inzerce, prodej, prodám, bazar

AEG L78260TLC1

Kategorie: Pračky

Dobrý den, nabízím k prodeji motor a elektro náhradní díly z pračky AEG - mimo zámku dvířek.

AEG L78260TLC1
Podobné inzeráty
Ovládací panel pračka AEG Lavamat 7000 series
Prodám kryt ovládacího panelu na pračku AEG Lavamat 7000 Model L7FBE48SC. Jedná se o plastový kryt bez elektroniky. Na stránkách AEG se jedná o díl č. 140059551014. Jedná se o nový, nepoužitý díl. Využil jsem jen madlo zásuvky pracího prášku. Prodávám bez madla zásuvky na prací prášek!!! (viz. foto) Pračka, AEG, Lavamat 7000, Model L7FBE48SC.
Pračka AEG ProSteam® L7FOE48SC, 8Kg, ProSense, SoftPlus
Pouze rozbalená a odzkoušená volně stojící pračka AEG ProSteam® L7FOE48SC na 8Kg prádla. Záruka do 2/8/24, AEG doživotní záruka na Ökoinvertor motor. PC 16´028,-Kč, Klíčové vlastnosti: V jedné dávce vypere 8 kg prádla Technologie ProSense šetří vodu i energii upravením cyklu dle množství prádla Nabízí výběr z 10 přednastavených programů Technologie ProSteam změkčí vlákna párou a sníží pomačkání Funkce SoftPlus optimalizuje dávkování aviváže ke zlepšení měkkosti prádla Přenastavování funkcí brání dětská pojistka Odložený start přináší více flexibility Bez žehlení s technologií ProSteam Jedinečná technologie ProSteam nabízí skvělý výsledek praní bez nutnosti trávit další čas s žehličkou v ruce. Tím, že na závěr cyklu zařadí parní fázi pro změkčení vlákna, sníží jeho pomačkání až o celou třetinu. Samostatný parní program je velkým pomocníkem, pokud vaše prádlo potřebuje pouze osvěžit. Technologie ProSense Přináší optimální péči pro vaše prádlo. Detekuje množství prádla a pomocí senzorů upravuje délku praní. Přizpůsobení se náplni a typu tkaniny zároveň umožňuje snížit náklady na spotřebovanou vodu a energii. Tím, že se prádlo bude prát pouze nezbytně dlouhou dobu, dochází k jeho menšímu opotřebení a po delší dobu si udrží barvu i texturu. SoftPlus pro hebké prádlo Lépe chráněná a mnohem příjemnější tkanina na dotek je výsledkem funkce Jemné+, která v závěrečném cyklu rovnoměrně rozprostírá tkaniny proti bubnu pračky tak, aby se aviváž dostala ke každému vláknu a změkčila jej. Výhodou je nejenom měkčí prádlo, ale také prodloužená životnost tkaniny. Úsporné praní s funkcí TimeSave Přizpůsobit praní svým potřebám a ušetřit tak spoustu času není žádné sci-fi s flexibilní funkcí TimeSave. V kombinaci s programem tak máte jistotu, že během krátké doby vypere vaše oblečení a provoz bude ekonomický s menším dopadem na životní prostředí. Dlouhá životnost motoru Srdcem pračky je invertorový motor, který vyniká svým tichým a úsporným výkonem a dlouhou životností. Specifikace: Jmenovitá kapacita praní (v kg): 8 Třída účinnosti odstředění: B Hlučnost při odsředování: 75 dB Třída hlučnosti: B Index účinnosti praní: 1.031 Max. rychlost odstřeďování (ot./min.): 1351 Energetická třída 2021: B Vážená spotřeba energie za 100 cyklů: 54 kWh Vážená spotřeba vody za jeden cyklus: 43 l Doba trvání EKO programu: 3:20 hod. Program pro alergiky: Ano Parní pračka: Ano Displej: Ano Český panel: Ano Ukazatel zbytkového času: Ano Regulace spotřeby vody množstevní automatika Ochrana proti úniku vody: Ano AquaStop: Ano Rozměry (mm): 847x597x576 Kontakty: rd492@,
Prodám pračku AEG ProSteam L7FBE69SCA
Prodám pračku AEG ProSteam L7FBE69SCA s funkcí AutoDose. Datum nákupu 9. 3. 2020, nyní problém s elektronikou, odhad opravy 6 tisíc. Já už ji nechci. Odkaz:
Automatická pračka AEG (ELECTROLUX), display
Automatická pračka AEG (ELECTROLUX), display, cena 2800 Kč. Automatická pračka LG Direct Drive, display, hl.46, invertor, cena 3700 Kč. Automatická pračka AEG (ELECTROLUX), display, invertor, cena 3200 Kč. Plně funkční, záruka a záruční servis. K odběru v Liberci - osobní převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
pračka AEG 6000Lavamat
Prodam pračku AEG Lavamat 6000, stará asi 2 roky, bez vad, funguje spolehlivě. Na motor je jeste 8 let záruka (nutno zaregistrovat se na webu AEG), účtenku a návod přidávám. Pračka má mnoho různých programů, vyhoví i náročným. Důvod prodeje stěhování. PC 14 000,-
Pračka AEG L6SE26CC
Prodám pračku AEG L6SE26CC. Minimálně používaná, jako nová. Po odmontování vrchní desky možnost dát pod kuchyňskou desku. Pro více info e-mail. Okres Kutná Hora Výška (cm): 84.50 Šířka (cm): 59.50 Hloubka (cm): 42.00 Detailní popis: