inzerce, prodej, prodám, bazar

3000 mil na útěku/Šerif 2dvd

Kategorie: DVD, Blu-ray mechaniky

Dvd - akční,thriller/krimi,thriller
3000 mil na útěku/Šerif  2dvd
Podobné inzeráty
2DVD Univerzita pro příšerky+Příšerky s.r.o.
Osobní odběr nebo zaslání poštou (+poštovné)po předchozí platbě na účet.Cena je za 1 ks.
Nabídka DVD
Nabízím originál DVD - jednou - dvakrát hrané:Hannibal,NI-BI-RUSpy kids 1 a 2,Smím prosit?,Městečko prokletých,Rok ďábla,Rebelové,Poslední píseň,Nevěsta na útěku,Marvinův pokoj,Našli mě naši,The million dollar hotel.Převzetí možné osobně nebo poštou dle poštovného.
DVD Jackie Chan,Terminátor,12 opic,Hrdina, nevěsta na útěku
Stav jak vidíte, cena vždy za sadu po 4 kusech 279. Pokud chcete něco jednotlivě minimální cena za kus je 100kč. Sada po 2 kusech za 119kč, Sada akčních filmů Chana a Leea za 299kč. Video kazety kamenak a rebelové za 99Kc, prázdné nové a 2 navíc také za 99Kc zasílám po úhradě předem na účet na pobočku Zásilkovny za 99kč nebo osobně.
POHÁDKY NA DVD
Prodám tyto plně funkční pohádky na DVD. Většina má poškozený obal nebo mírně poškrábané disky, ale nesekají se. Disky byly vyzkoušeny. Cena za kus. Vyzvednutí i v Praze na Hájích ;) Výběr pohádek: Malí hrdinové (plastový obal, vytisknuté), Rock-A-Doodle (plastový obal), Kouzelný kolotoč, Bob a Bobek na cestách 6, Dobré ráno s Dádou, Ozie Boo!, Animalia, Willy Fog - 20 000 mil pod mořem 3, Medvěd Oliver a dráček Šikuláček (bez obalu), Past na kočky 2: Ďáblova kočka, Tristan a Isolda, Malý indián 2, animované pohádky 4, Kačer Daffy a jeho kamarádi, Pat a Mat - Speciál, Calimero a jeho přátelé 3, Hello Kitty: Dobrodružství v Pařízkově, Maxík a strašidla, Princezna a skřítek, Kocour Felix