inzerce, prodej, prodám, bazar

5 ks kompletních masových mlýnků.

Kategorie: Starožitnosti

200 Kč za ks velikost 5 - 8
5 ks kompletních masových mlýnků.
Podobné inzeráty
NABÍZÍM SBÍRKU MLÝNKŮ NA KÁVU
Nabízím sbírků mlýnků na kávu. Mlýnky jsou v pěkném stavu. Cena za kus 380 Kč. Kdo byste měl zájem, pište.
Mlynek na kafe
Nepoužitý mlýnek na kafe. Zlaté provedení - celé tělo mlýnku je kovové. Nastavitelná tlouštka mletého zrna Výška mlýnku - 18 cm Šířka - 7 cm v nejtlustší části.
Laboratorní závaží sady
Nabízím k prodeji sady laboratorních závaží. Mám cca ještě 50ks jak kompletních tak i nekompletních sad. Nekompletní jsou samozřejmě lacinější až o polovinu ceny kompletních závaží. Ideálně osobně, ale v případě jasných představ, které mi napíšete do mailu vám nafotím to, co by vám nejlépe vyhovovalo. Ceny se pohybují od 500-2000 za sadu, přičemž 2000,- je za zcela kompletní největší sadu. Stále více lidí volí v době inflačního růstu a s ním souvisejícím růstem cen všech komodit ochranu svých prostředků v rámci alternativních investic, jako jsou například starožitnosti. Neváhejte tedy proto ochránit své zdroje také - ceny, které platíte dnes jistě nebudou platit za pár let, možná ani za pár měsíců, když jen za poslední měsíce roste inflace v jednotkách procent. Osobně nebo přes zásilkovnu za 79,- do 5kg balíku. Shlédněte i mé ostatní inzeráty. V případě více vybraného zboží je možné se domluvit na osobním dodání za 10,-/km.
Různé mlýnky
Prodám 5 kusů mlýnků 2 x mlýnek na maso 500,- Kč/ks, 1 x mlýnek na mák 300,- Kč/ks, 1 x mlýnek na strouhanku 300,- Kč/ks, 1 x mlýnek na ovoce 500,- Kč/ks a lis na brambory 300,- Kč/ks
Zajímavý mlýnek na kávu - kombinace kovu netradiční
Prodám orig.starý a netradiční mlýnek na kávu. Celokovový, kombinace kovu. Uvnitř mlecího mechanismu porezle nikdy jsem to neřešil. Vše původní, ze spod na přichycení ke stolu. Mlýnek ma kruhovou násypku, rohové sloupky s jemně soustruženými věžičkami Rozměry: Základna dole 17,5x17,5cm Výška po soustruženou špičku cca 19,5cm. Váha mlýnku 3,55kg! Vzhledem k nezvyklému provedení, kombinaci kovu a originalitě vhodné do kavárny, muzea, dekoraci, prodejny s kavou, vaší sbírky atp. Osobní převzetí je možné v obci Lučina okr: F-Místek ve Frýdku-Místku nebo v Havířově. Můžeme zaslat: Zásilkovnou na výdejní místo +79kč Balíkovnou na poštu za 65kč PPL kurýrem na vaší adresu +129kč. (při zakoupení 2 předmětu z mé nabídky neplatíte přepravné) Nezasíláme dobírkou. Zboží dobře zabalíme(balné neučtujeme) a odesíláme ihned po načtení platby. Vystavujeme doklad o vaší platbě. Inzerát je platný do smazání. V případě zájmu zavolejte nebo pište přes odpovědní formulář u inzerátu. Určitě se podívejte, co zde dále nabízíme třeba si něco ještě vyberete. Klikněte níže na "Tady další velice zajímavé na prodej".
Velmi staré věci nalezené na půdě.
Prodám tyto velmi staré věci. Pásmo 5 m. Sada závažíček (jedno bohužel chybí), kostka do mlýnku na strouhanku,nůž, polévkové lžíce s jednou čajovou lžičkou, bandaska. Pásmo ani žádnou z věcí jsem nečistil určitě se dá zvýšit kvalita věcí jejím vyčištěním. Vyjma lžiček, ty samé jsou na fotografii vyčistěné volat, nebo SMS.