inzerce, prodej, prodám, bazar

Akai mk2 mini midi

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodam mini midi klacesy akai mk2 black red v super stavu cena 1100kc předání kladno
Akai mk2 mini midi
Podobné inzeráty
Arturia minilab mk2 Black - USB MIDI kontroler
Prodám černou verzi MIDI kontroleru Arturia minilab MK 2 Stav je téměř jako nový, funkčnost 100% Původní cena: 2 490 Kč Moje cena: 999 Kč + doprava Popis výrobce: MIDI kontroler - 25 mini kláves, dynamická klaviatura, 8 padů, 16 otočných knobů, 2 dotykové pásky pro pitch bend a modulaci, 8 uživatelských presetů, vstup pro sustain pedál, USB napájení, USB/MIDI class compliant, barva: černá
Prodám MIDI Keyboard NOVATION Impulse 49
Prodám MIDI keyboard NOVATION Impulse 49 ve velmi dobrém stavu (hrané cca 6 měsíců - dcera přešla na ARTURIA KeyLAB MKII 61). Parametry Počet kláves: 49 Velikost kláves: Standardní Typ klaviatury: Dynamická s aftertouch Povrch klaviatury: Hladký Provoz na baterie: Ne Vstupy: Sustain Pedal, Expression Pedal, MIDI IN Výstupy: Midi Out Barva: Šedá USB Midi: Ano Obsah balení: USB kabel, kód pro software Šířka: 864 mm Hloubka: 332 mm Výška: 100 mm Hmotnost: 5 kg Země výroby: Čína Kompletní specifikace zde:
Prodám Roland J6
Prodám Měsíc použity Roland J-6. Koupil jsem něco trochu dražšího. Ale je fakt super a práce s ním je fakt pohodová. J-6 je inovativní nástroj vhodný pro hudební producenty a muzikanty, kteří potřebují povzbudit kreativitu novými neotřelými zvuky a samply. Nástroj obsahuje výkonný akordový sekvencér se zvuky z proslulého Roland JUNO-60. Během pár vteřin vytvoříte úderné beaty nebo taneční melodie, J-6 je ideální parťákem na studiové session nebo live performance. Uvnitř kompaktní konstrukce se nachází čtyřhlasí engine z JUNO-60 založený na klasické analogové ACB technologii. Dále budete mít k dispozici filter, envelope, efekty Reverb a Delay s tempem, 64 krokový sekvencér s osmi tlačítky a multifunkční klaviaturu se 13 pogumovanými pady. J-6 je napájena prostřednictvím integrované Li-Ion baterie, která vám zajistí provoz až 4,5 hodiny, takže můžete bez problému komponovat i v parku, na chatě, nebo na samotě u lesa. Hlavní ovládací panel dále obsahuje přehledný displej nebo konektory Sync a Mix In/Out včetně ovladače Volume. Zadní panel potom nabízí USB port a MIDI In/Out pro připojení dalších zařízení. J-6 je navíc plně kompatibilní s dalšími AIRA zařízeními od Roland, které můžete propojit jednoduše MIDI TRS kabely. Parametry Počet kláves: 13 Polyfonie: 4 Vstupy: 2x Jack 3,5 mm TRS, 1x MIDI In Výstupy: 2x Jack 3,5 mm TRS, 1x MIDI Out Provoz na baterie: Ano Sekvencer: Ano Paměťové médium: Interní Počet zvuků: 4 USB to Host: Ano USB to Device: Ne USB Midi: Ne Software: N/A Barva: Černá Obsah balení: USB C kabel, manuál Šířka: 188 mm Hloubka: 106 mm Výška: 36 mm Hmotnost: 0,3 kg
AKAI Professional MPK mini Play
Prodám klávesy a USB MIDI controller AKAI Professional MPK mini Play. Klávesy jsou schopny fungovat samostatně, tzn. mají zabudovaný reproduktor, OLED displej, ladící knoflíky, klávesy a provoz na baterie. Klávesy jsou krátkodobě používané a plně funkční, ale bohužel nejsem žádný hudebník :-) Preferuji osobní předání v Praze. Na dobírku zasílám pouze po předchozím zaplacení dopravy převodem.
MIDI kontroler M-Audio KeyStudio
Prodám MIDI kontroler M-Audio KeyStudio: 49 kláves s dynamikou, jeden tahový potenciometr MIDI, dvě tlačítka MIDI, přepínání oktáv, kolečka pitch bend a modulace (programovatelná funkce). Tlačítko Edit pro pokročilé funkce a pro nastavení programu. Rozhraní: připojení k PC přes běžný USB kabel, konektor pro připojení pedálu sustain. Plně funkční.
MIDI klávesy NOVATION Launchkey 25 MK3. Nepoužité
MIDI klávesy NOVATION Launchkey 25 MK3 jsou speciálně stvořené za účelem ovládání DAW softwarů na PC, laptopu či tabletu. Disponují 25 klávesami a jsou vhodné pro nahrávací studia i živá vystoupení. Díky technologii Plug&Play fungují okamžitě a nabízí řadu užitečných funkcí a prvků, mezi něž patří možnost třech módů spouštění akordů jednou notou či inovované ovládací prvky pro transport a míchání. Klávesy jsou vybavené 2řádkovým LCD displejem a jejich zadní panel nabízí 5pin MIDI výstup pro další syntezátory, drum machine nebo MIDI zařízení a výstup pro Sustain pedál, který zajistí autentičtější pocit ze hry.