inzerce, prodej, prodám, bazar

Adaptér na micro SD paměťovou kartu + Rescue PRO Deluxe

Kategorie: Paměťové karty

Celkem jich je 5ks cena za vše plus neaktivovany program pro obnovu dat z paměťové karty Rescue PRO Deluxe mohu zaslat nebo osobně
Kingston sandisk sd karta paměťová karta
RescuePRO Deluxe umí obnovit nejen omylem smazané fotografie, ale také video a další soubory nalezené na zvoleném paměťovém médiu.
Adaptér na micro SD paměťovou kartu + Rescue PRO Deluxe
Podobné inzeráty
Paměťová karta 1TB
Prodám novou paměťovou kartu. Typ: Micro SD, XC Kapacita: 1 TB Značka: Micro SD Extreme Označení na kartě: A2, V30, XC1 Příslušenství: adaptér pro kartu Důvod prodeje: kamera není kompatibilní s velkokapacitní paměťovou kartu. Proto posílám dále. Do fotek přikládám screen s kapacitou karty v PC. K vyzvednutí v Kolíně nebo v okolí Čáslavi. Mohu zaslat na zásilkovnu.
Pouzdro pro paměťovou kartu
nabízím nové pouzdro pro MicroSD SD paměťovou kartu nebo univerzální pouzdro pro paměťovou kartu, i více kusů. Pište nebo volejte, ne sms.
Prodám USB adaptér SONY na paměťovou kartu PRO-HG
Prodám USB adaptér SONY na paměťovou kartu PRO-HG, typ MSCAC UH1, plně funkční, nepoškozený
Samsung Evo Plus micro SDXC 128 GB + SD adaptér
Samsung Evo Plus micro SDXC 128 GB + SD adaptér (MB-MC128KA/EU) nová karta se zárukou Paměťová karta Samsung Evo Plus bude spolehlivým a v prvé řadě kompaktním místem pro uložení vašich dat. Jedná se o kartu micro SDXC, kompatibilní s mobilními telefony a elektronikou podporující drobnější velikost. Vysoká rychlost čtení a zápisu. Dostatečná kapacita paměti. Možnost záznamu 4K UHD. Rozšířená kompatibilita. Praktický adaptér. Zajistěte si nejvyšší ochranu svých cenných vzpomínek. Paměťová karta Samsung EVO Plus SDXC 128GB UHS-I má šestinásobnou ochranu proti vnějším faktorům. Karta může přežít až 72 hodin ve slané vodě, odolávat extrémním teplotám, rentgenovým paprskům, působení magnetického pole, je nárazuvzdorná a má zvýšenou odolnost vůči mechanickému opotřebení. Vaše data tak budou vždy v bezpečí Model: EVO PLUS Určeno pro: Mobilní telefon, Tablet Provedení: microSDXC Memory Card Kapacita: 128 GB Rychlost čtení: 130 MB/s
Paměťová karta Micro sdxc 512 GB Memory card Micro
Paměťová karta HUAWEI Micro SDXC/HC 512 GB UHS-I je začleněna do rychlostní třídy A1,Ul,4K v UHD,class(10).Dopřejte svým zařízením vyšší kapacitu,díky svému výkonu a spolehlivosti je dokonale stvořená, aby vám pomohla zachovat všechny vaše vzpomínky. Kartu využijete v zařízení podporujících SD i MICRO SD karty. Součástí balení je SD + USB adaptér kompatibilní s téměř všemi přístroji od libovolných výrobců. I při jeho využití si samozřejmě zachováte výjimečný výkon karet HUAWEI.Zasíláme na dobírku,platba při doručení-vyzvednutí,osobní převzetí Brno.Dotazy,objednávky mejlem.
Paměťová karta Samsung micro SDXC PRO Plus 512GB + adaptér
Prodám novou paměťovou kartu Samsung microSDXC EVO PRO Plus nabízí kapacitu 512 GB, kdy vylepší celkovou integritu dat a spolehlivost při čtení i zápisu. Zápis dosahuje až na hodnotu 120 MB/s a maximální rychlost čtení činí až 160 MB/s, díky čemuž ušetříte mnoho drahocenného času při veškerých přesunech souborů. Karta je tak ideální pro přenos videa a sekvenční fotografování a hodí se tak pro použití v chytrých telefonech, tabletech i akčních kamerách, kterým zajistí kýžený prostor pro až 30 hodin 4K UHD videa, 80,5 hodin záznamu ve Full HD či 207 159 fotografií ve 4K kvalitě. V balení se poté nachází také praktický SD adaptér, který podporuje SD i microSD karty, čímž rapidně rozšiřuje kompatibilitu této karty a přitom nijak nesnižuje její výjimečný výkon. Důvod prodeje jelikož fotografuji, tak jsem jich nakoupil více, ale nevyužiji je. Pořizovací cena byla značně vyšší.