inzerce, prodej, prodám, bazar

Aku kombinované kladivo HILTI TE 30-A36

Kategorie: Nářadí

Prodám použité, plně funkční, aku kombinované kladivo HILTI TE 30-A36
2 x baterie HILTI B36/5.2Ah
Nabíječka Hilti C4/36-350
Záruka 6 měs.
Vysoce výkonné akumulátorové kombinované kladivo SDS-Plus s bezuhlíkovým motorem a aktivní kontrolou krouticího momentu
Aku kombinované kladivo HILTI TE 30-A36
Podobné inzeráty
MAKITA DLX6011 Aku sada+MultiTool+Vyžínač
MAKITA DLX6011 Aku sada 18V Li-ion (Sada) SADA OBSAHUJE:
• DHP458Z Aku příklepový šroubovák Li-ion LXT 18V
• DSS610Z Aku okružní pila Li-ion LXT 18V
• DJR181Z Aku pila ocaska Li-ion LXT 18V
• DTD146Z Aku rázový šroubovák Li-ion LXT 18V
• DGA452Z Aku úhlová bruska 115mm Li-ion LXT 18V
• DML802Z Aku LED svítilna Li-ion LXT 14,4V + 18V
• Rychlonabíječka DC18RC
• 3 x akumulátor BL1830
• Transportní taška Odkaz: Makita DTM52Z Aku MultiTool STARLOCK MAX Li-ion LXT 18V Univerzální stroj pro nástroje STARLOCK, STARLOCK PLUS a STARLOCK MAX. Široká škála použití – řezání různých materiálů, broušení, odstraňování barev, nátěrů, vrstev různých materiálů atd. Vyšší výkon a výrazně rychlejší práce ve srovnání s modelem DTM51 Odkaz: DUR181Z Aku vyžínač Li-ion 18V Lehký a kompaktní vyžínač - Možnost nastavení délky hřídele 1229-1433 mm - Indikátor stavu nabití akumulátoru - Tělo vyžínače otočitelné o 180° a nastavitelné do 5 poloh pro přesnou a bezpečnou práci Odkaz: Sada + vyžínač koupeny v květnu 2022, ZL mám. Použit jen šroubovák, vrtačka a vyžínač velmi sporadicky. MultiTool zakoupen v prosinci, stále zabalený, nepoužitý. Zásilkovna nebo osobní odběr+vyzkoušení není problém.
BOURACÍ KLADIVO HILTI TE 800 AVR
Prodám toto velmi výkonné kladivo od HILTI právě je v servise v HILTI v Průhonicích kde dělají komplet generálku oprava mě vyjde na 14000 bez DPH faktura i foto bude k dispozici hned jak dokončí servis.Po generálce bude komplet nový vnitřek původní zůstanou jen plasty.Osobní předání nebo můžu poslat na dobirku s kupní smlouvou. STROJ NENÍ VEDENÝ V HILTI NA MOJÍ OSOBU,NEPŘEPISOVAL JSEM HO,ALE JE V MÉM VLASTNICTVÍ.MÁM I JINÉ NARADI OD HILTI VĚTŠINU ROZPRODAVAM Z DŮVODU UKONČENÍ ČINNOSTI. Odolné, vysoce výkoné bourací kladivo s nízkými vibracemi a dlouhou životností pro demolici stěn a podlah. Směr práce: Stěna, Podlaha Upínání nástrojů/Sklíčidlo: TE-S Váha v souladu s postupem EPTA 01/2003: 10.6 kg Vlastnosti Vysoký bourací výkon díky výjimečné energii příklepu a inovativním stěnovým sekáčům Hilti Tvar „rukojeti typu D“ pro dokonalé vyvážení při stěnových aplikacích a snadnou manipulaci při jakémkoliv použití Stěnové sekáče Hilti vytvořené výhradně pro použití na stěny zvyšují produktivitu a usnadňují manipulaci díky nízké hmotnosti, své krátké délce a vzduchem tvrzené oceli. Ta umožnuje při zbroušení vynikající ostrost hrotu. Velmi nízké vibrace díky inovativnímu systému aktivního omezování vibrací (AVR) společnosti Hilti Volitelný systém odsávání TE DRS-B zachytí až 95 % jemného prachu Použití Demoliční práce na zdech Korekční práce na podlahových deskách Vybourávání otvorů pro dveře a okna Vytváření prostupů pro potrubí a kabely
Aku vrtací kladivo Hilti Te 6- A36
Prodám vrtací kladivo Hilti TE 6- A36 s kufrem (lehce poničený), s příslušenstvím. Cena k jednání. Bez poruchy a plně funkční. Aku vydrží na jedno nabití ještě dost.
KOMBINOVANÉ KLADIVO Hilti TE 70-ATC//8KG
NABÍZÍM K PRODEJI PLNĚ FUNKČNÍ KOMBINOVANÉ KLADIVO Hilti TE 70-ATC. Bourací vrtací kombinované kladivo 8kg - HILTI je asi nejlepší nářadí na trhu..
Milwaukee M18 BH-0 aku kladivo
Prodám nové aku kladivo značky Milwaukee. Daňový doklad, záruka 2 roky ode dne koupě. Původní cena 10 077 Kč. Aku kompaktní kladivo 18V M18 BH-0 SDS-PLUS MILWAUKEE Kompaktní akumulátorové kombinované kladivo. Milwaukee s upínáním SDS-Plus v ekonomickém balení. Nejlepší poměr síla:hmotnost ve své tříde 1,9 kg, 1,2 J (EPTA). Vysoce výkonný 4-pólový motor Milwaukee® nabízí maximální výkon tím, že zvyšuje poměr sily a hmotnosti. REDLINK™ ochrana proti přetížení chrání nářadí i akumulátor před extrémním namáháním. 2-funkce: vrtání s příklepem nebo bez příklepu pro max. všestrannost. Nízká hladina vibrací 10 m/s2. Optimalizované příklepové vrtání až do 4 - 10 mm (max 16 mm). Spínač pro pravý -levý chod pro všestranné použití. 43 mm průměr upínacího krku - kompatibilní s M12 DE odsavačem. LED světlo pro osvětlení pracovní plochu. Ukazatel stavu nabití baterií. REDLITHIUM-ION™ akumulátor poskytuje až 2x delší dobu chodu, až o 20% více síly, až 2x delší životnost aku, lepší provoz i při teplotě -20 °C ve srovnání s ostatní technologií Li-Ion. Flexibilní akumulátorový systém - provoz s každým akumulátorem Milwaukee® M18. Součásti dodávky aku kladiva Milwaukee: Bez aku a nabíječky, Postranní rukojeť s hloubkovým dorazem, Upínání SDS-Plus.
HILTI TE 60 ATC/AVR ŠPIČKOVÉ KOMBI KLADIVO + plno oškrtů
Hilti kombinované kladivo v perfektním stavu velmi málo používané v kufru s mazadlem Hilti návodem a oškrty viz foto.Rok 2017 už 3 roky leží a nepoužilo se od posledního servisu.Osobní předání a vyzkoušení na místě nebo muzu poslat na dobirku. K prodeji mám i jiné kombinované kladiva Hilti té 30,50,70 elektrické i AKU stačí když si rozkliknete další moje nabídky plno naradi nabízím i na jiném internetovém portále sem se mi tolik inzeratu nepodařilo vložit a nechtěl jsem vše znovu fotit.Na požádáni udělám video o funkčnosti a kupní smlouva samozřejmostí.