inzerce, prodej, prodám, bazar

3 x knihy Reader's digest výběr

Kategorie: Kuchařky

4 x knihy Reader's digest výběr

Knihy:

- Tajemství dědečkovy zahrady - prodané

- Tajemství babiččiny kuchyně, ""Osvědčené a oblíbené recepty ze starých dobrých časů. V této kuchařce se setkáte převážně s recepty z minulého i předminulého století. Vychutnejte si kouzlo babiččiných nedělních obědů, vánočních, velikonočních či jiných hodl a dalších slavnostních příležitostí. Nejde pouze o kuchařské předpisy našich prababiček, ale protože nemalá část českých rodin měla své předky i jinde, pochází mnoho těchto jídel z různých koutů Evropy - kdo by neznal vídeňský řízek, bavorské vdolečky, frankfurtskou pečeni či španělské ptáčky. A právě značná část receptů v této kuchařce navazuje na rodinné tradice a připomíná se ve svěží podobě na krásných barevných fotografiích."", 352 stran. - 80 Kč.

- Tři stačí, 200 jednoduchých receptů, 256 stran - 120 Kč.

- Aby záda nebolela - Reader's Digest VýběrPrevence, rozpoznávání a léčba bolestí zad - starosti, které se týkají asi dvou třetin všech dospělých i rostoucího počtu dětí. A právě pro ně je tu revoluční program protahování a posilování Jima a Phila Whartonových. Autoři, otec a syn, uznávaní fyzioterapeuti, věří, že většině problémů se zády lze v plné míře předcházet. A pokud se léčí včas, dají se snadno překonat. Svůj program přivedli v průběhu let k dokonalosti na základě zkušeností se stovkami pacientů, sportovců i nesportovců. Vymezili nepostradatelný režim pro každého, kdo někdy trpěl bolestmi zad či kdo chce předejít zranění. Pochopíte, co se děje - a jak i problémy postihující jiné části těla často ovlivňují oblast zad Osvojíte si přístup podle Whartonových: aktivní izolované protahování a posilování Díky cvičebnímu programu zapadajícímu do vašeho životního stylu si vybudujete a uchováte si zádové svalstvo Naučíte se postupovat podle krátkodobého programu úlevy od bolestí a obnovení pružnosti v případě specifických zranění Získáte přehled o možnostech léčby Ujasníte si všechny životní souvislosti ovlivňující stav vašich zad - od tělesné hmotnosti a každodenního stresu až po práci, jakou děláte, a vaše zvyklosti týkající se spánku. 288 stran. Kniha je nová - 180 Kč.


Knihy jsou jako nové, pouze babiččina kuchařka má trochu vybledlý bok. Při odběru všech je cena 360 Kč.

Poštovné dle tarifu - zásilkovna, pošta.

Koukněte na mé další inzeráty. Nabízím krásné oblečení, boty, hračky a spoustu dalších věcí pro děti.
3 x knihy Reader's digest výběr
Podobné inzeráty
Knihy  nabídka k prodeji XVIII A
• Readers Digest Výběr: Léčivá moc vitamínů, bylin a minerálních látek . Podrobný a informativní průvodce širokou nabídkou vitamínů, minerálů a potravinových doplňků. Názvy přípravků i onemocnění, které mohou léčit, jsou přehledně uspořádány od A do Z. Najdete zde přehled lékových interakcí i varování na možné vedlejší účinky. Kniha originál zabalená ve fólii - nečtená Cena 100 Kč • Readers Digest Výběr: Vitaminová kuchařka Nabízí recepty na zdravá a vydatná jídla pro rozmanitou a moderní kuchyni od snídaně po večeři, od předkrmu po desert. Kniha originál balená, nečtená 320 str. textu Cena 100 Kč • Readers Digest Výběr: Chvilka pro zdraví Nabízí 500 jednoduchých a osvědčených cvičení, návodů a receptů s cílem zlepšit Vaši fyzickou i psychickou kondici. 319 str. Obrázků a textů Cena 100 Kč • Readers Digest Výběr: Domácí lékař Více jak 2300 rad pro domácí léčení od více než 500 lékařů a odborníků. 656 stran textu. Kniha ve stavu po zakoupení, nečtená Cena 100 Kč • Isabelle Martin: Negativní kalorie 87 str., Cena 80 Kč • Drahomíra Červená - Karel Červený: Vegetariánská kuchařka. Cena 50 Kč • doc. MuDr. Přemysl Doberský, CSc. - Jitka Horáčková: Abychom netloustli Cena 50 Kč • Jídla, která léčí recepty Cena 20 Kč • MUDr. Stanislav Hejda, DrSc., Ing. Oldřich Šmrha, CSc. Kalorie se počítají Cena 50 Kč • Dr. Henry Bieler: V potravině je lék Cena 50 Kč Platba a odběr na místě
PRODÁM KUCHAŘKY, PŘEDÁNÍ: PRAHA 17-ŘEPY I ZAŠLU
PRODÁM KUCHAŘKY PŘEDÁNÍ: PRAHA 17 (ŘEPY) I ZAŠLU ZÁSILKOVNOU, POŠTOU, 5,-KČ BALNÉ. V PŘÍPADĚ ZASLÁNÍ PROSÍM O PLATBU PŘEDEM I S POŠTOVNÝM A BALNÝM NA ÚČET. POPIS A STAV A CENY, UVEDENO U KNIH NÍŽE, 1. 15,-KČ CHUŤOVKY PETRA NOVOTNÉHO VYDÁNÍ, ROK: 06/2001 1.VYDÁNÍ, NAKLADATEL: IKAR - EUROMEDIA GROUP S.R.O., 125 STRAN, VELKÁ KNIHA - PEVNÁ VAZBA, Formát, hmotnost: 215 × 302 mm VELKÝ FORMÁT, 730 g PŮVODNÍ CENA: 229,-KČ VELMI DOBRÝ STAV 2. 20,-KČ TĚSTOVINY – JEDNODUCHÉ RECEPTY - 2004 - 82 s. str., Levné knihy KMa, Praha 2004, Vazba: původní brož 8°-MĚKKÁ, Stav: velmi dobrý PŘEDRMY A SALÁTY S TĚSTOVINAMI, ZAPÉKANÉ A PLNĚNÉ TĚSTOVINY, TĚSTOVINY S MASEM, OMÁČKY A KOŘENÍ 3. 45,-KČ RECEPTY PRO JEDEN HRNEC 1996 - 352 str., KOLEKTIV AUTORŮ, Nakladatelská vazba, 220x255, NAKLDATEL:Reader's Digest Výběr (ČR) 1996, il.: Martin Brigdal, Vazba: pevná / vázaná Stav: bezvadný, Popis: Základní recepty Vývary Úprav čerstvé zeleniny Bylinky, oleje, octy a hořčice Koření, ostré přísady a jádra Polévky z celého světa - 27 stran Maso - 27 stran Drůbež a zvěřina - 35 stran Mořské plody - 29 stran Bezmasá jídla - 25 stran Těstoviny a pizza -- 29 stran Saláty - 29 stran Mikrovlnná trouba - 25 stran Rychlá jídla - 25 stran Vaříme o dovolené - 33 stran Jídla do mrazáku - 21 stran
Kniha - Recepty pro jeden hrnec - z celého světa
Název: Recepty pro jeden hrnec z celého světa Autor: Pat Alburey, Martin Brigdale, Amanda Heywood Autor: Dominika Křesťanová, Jan Šulc Nakladatel: Reader's Digest Výběr ISBN: 8090206921 Rok vydání: 1996 Jazyk: česky Stav: Kniha nikdy nepoužitá, tedy v perfektním stavu, jako nová Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
3 kucharky Reader's Digest Vyber
3 ruzne kucharky znameho nakladatelstvi: 1) Testoviny pro labuzniky 2) Kolace a moucniky 3) Dorty a pecivo. Kazda 160 stran. Obsahuji mnozstvi receptu i teoretickou cast (viz priklady na fotkach). Perfektni stav. Cena za vsechny dohromady. Mrknete i na moje dalsi inzeraty, nabizim vice kucharek. Možno poslat poštou.
Kniha: Vitaminová kuchařka - Výběr Reader’s Digest
V této knize najdete více než 360 receptů jak využít suroviny novým a inspirujícím způsobem od snídani po večeři. Inzerát platí do smazání. Poštovné dle tarifu české pošty, nebo Zásilkovny. Je možné osobní převzetí.
Prodám kuchařky apod.
Prodám nové, ještě zabalené knihy od Reader's digest, převážně kuchařky. Cena nových 400-800 Kč, nyní 100 Kč za kus. Předání v Přišimasech, Úvalech nebo Újezdě nad Lesy.