inzerce, prodej, prodám, bazar

AKAI MPC Live II - Záruka do 11/2024

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám profesionální standalone mašinku AKAI MPC LIVE II. Samostatná hudební jednotka bez potřeby používat DAW. Má v sobě legendární top sampler a workstation, zabudované reproduktory, dotekovou 7" obrazovkou, integrovanou baterií, velké množství vstupů a výstupů, a samozřejmě podsvícené MPC pady. Stav úplně nového zařízení, ještě s ochranou folií na displeji, originál krabice a příslušenství. Záruka do 11/2024. Přidám na flash disku 5 nových originál Expansion packů v hodnotě cca 6 tis. Kč. Prodávám, protože přecházím na klávesovou verzi MPC Key 61. Možno zaslat i jako balík přes Zásilkovnu.
AKAI MPC Live II - Záruka do 11/2024
Podobné inzeráty
1700,- ZA VŠE vč.sluchátek
PRODÁM ZCELA NOVÉ, ROZBALENÉ,POUŽITÉ 1X A ZNOVU ZABALENÉ. Třetí generace nejprodávanějšího MIDI keyboardu světa! MPK mini MK3 nabízí zbrusu novou klaviaturu, opravdové AKAI PRO MPC pady (používané na nejnovějších standalone MPC), 8 knobů s neomezenou rotací, OLED displej zobrazující základní informace, ale také kompletní SW výbavu včetně MPC Beats.
Akai mpc Renaissance
Prodám AKAI MPC Renaissance jako nové
AKAI Advance 61
Prodávám téměř nepoužité klávesy AKAI Advance 61. Link: Důvod prodeje: Nevhodný dárek - Nemám pro ně využití. Pokud máte zájem nebo jakékoliv dotazy, nebojte se ozvat. Přeji hezký den.
AKAI Professional MPK mini Play
Prodám klávesy a USB MIDI controller AKAI Professional MPK mini Play. Klávesy jsou schopny fungovat samostatně, tzn. mají zabudovaný reproduktor, OLED displej, ladící knoflíky, klávesy a provoz na baterie. Klávesy jsou krátkodobě používané a plně funkční, ale bohužel nejsem žádný hudebník :-) Preferuji osobní předání v Praze. Na dobírku zasílám pouze po předchozím zaplacení dopravy převodem.
Prodám akai mpk mini
Dobrý den, Prodám klávesy akai mpk mini special edition Klávesy jsou v naprostém pořádku. Používal sem je k Fl studiu.
Akai mk2 mini midi
Prodam mini midi klacesy akai mk2 black red v super stavu cena 1100kc předání kladno