inzerce, prodej, prodám, bazar

administrativní pradenství

Kategorie: Účetnictví, poradenství

Nabízím zhotovení a pomoc při různých vyhotoveních dokladů, pomoc při vyhotovení základního účetnictví, daňové evidence pro OSVČ,zhotovení faktur a ostatních dokladů, zhotovení dopisů na úřady, a veškerou administrativní službu s tím spojenou.Dále provádíme poradenskou a pracovní činnost v údržbě nemovitosti.
administrativní pradenství
Podobné inzeráty
Vyúčtování služeb pro SVJ / družstva
Služby v oblasti administrativní správy SVJ/družstva. Nabízím Vám: - sestavení přehledu o aktuálním stavu prostředků společenství na „fondu oprav“ - sestavení roční účetní závěrky, rozvahy a výkazu zisků a ztrát - vedení evidence vlastníků bytů - evidence záloh na služby spojené s užíváním jednotek a zpracování ročního vyúčtování Pokud Vás nabídka zaujala, můžete mne kontaktovat na níže uvedených telefonních číslech nebo e-mailové adrese.
Účetnictví pro SVJ/družstva
Služby v oblasti vedení účetnictví a administrativní správy SVJ/družstva. Nabízím Vám: - zpracování účetnictví, vedení zákonem stanovených účetních knih - sestavení přehledu o aktuálním stavu prostředků společenství na „fondu oprav“ - sestavení roční účetní závěrky, rozvahy a výkazu zisků a ztrát - pokud je potřeba, sestavení přiznání k dani z příjmů právnických osob - poradenství v oblasti účetnictví - vedení evidence vlastníků bytů - evidence záloh na služby spojené s užíváním jednotek a zpracování ročního vyúčtování Pokud Vás nabídka zaujala, můžete mne kontaktovat na níže uvedených telefonních číslech nebo e-mailové adrese. Tel: , 796 961 E-mail: ucetnictvi.jesenik@
Vedení účetnictví a daňová evidence
Nabízíme běžné účetní práce, daňové poradenství, finanční controlling-kalkulace a administrativní práce - úřady, zdravotní pojišťovny, imigrační atd. Pracujeme také s elektronickými dokumenty, komunikace i online. Vše můžeme zajistit v českém, ruském a anglickém jazyce.
Externí vedení účetnictví pro OSVČ
•Vedení daňové evidence (DPH, Kontrol. hlášení) •Komunikace s úřady •Ostatní účetní a administrativní služby dle dohody •Cena dle rozsahu
Vedení účetnictví a daňové evidence
Nabízím kompletní vedení účetnictví a daňové evidence pro plátce i neplátce DPH. Zpracování daňového přiznání ke všem daním. Personalistika a vedení mzdové agendy. Správa pohledávek. Ekonomické poradenství k rozvoji Vašeho podnikání. Administrativní úkony. Zastupování na úřadech a při kontrolách.