inzerce, prodej, prodám, bazar

Adapter pro kocarek Bugaboo Donkey Britax

Kategorie: Autosedačky

Prodam Adapter na vajicko Britax pro kocarek Bugaboo Donkey. Nabizim i vajicko a budu prodavat i dvojkocar bugaboo Donkey. Osobni odber Brno nebo zaslani postou po platbe predem.
Adapter pro kocarek Bugaboo Donkey Britax
Podobné inzeráty
Autosedačka Bugaboo
Prodám novou autosedačku Bugaboo + bázi isofix. autosedačka je úplně nová, NIKDY NEPOUŽITA. Cana 7000,- Ultra lehká pěna Aeroflex ™ snadné přenášení a přepínání z auta na kočárku a zpět Navrženo tak, aby odpovídalo vašemu kočárku Bugaboo Kompatibilní se všemi kočárky Bugaboo Dítě - maximální pohodlí Třídílná kojenecká vložka z merino vlny pro optimální regulaci klimatu, vyjímatelná a omyvatelná Stříška s oknem peek-a-boo „Inteligentní hledí + ochranu UPF 50+ V autě vyšší bezpečnost Vylepšená ochrana bočního nárazu díky nově vyvinutému systému Isofix Wingbase s automaticky aktivovaným bočním nárazemcochranná křídla “(očekávané nejvyšší hodnocení ADAC - tbc) Nově navržená třídílná kojenecká vložka pro maximální ochranu proti bočním nárazům Instalace v sekundách s 3-cestným správným potvrzením instalace se základnou I-size kompatibilní Co je nového oproti Bugaboo Turtle by Nuna ? Ultra lehké Nově vyvinutá skořepina je ultra lehká a vážně chrání díky pěně Aeroflex ™, která je lehká, pružná a minimalizuje sílu přenášenou na dítě absorbováním a rozptylováním energie. Materiály jsou pečlivě ošetřeny a obsahují vzdušný hliník a lehké textilie. S hmotností 3,0 kg je Bugaboo Turtle Air od Nuna o 1,2 kg lehčí než její předchůdce. Vynikající bezpečnost Nově vyvinutý Wingbase Bugaboo Turtle Air Isofix zlepšuje ochranu proti bočním nárazům. V případě bočního nárazu jsou křídla na ochranu proti bočním nárazům „první řadou ochrany“,přenášení síly na základnu před rozptylem energie na pružnou skořepinu. Křídla v základně se automaticky aktivují při instalaci autosedačky a mohou býtindividuálně upraveno.
BUBUGABOO Adaptér Donkey Mono pro autosedačku Maxi-Cosi
Prodám Adaptér značky Bugaboo Donkey Mono pro autosedačku Maxi-Cosi v původní krabici. Nový adaptér stál kolem 1.500 Kč. Osobní odběr v Syrovicích nebo můžu zaslat zdarma poštou.
Adaptér na autosedačku Britax-Römer a Bugaboo Cameleon 2/3
Prodám adaptér na autosedačku Britax-Römer (vajíčko) na kočárek Bugaboo Cameleon 2/3. Nepoužitý, originál.
Bugaboo Bee 6, Bee5, Bee3 a Bee+ adaptér Cybex, Maxi Cosi, N
V poradku, adapter na autosedacku maxicosi na kocarek bee.
v pěkném stavu použitý Britax B-Agile M Navy Inc
Britax B-Agile M Navy Inc 2022 Kočárek je používaný ale ve velice pěkném stavu (viz foto). Vše funguje jak má. Pošlu na dobírku s kurýrem do jednoho dne za kč 140 a nebo osobní převzetí je možné po dohodě v Polné u Jihlavy. Objevujte s lehkostí S šířkou pouhých 55,5 cm je kočárek B-AGILE M super štíhlý a snadno ovladatelný – ideální pro vaše každodenní dobrodružství. Díky chytrému sklopení jednou rukou získáte kompaktní, volně stojící kočárek, který se snadno ovládá a ukládá. Užívejte si pohodlí Prostorné sedadlo B-AGILE M s nastavitelným opěradlem a oporou nožiček zajišťuje vysoký komfort. Díky možnosti nastavení zádové opěrky jednou rukou jej můžete snadno sklopit, aniž byste rušili vaše dítě. Každodenní flexibilita Váš B-AGILE M lze přizpůsobit vašim potřebám od prvního dne. Sedačka je kompatibilní s měkkou korbou nebo můžete připevnit dětskou autosedačku či hlubokou korbu kočárku s volitelnými adaptéry. Vlastnosti Držák na pití (v ceně) Držák nápojů se snadno vejde na obě strany kočárku, takže na cestách můžete mít svůj nápoj i pití pro své dítě vždy po ruce. Nápoj musí být ve svislé poloze, zabráníte tak vylití a budete mít volné ruce. Pláštěnka (v ceně) Při cestování v kočárku chrání pláštěnka vaše dítě před větrem a deštěm. Snadno se připevňuje, má větrací otvory pro lepší cirkulaci vzduchu a okénko pro rychlý a snadný přístup k vašemu dítěti. Velká ochranná stříška s vytahovací sluneční clonou Není nic lepšího než vyrazit na procházku na sluníčku. S naší velkou, skládací stříškou s integrovanou protisluneční clonou a ochranou proti slunci UPF 50 plus si můžete tuto procházku užívat a mít přitom jistotu, že je váš malý cestovatel chráněn. Je také vybavena větracím okénkem pro velmi horké dny. Skládání jednou rukou Pomocí našeho mechanismu snadného skládání jednou rukou, můžete kočárek jednoduše složit a jednu ruku máte pořád volnou, abyste mohli držet svoje dítě. Díky automatické blokádě skládání si můžete být jistí, že se kočárek nerozloží až do dalšího použití. Při složení samostatně stojí a látka potahu se tak nezašpiní. Opěradlo pro polohu vleže a nastavitelná opěrka nohou Zajistěte svému dítěti ještě pohodlnější cestu pomocí nastavitelného opěradla a opěrky nohou. Možnosti nastavení zahrnují jak polohu vleže pro novorozence, tak nastavitelné polohy vsedě pro unavená batolata. Ať už vaše dítě spí nebo sedí, snadno mu zajistíte naprosté pohodlí. Dvojí odpružení Nezávislé přední a zadní odpružení se automaticky přizpůsobuje hmotnosti vašeho dítěte, udržuje rovnováhu kočárku a zajišťuje plynulou jízdu i na hrbolatých cestách.
BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá 2 roky záruka 0-18kg
BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá Váhová kategorie 0 - 18 kg (od 3 měsíců až do 18kg) ISOFIX ano Možnost instalace i v protisměru. Na zboží poskytujeme plnou záruku 2 roky Autosedačka je v super stavu (viz fotky), stará jen několik měsíců, vše funguje jak má - otáčení, spací polohy. Tento Z-line model byl prodáván pouze v Německu a na českém trhu se moc neobjevuje. Pošlu na dobírku s kurýrem do jednoho dne za kč 140 a nebo osobní převzetí je možné po dohodě v Polné u Jihlavy. DualFix Z-Line - od 3 měsíců do 4 let / 61 až 105 cm / do 18kg Směr cestování instalace ve směru jízdy: 76 až 105 cm Instalace proti směru jízdy: 61 až 105cm Tato sedačka nemá zabudovaný bezpečnostní prvek SICT, jinak je autosedačka identická s autosedačkou Britax Romer DualFix M i-Size. Autosedačku Britax Romer Dualfix Z-Line lze otočit o 360 °. Jedná se o velmi užitečnou funkci, která usnadňuje každodenní používání autosedačky. Díky otočení sedadla směrem k rodiči lze dítě snadno a pohodlně usadit, správně připoutat a nastavit pětibodové pásy. Rodiče navíc jistě ocení, že po celou dobu, tj. od 61 do 105 cm (tj. od 3 měsíce do přibližně 3–4 let), můžou dítě v této autosedačce přepravovat proti směru jízdy. Můžete rovněž otočit autosedačku Britax Romer Dualfix Z-Line dopředu ve směru jízdy, ale teprve když dítě dosahuje výšky 76 cm. Rám autosedačky je nastavitelným toto je u tohoto typu sedadel vzácnost. Tato funkce umožňuje lepší přizpůsobení sedadla a dává více prostoru nožičkám dítěte. Umístění prosti směru jízdy Použití orientace proti směru jízdy do 4 let dítěte. 10 % navíc prostoru pro nohy díky nastavitelnému rámu 360° rotace sedačky Otočné sedadlo umožňuje snadnější umístění dítěte v autosedačce. Přizpůsobitelná ochrana proti rotaci Nastavitelný systém ochrany proti rotaci lze upravit o 8 stupňů, sedačku lze tak dokonale přizpůsobit opěradlu sedadla ve vozidle. Nastavení opěradla – 6 naklápěcích poloh ve směru i proti směru jízdy Koresponduje s evropskou normou ECE R129 (i-Size) Stabilní poutání ISOFIXem Integrovaný s otočnou základnou Podpěrná noha brání sedadlu v otáčení kolem jeho osy Hluboké bočnice Pětibodové bezpečnostní pásy Systém Pivot Link – v případě srážky směřuje energii z nehody nejprve dolů a potom teprve dopředu Možnost přepravy dítěte proti směru jízdy po celou dobu používání, tedy až do věku cca 4 let Nastavitelný systém ochrany proti rotaci – snazší přizpůsobení opěradla sedadla ve vozidle Opěrka hlavy ve tvaru V – poskytuje pohodli a chrání hlavu dítěte Rotace sedadla o 360 stupňů – pohodlné vložení dítěte do sedačky i jeho vyjmutí Kvalitní potah na sedačku, který je snadno odnámatelný pro praní 12 poloh pro nastavení úhlu opěradla Nastavitelná ochrana proti rotaci – lépe se přizpůsobí sedadlu ve vozidle a poskytuje více místa pro nohy dítěte Systém ISOFIX