inzerce, prodej, prodám, bazar

30119 domácí vodárna nová se zárukou 1000W

Kategorie: Čerpadla

Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání napište adresu + tel. číslo nebo volejte.

Jedná se nové zboží, u kterého je mírně poškozený obal neboť bylo jednou rozbaleno. Na vodárně mohou být různé oděrky nebo škrábance z důvodu manipulace.

Zařízení nebylo používáno.


Technické údaje
- Napájecí napětí: 230 V / 50 Hz
- Příkon: 1000 W
- Elektrická ochranná třída: IPX4
- Třída ochrany: I
- Maximální výtlak: 44 m
- Maximální čerpací výkon: 3500 l/h
- Maximální sací výška: 7 m
- Vstupní teplota (maximální): 35 °C
- Tlaková přípojka: 1" vnitřní závit 33 mm
- Přísavková spojka: 1" vnitřní závit 33 mm
- Hmotnost: ca. 11,2 kg
30119 domácí vodárna nová se zárukou 1000W
Podobné inzeráty
Domácí vodárna Gardenius GE9CT60
Prodám použitou domácí vodárnu. Puvodní cena 2699kč. Stáří cca 2 roky. Plně funkční. Na vodárně je prasklý kryt na motoru, no funkci vodárny to nemá vliv. Při rychlém jednání nabízím ještě drobou slevu. Osobní odběr možný v Přišimasech. Malá domácí vodárna Gardenius GE9CT60 600 W má tlakovou nádrž 20 l. Maximální dopravené množství vody je 2800 l/min. Dopravní výška je max. 35 m, výška sání max. 8 m. Délka napájecího kabelu je 1,2 m.
Domácí vodárna 80L s čerpadlem DAB Jetinox
Výkonná automatická domácí vodárna. Její součástí je samonasávací čerpadlo. Vodárna je vhodná pro zásobování dom, vil, chat a chalup. Samotné čerpadlo stojí cca 5500Kč a nádoba přes 7000Kč. - IVAR Tlaková expanzní nádoba, objem 80L. - Čerpadlo DAB Jetinox 102M čerpadla řady JET jsou samonasávací odstředivá čerpadla s vynikající sací schopností dokonce i tam kde se ve vodě vyskytují vzduchové bubliny. Používají se převážně pro čerpání vody v domácích zařízeních. Jsou vhodná i pro malá hospodářství a zahrádkářství, případně i pro menší prmyslová zařízení, ale hlavně tam, kdekoli je samonasávací funkce nezbytná.
Domácí vodárna Gude HWW 3100 K
Domácí vodárna Gude HWW 3100 K Motor 600 W Dodávané množství vody 3100 l/h Výtlak 28 m Saci hloubka 8 m Vodárna je jen párkrát použitá sloužila jako předváděcí kus u bazénu a je ve 100 % stavu Cena 2000 Kč Mohu poslat na dobírku 280 Kč tel.
Vodárna Pikolo 36
Domácí samonasávací vodárna Pikolo 36. V provozu na zalévání jednu sezónu. Platí do smazání inzerátu. Použití: Čerpání užitkové vody v chatách a chalupách. Zalévání zahrad. Technické informace: Činnost vodárny řídí tlakový spínač, který při poklesu tlaku vody pod nastavenou hodnotu zapínacího tlaku zapne čerpadlo, které běží až do dosažení hodnoty vypínacího tlaku. Tlak vody je tak udržován v rozsahu mezi zapínacím a vypínacím tlakem (1,5/3,6 baru). Hodnoty obou tlaků lze nastavit. Ochrana proti chodu na sucho. Vodárna není osazena zpětnou klapkou. Kabel o délce 1,2 m s vidlicí 230 V. Napětí elektromotoru: 230 V Maximální příkon elektromotoru: 0.37 kW Sací výška max.: 7.50 m Průtok min.: 0.24 m3/hod. Průtok max.: 2 m3/hod. Dopravní výška max.: 36 m Dopravní výška min.: 6 m Objem tlakové nádoby: 1 l Hmotnost: 9.50 kg Atest pro použití na pitnou vodu: Ne
Domácí vodárna Scala2 NOVÁ s fr.měničem
Prodám úplně novou domácí vodárnu (jen rozbalená). Vhodná je na zvyšování tlaku, posílení tlaku z vodovodního řadu do domácnosti. Zdrojem vody může být vodovodní řád, veřejný vodovod, klasická studna nebo vrtaná studna. Dodávka vody do domácností a dešťová voda. Objednací číslo : 98562862. Prodloužená záruka 5 let (doklad pošlu). Plně vybavená domácí vodárna s integrovaným frekvenčním měničem, tlakovou nádobou a řídicí jednotkou pro udržování stálého tlaku vody. Kompletní zařízení k okamžité instalaci - stačí připojit a čerpat. Použití : umí udržovat stálý tlak vody ve všech odběrných místech. Pro posílení tlaku ze studní. Čerpá vodu z hloubky až 8 metrů. Vhodné pro vnitřní i venkovní instalaci: voděodolné. Určeno pro zvyšování tlaku v domácích aplikacích. SCALA2 má integrovanou kontrolu otáček, umožňuje udržení stálého tlaku. Grundfos SCALA2 obsahuje všechny komponenty potřebné k zajištění stálého tlaku vody: inteligentní regulátor Integrovaný pohon s regulací otáček integrovaná nádrž integrované senzory integrované zpětné ventily. Za předpokladu, že se čerpadlo naplní vodou, je samonasávací čerpadlo SCALA2 schopné nasát vodu z hloubky 8 metrů za méně než 5 minut. To umožňuje snadnou instalaci a uvedení do provozu čerpadla a zajišťuje spolehlivější dodávku vody v instalacích, kde hrozí nebezpečí chodu nasucho a úniků v sací hadici nebo potrubí. Je li vystaveno chodu na sucho, nedostatku vody nebo nadměrné teplotě zablokovaného čerpadla, například v případě přetížení se čerpadlo automaticky zastaví, čímž se předejde spálení motoru. Pokus o restartování bude každých 5 minut 8x. Díky hydraulickému designu, motoru s permanentním magnetem a vodnímu chlazení má čerpadlo extrémně nízkou hlučnost 47 dB při běžném použití, které je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Maximální hladina hluku při plném zatížení je 53 dB. Vestavěná tlaková nádoba snižuje počet zapnutí a vypnutí v případě úniku v potrubním systému, což způsobuje menší opotřebení čerpadla. SCALA2 nevyžaduje žádnou údržbu. Kabel 2m ukončený vidlicí do zásuvky. Osobní vyzvednutí Praha nebo zásilkovna/ pošta/ PPL.
Automatická vodárna AL-KO – kompaktní a výkonná - zánovní
Pokud zavlažujete zahradu ze studně či nádrže a nechcete neustále chodit vypínat a zapínat čerpadlo, je pro vás automatická vodárna ideální řešení. Pokud potřebujete navíc vysoký výkon a konstantní tlak na výstupu, zvolte nejvýkonnější automat HWA 6000/5 Premium s inteligentní řídící jednotkou, která ovládá vypínání a zapínání čerpadla. Původní cena 9490 Kč. Cena nyní 6490 Kč. Vodárna čerpala jednu sezonu, nyní potřebujeme jiné parametry, proto prodáváme.