inzerce, prodej, prodám, bazar

Akrodeon Royal Standard Grand Koncert z půdy

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám krásný starý akordeon z chaty.
Má ještě skvělý zvuk, ale není v nejlepším stavu. Video zde: je bez velkého poškození, ale jinak je asi na opravu. Měchy sice nejsou poškozené, ale vosk bude vyschlý a mám pocit, že chybí několik plíšků, které zvučí. Občas se i nějaká klávesa zasekne o kryt.
Stav je nálezový, jen byl zbaven nečistot a vyměněny popruhy (původní popraskaly).

Osobní vyzvednutí u Holešovické tržnice, nebo zaslání po platbě předem. Pro další komunikaci preferuji WhatsApp, mohu zaslat foto nebo video.
Akrodeon Royal Standard Grand Koncert z půdy
Podobné inzeráty
Akordeon Royal Standard 120basů
Prodám akordeon Royal Standard 120 basů.5 hlas! Původní, zachovalý stav. Zajímavý design. Pěkné, pevné a polstrované popruhy. Na svou velikost velmi lehký nástroj. Kufr součástí. Osobní odběr Praha. Dohoda o ceně.
Akordeon Royal Standard Meteor, 96basů
Prodám akordeon Royal Standard Meteor. Lehká a velmi dobře vybavená harmonika, rejstříky 11/3, 96basů, kvalitní řemeny díky nimž velmi dobře sedí a lze na něj hrát pohodlně i ve stoje. Klávesy chodí a zní dobře, rejstříky fungují. Kufr na opravu (dávám zdarma jako transportní obal). Osobní vyzkoušení Praha + dohoda o ceně.
chromatický akordeon royal romance 120b
predam nadherny akordeon royal standard romance 120 basovy, B system, v top stave!! hlasky ako nove,bez hrdze alebo prachu!! vonkajšok bez škrabancov. mech krasne biely, nie zatuchnuty!! perfektná tesnosť. luxusne remene + original kufor. posielam do cz v bezpečnom baleni. cena: 1390,-eur
Yamaha EZ 220 61 kláves, podsvícené- klávesy, piano, klavír
Kupoval jsem úplně nové v prodejně x měsíců zpátky, myslel jsem, že ze mě bude virtuóz a geniální pianista. Po 2 týdnech občasného hraní jsem klávesy zabalil zpátky do krabice a válí se doma ve skříni. Rozhodl jsem se je prodat, protože jsem průzkumem před nákupem strávil několik týdnů, abych si koupil to nejlepší na trhu pro začátečníky ale i pokročilejší. Je to jeden z nejlépe hodnocených výrobků v oboru. Stav: 99% (odečteno 1% za rozbalení a těch pár zahrání :) ) Teď stojí 7790 nové + doprava Já je nechám za cenu uvedenou v tomto inzerátu a při svižném jednání je nechám s výraznou slevou Vyzvednutí a odzkoušení v Českém Brodě nebo můžu přivézt do Prahy (občas tam mám cestu) Recenze Popis z internetu a parametry: Keyboard určený pro začátečníky s 61-klávesovou podsvícenou dynamickou klaviaturou, která a reaguje při hře a využívání výukových lekcí YES, obsahuje 392 vysoce kvalitních a skvěle znějících zvuků včetně Stereo Grand Piana, 100 vestavěných písní se světelným indikačním, 12 bicích sad a sady zvukových efektů , kvalitní reproduktory, MIDI a USB konektory pro připojení k PC nebo jinému nástroji, rozměry 945x348x110 mm, hmotnost 4,7 kg. Funkce Automatické doprovody 21 - 100 Dynamická klaviatura Ano Výukový systém Ano Počet zvuků 783 Podsvícení kláves Ano Doprovody Ano Vlastnosti Počet kláves 61 Polyfonie 32 Velikost kláves Standard Paměťové médium Ne Vstupy a výstupy Mikrofonní vstup Ne Vstupy Sustain pedál Výstupy Konektor pro sluchátka 6,3mm TRS (1 x) USB MIDI Ne USB to Device Ne USB to Host Ano Efekty Sekvencer Ne Balení Balení obsahuje Adaptér, Manuál, Notový stojan Příslušenství Adaptér součástí Ano Napájení Provoz na baterie Ano Výkon (Watt) 10 Napájení Adaptér Rozměry a hmotnost Výška (cm) 11,1 Šířka (cm) 94,5 Hloubka (cm) 34,8 Hmotnost 4,4 kg Hmotnost netto (kg) 4,4
Prodám digitální autentické piano Portable Grand DGX-650
Prodám digitální piano Portable Grand DGX-650. První majitel. Piano má profesionální zvuk, který dokáže nahradit koncertní klavír - 88 kláves s dynamickou kompletní sadou doprovodných stylů a pokročilých funkcí. Nahrávání skladeb, přehrávání a ukládání přes flash disk a mnoho dalších funkcí. Je to skvělý nástroj, který muže být používaný i profesionálně. Rychlé jednání sleva.
Varhany
Prodám starší varhany po babičce.Jsou na půdě a nevím zda jsou funkční.Nutno vidět. Odnos z pudy a odvoz vlastní.Při rychlém jednání sleva.