inzerce, prodej, prodám, bazar

2x těhotenský pás, zdravotní tenisky Scholl, neoprén, vesta

Kategorie: Zdraví a krása

2x podpůrný těhotenský pás na úlevu vašim zádům. Těhotenský pás Před a po porodu. Vhodné pro celé období těhotenství. Těhotenské pásy slouží k podepření břicha v období těhotenství a ihned po porodu. Pomáhají zmírňovat bolest zad a odlehčují kyčle. I po porodu císařským řezem. Během těhotenství bandáž snižuje zatížení zad tím, že podporuje dolní část zad a břicho zespodu. Správné uchycení umožňuje dítěti být v pohodlné, přirozené poloze a udržovat správné držení těla nastávající maminky. Snižuje výskyt strií a podporuje rychlé zotavení. Měkký a elastický, dá se natáhnout podle potřeby. Značka PROTECT MEDI v originální krabici s českým návodem. Velikost 2: 106-120 cm v pase.
***
2. univerzální se suchými zipy od firmy Sanomed béžový
Kus za 500kč.

Osobně v Brně nebo poštou.
Brno nebo pošta 130, dobírka 190
Rozprodávám i jiné věci. Mrkněte se do mého profilu. Třeba vám něco padne do oka
***
Kožené zdravotní tenisky Scholl StarliteCOOLMAX 44. Několikrát obuté zdravotnické boty bílo-modo-šedé barvy - nevyhovují. SCHOLL STARLIT módní zdravotní obuv velurová kůže COOLMAX + textilie. PC 2400,-
velikost 44, délka stélky 28 cm. Aktivní vycházková obuv, zakřivená podrážka vnáší do chůze prvek zhoupnutí čímž natahuje svaly a umožňuje pohyb kotníkových kloubů v plném rozsahu. Efekt zhoupnutí neustále procvičuje a zpevňuje lýtkové, stehenní a sedací svaly během chůze i stání. V oblasti lýtek dochází k efektu pumpy čímž Starlit napomáhá efektivní cirkulaci krve. Starlit tlumí nárazy při chůzi a snižuje napětí v chodidlech a nohách, přispívá k úlevě od bolesti způsobené tuhnutím kloubů chodidel nebo sníženou pohyblivostí těchto kloubů tím, že působí jako tlumící polštářky pod citlivými místy.
880kč.
***
červená univerzální záchranná vesta s reflexními prvky Triboard. Nabízím záchrannou vestu pro plavce i neplavce. Vztlak 50N newtonu, pro váhu 60-80kg Podrobnější specifikace na fotkách v inzerátu. Dobré nejen pro děti, juniory i dospělé na sjezd řeky, yacht, divoký raft, loď, kajak, jachtu, paddleboard, veslování, pádlování nebo tam kde je šance, že osádka se může nechtě vykoupat. Použitelné taky do moře - mořská vlna už tolik nepřekvapí :) a díky vestě se nedobrovolně okoupaný udrží nad hladinou i když neumí tolik plavat. Docela šikovná věcička. Bezpečnost především. Lehká unisex plovací vesta 50 N s vykrojeným střihem se snadno obléká. Snadné nasazení i utažení na 2 přezky. Materiál: Nylon + PE pěna. Cena: 700.
2x těhotenský pás, zdravotní tenisky Scholl, neoprén, vesta
Podobné inzeráty
Elektrický pilník - Scholl Velvet smooth wet&dry
Ještě lepší systém pro odstraňování ztvrdlé pokožky na patách je na světě. Je jím Scholl Velvet Smooth Wet&Dry. Ztvrdlé kůže chodidel se tak můžete zbavovat i ve sprše nebo vaně. Zároveň nepotřebujete tužkové baterie, protože strojek je nabíjecí. Ztvrdlá kůže se na chodidlech tvoří v místech, která jsou nejvíce namáhána při chůzi - tedy na patách, palcích a bříškách chodidel. Abyste se vyhnuli nepříjemnému popraskání této ztvrdlé kůže, je potřeba ji pravidělně odstraňovat. A s tím Vám spolehlivě pomůže Scholl Velvet Smooth Wet&Dry. Pro absolutní pohodlí můžete strojek používat buď na sucho nebo ve sprše. Starat se již také nemusíte o nákup tužkových baterií - strojek je nabíjecí. Pro jemné obrušování zvolte nižší rychlost, pro výkonnější obrušování zvolte rychlost číslo dva.
Brousek na paty Scholl
Prodám nový, zabalený brousek na paty Scholl. Celková délka 24 cm, brusná plocha 11,5 x 4,5 cm. Cena 50 Kč.
Elektrický pilník na nehty Scholl
Prodám elektrický pilník na nehty Scholl Velvet smooth. Výrobek je zcela nový, nepoužitý, v originálním balení. Cena 249 Kč + 79,- Kč Zásilkovna.
Manikúra, Scholl hlavice, masážní baňky, parfém
KOUPENO PRO VLASTNÍ POTŘEBU, ALE UŽ NEVYUŽIJI 1. FOTKA 1) Skleněný pilník na nohy Glasscare, pouze vyzkoušený, cena 120,- 2) Škrabka na nohy "Oriflame" PRODÁNO 3) Kosmetický organizér Nivea, nový - zabalený, cena 80,- 4) Kulatý kartáč Avon PRODÁNO 5) Zubní kartáčky PRODÁNO 6) Koule do koupele PRODÁNO 7) Sada péče o nohy - kartáček, kleštičky, pemza, dřevěné dřívko na zatlačování kůžičky a rozdělovače prstů, cena 115,- 8) Manikúra Giordani Gold, krásné elegantní pouzdro. Nová - zabalená, vhodná jako dárek, cena 240,- 9) Lak na nehty Avon matný - pouze vyzkoušený..., cena 40,-; Lak na nehty Trend it up 020 z DM, nový, cena 35,- 10) Oční stíny v tužce TREND IT UP ULTRA SMOKEY z DM, barva 050, nové, cena 55,- 2. FOTKA Scholl Velvet smooth náhradní hlavice - 1x jemná, 1x extra hrubá cena 200,- 3. FOTKA Menší, skládací ionizační kartáč Panasonic, 1xAAA (není součástí). Používaný, ale stále funkční, cena 120,- 4. FOTKA Náhrdelník, koupený v Takku, nový, cena 100,- 5. FOTKA Masážní baňky Renovality, nové - nepoužité, cena 250,- 6. FOTKA Renovality dámský olejový parfém, cena 220,- 7. FOTKA Modrý lak na nehty Dermacol, odstín DARK SKY, nepoužívaný, cena 50,- POŠTOVNÉ UPŘESNÍM (možné i přes zásilkovnu), NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, OSOBNÍ ODBĚR JE MOŽNÝ
Scholl sprej do bot
Dvě balení deodoračního spreje do obuvi s antibakteriálním účinkem zn. Scholl. Jedno balení je nové nepoužité (150 ml), v druhém balení je zbytek cca 30 ml. Uvedená cena je za obě balení. Možnost osobního předání v Praze. V případě zaslání poštou nebo přes Zásilkovnu odesílám až po připsání peněz na účet včetně poštovného / zásilkovného dle jednotlivých tarifů a balného. Při nákupu více mnou nabízených položek je počítáno jedno poštovné. Upřednostňuji kontaktování e-mailem.
BeSafe těhotenský pás
Prodám těhotenský pás BeSafe. Pás je jako nový, využitý byl pouze 2x.