inzerce, prodej, prodám, bazar

Adaptér s reproduktorem pro detektory kovů XP

Kategorie: Ostatní drobné

Prodám adaptér s reproduktorem vhodný pro sluchátka XP WS4 a WS6. Adaptér lze umístit přímo na konstrukci detektoru. Sluchátka lze tedy použít místo hlavní jednotky detektoru. Předmětem prodeje je pouze samotný adaptér, nikoli sluchátka.
Osobní předání v okolí Mariánských Lázní nebo možnost poslat na dobírku. Inzerát platí do smazání.
Adaptér s reproduktorem pro detektory kovů XP
Podobné inzeráty
Detektor kovu MD-3010 II
Prodám detektor kovů, detekuje zlato, stříbro, železo - nastavitelný. Třikrát použitý, nevhodný dárek. Výkonný a všestranný detektor kovů, takže můžete hledat mince, relikty, šperky, zlato a stříbro téměř kdekoliv. Detekuje všechny typy kovů. Je plně automatický detektor kovů, u kterého je možnost ignorovat a identifikovat bezcenné objekty. Vyhledávací cívka je vodotěsná, takže můžete rozšířit vyhledávání i do mělké vody. Můžete nastavit unikátní tón požadovanému cíli tak, aby pomohl identifikovat skryté poklady a odlišit je od zbytečného haraburdí. K dispozici je konektor pro připojení stereofonních nebo mono sluchátek a ovládání hlasitosti. Pro jeho výborný poměr cena=výkon je velmi vyhledávaný zákazníky - hledači, jeho kvalita vyhledávání a možností směřuje k detektorům za 12 000,- až 15 000,-Kč. Na odborných webech má ty nejlepší recenze a pět hvězd!!! Detekuje všechny typy kovů. Váží pouhých 1,6kg!!! Vlastnosti: • Detektor MD-3010II detekuje všechny druhy kovových předmětů. Pokud nenastavíte některé objekty, které nechcete rozpoznat. • LCD: LCD displej je dodáván s osvětlením, vylepšuje identifikaci kovu v noci. • Cílová identita: Detekované objekty se zobrazují na LCD displeji. Můžete se okamžitě rozhodnout, zda je to co hledáte nebo ne. • Nežádoucí odstranění cíle: Můžete nastavit, aby detektor nereagoval na některé objekty. • Unikátní tón pro cíl: Nemusíte sledovat LCD displej, objeví-li se váš objekt, ozve se jedinečný tón, který odpovídá cíli. Můžete hledat, i když je tma nebo šero a vždy uslyšíte váš vyjímečný nález. • Žádný křehký propojovací kabel: Skrytý vyhledávací cívkový kabel (spojení mezi řídicí jednotkou a vyhledávací cívkou) zabraňuje zamotání a poškození, jako u jiných modelů. • Konektor pro sluchátka: Je určen pro připojení sluchátek. Mohou být použity i stereo nebo mono sluchátka. • Ovládání hlasitosti: Pro nastavení hlasitosti výstupu na hlasitý reproduktor nebo sluchátka. • Indikátor stavu baterií: Ukazuje stav baterií v prostoru pro baterie. • Vodotěsná vyhledávací cívka: Umožňuje použití detektoru v mělké vodě. • Nastavitelný ston: Umožňuje nastavit délku detektoru pro pohodlné používání. Mikro zástrčka, která spojuje vyhledávací cívku a řídící jednotku, je vyrobena z kovu, což činí konektor spolehlivější a prodlužuje jeho životnost. • Opěrka a kloub: Navrženy tak, aby eliminovaly napětí na předloktí. Nylonová konzola pro větší zabezpečení skluzu ručního prostoru po dlouhodobém držení detektoru ramenem. • Napájení: Používejte šest alkalických baterií AA 1,5 V.
Minelab postroj pro detektory kovů Pro Swing 45
Prodám Minelab postroj pro detektory kovů Pro Swing 45. Nepoužitý nevhodný dar.
detektor kovu TX-850
Prodám detektor kovu TIANXUN TX-850. Jedná se o klon Teknetics G2. Stav nový, pouze vyzkoušený. Má velmi dobré hodnocení. Popis: detektor kovů vhodný pro začátečníky i pokročilé pevná konstrukce nastavitelná délka rukojeti loketní opěrka pro maximální pohodlí automatické vyvážení numerický LCD displej ukazatel stavu baterie univerzální all metal režim pro hledání veškerých druhů kovů diskriminace ID nežádoucích kovů pin-point dohledávací funkce nastavitelný typ mineralizace půdy číselné rozlišování kovů na displeji (0-99) konektor na sluchátka vodotěsná cívka 8,5“ x 11“ (22 x 28 cm) frekvence: 19 kHz výdrž: 15-20 hodin klasická baterie, cca 8 hodin dobíjecí baterie napájení: 9V obdélníková alkalická baterie hmotnost: 1,3 kg rozsah provozní teploty: -10 až +50 ° C rozsah provozní vlhkosti: 0 - 90% návod v češtině Mohu přidat novou dohledávačku GP-POINTER + 400 Kč Mohu zaslat na dobírku pouze po předchozí úhradě ceny poštovného cca 150 Kč dle způsobu zaslání.
Sonda pro detektory kovů.
Prodám 13" sondu KARMA pro detektory Fisher F11/22/44, GoldBug, F5, F19, Teknetics Eurotek Pro, Alfa, Delta, Gamma, Omega, G2, G2+. Šroubovací konektor. Koupena v sadě s F44. V terénu méně než 10x na F44 a F GoldBug. Funguje ok. Bez záruky. Nevolat, odpovím pouze mailem.
Nový detektor oxidu uhelnatého, 10let baterka
Nový detektor oxidu uhelnatého, CO. Koupený 10.2.2023 a nakonec nevyužiji. Pořizovací cena vysoká. Mohu poslat Výhoda je dlouhá životnost baterie, která je 10 let!!!
Zabezpečovací systém ústřendny, detektory, magnety
Zabezpečovací systém ústřendny, detektory, magnety Prodám vše co vidíte na fotce, Ústředny zabezpečovacího systému, PIR čidla, magnety. MA1000e - Napco - Magnum Risco Prodávám jako celek bez záruky. Většina věcí je ale nepoužitá. Poslání přes PPL na výdejnu 80 Kč, na adresu 120 Kč.