inzerce, prodej, prodám, bazar

77 pravidel pro úspěšné přání

Kategorie: Esoterika

Nabízím k prodeji knihu 77 pravidel pro úspěšné přání. Pierre Franckh. Kniha je v perfektním stavu.
77 pravidel pro úspěšné přání
Podobné inzeráty
Tajemný jazyk snů(snář),Hvězdy a osudy....
prodám 1.)Tajemný jazyk snů-Názorný klíč ke snům a jejich významům,D Fontana, 1995, Paseka,cena 75 czk 2.) Hvězdy a osudy – Klíč k moderní astrologii , D.Fischerová a M. Špůrek,1993, Mladá fronta ,Znamení aneb Dvanáct etap vývoje. Pojem astrologie, horoskopická abeceda, metodika, úvod k výkladu astrologie, symbolika zvěrokruhu, výklad dojmů, význam planet, aspekty horoskopu, perspektivy astrologie aj.Kniha má dvě části, psané dvěma autory. Část psaná panem Špůrkem vás seznámí se základními pojmy používanými v astrologii. Je psána srozumitelně, čtivě a pochopitelně. Druhá část (musíte knihu obrátit) se věnuje astrologii z pohledu mytologie a pocitového přístupu k významu planet a znamení. Obě části se vzájemně doplňují a vytvářejí tak harmonický celek, který stojí za přečtení.Cena 75 czk 4.)Tajemství přitažlivosti srdce, R.Schache, 2009,IKAR,208 str.,Ilustrace Dana Sitarzewski,anotace :Srdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích dokumentuje na skutečných příbězích,cena 50 czk 5)Magická padesátka, Marcela Košanová, 2008, Motto,336 str,Ve 13.kapitolách své optimisticky laděné knížky popisuje autorka konkrétní osudy řady žen, které po dovršení padesátky zůstaly po rozvodu osamělé a bez naděje, a nabízí netradiční řešení jejich nezáviděníhodné situace. Zdůrazňuje klady středního věku a snaží se čtenářkám vštípit pocit, že nikdy není pozdě na nové zážitky a nový vztah, začít znova a lépe závisí jen vlastní na vůli a odvaze. Jako bonus nabízí u každého případu speciální kouzla, magické praktiky a rituály profesionální čarodějky, které mají čtenářkám v boji se stárnutím a pasivitou pomoci.cena 50 czk 6) Tajemství (Secret), Rhonda Byrne ,Pragma,2018 , 214 stran ,Autorka ve své knize popisuje jak dosáhnout spokojeného života v oblasti peněz, zdraví, vztahů i osobního štěstí. Učí člověka pochopit sílu myšlenky a odhalit vlastní skryté schopnost. Cena 65 czk 7)Řád není všechno: 12 dalších pravidel pro život Jordan B. Peterson, 2021, Argo, stran: 376,PC 398 czk, nyní 150 czk I jednotlivě
Pierre Franchk
Prodám úplně nové knihy, každou za 100Kc Příběhy o přáních Ptejte si jednoduše Přejeme si být stihli Prostě si to přejte Jak si správně přát 77 pravidel
Prodám celou sbírku astrologických publikací a kurzů
Prodám celou sbírku astrologických publikací a kurzů po své úspěšné kariéře astrologa. Sbírka čítá 115 publikací, 3 astrologické kurzy a jeden nový systém astrologických domů. Vše prodám jako nedílný komplex pro vážného zájemce.
Knihy o hinduismu, vegetariánská indická kuchařka
Góvinda je vegetariánská kuchařka. Zbylé jsou od krišňáků. Ta o jejich zakladateli je velmi zajímavá, jak se už starý pán poprvé v živote vydá přes oceán do USA, cestou má infarkt a přesto založí velmi úspěšné náboženské hnutí. Vyberte si jaké knížky Vás zaujaly a navrhněte cenu. Preferuju zájemce o vícero knížek nebo jiných věcí které nabízím najednou. Podívejte se i na mé další inzeráty. V případě koupě více věcí sleva. Mimo jiné nabízím nějaké učebnice dějepisu a jazyků a chovatelské knížky o hlodavcích a akvarijních rybičkách. Předání po domluvě v Praze nebo v Žatci. Nebo po domluvě zaslání poštou nebo Zásilkovnou.
ahoj nabízím uvedení do světa lečivé energie Reiki
ahoj nabízím uvedení do světa lečivé energie Reiki , vysvědcení také pro přání a duchovní rozvoj
Summer Mc Stravick - V PROUDU SNĚNÍ - kniha + CD
Autorka knihy V proudu snění odhaluje čtenářům novou radikální techniku k manifestaci čehokoliv, co si kdo přeje. Flowdreaming je speciálním druhem techniky řízeného denního snění, která vám umožní návrat k přirozenému, pozitivnímu toku vašeho života – v souladu s tím, co je pro vás nejlepší. Vede vás k nejvyššímu prožitku štěstí, kde nic není nemožné, kde se zázraky mění v běžné, denní události. Nějakou dobu se této vizualizační technice věnujte a vnímejte, jak se váš život vyvíjí podle vašeho přání. Flowdreaming je překvapivě jednoduchou technikou, díky níž můžete svůj život transformovat a zároveň do něj dostat všechno to, po čem toužíte – ať už je to spousta peněz, úleva od starostí a úzkostí všeho druhu, bezproblémový partnerský vztah, nová kariéra, více času na své koníčky, prohloubení spirituálního vnímání… vlastně cokoliv vás napadne!