střih skvěle kopíruje postavu. Uzavřená tvarovaná kapuce se stahováním, co zvládnete ovládat jen jednou rukou. Obousměrný́ zip je krytý légou, která je vyztužená proti zadrhávaní zipu. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese jerdaniel@
Dětský spací pytel Husky
Dětský spací pytel Husky, třísezóní
dětský spací pytel Condor 150 cm
šitý na míru, dutá vlákna, uvnitř bavlna kvůli pohodlí dítěte
Perovy spaci pytel / spacak Mammut
Dobry den, prodam perovy spaci pytel znacky Mammut. Extreme teply, zakoupeny 10/2022. Byl vyuzit 14dni v Nepalu, spano v lodziich. Zadne vlhke, mokre prostredi. Vyborny na extremni expedice diky velke plnivosti peri. Velikost M do vysky 175cm. Nenese zadne znamky pouziti, jako novy. Duvod prodeje, do extremnich podminek, nebo kdo rad teplo. Ja nevyuziji.
Ultralehký letní spací pytel CRIVIT
Spací pytel, asi 5x použitý, čistý, jako nový Cena: 180,- Zásilkovna: 79,- Možno osobně vyzvednout v Praze. Na WhatsApp nereaguji.