inzerce, prodej, prodám, bazar

Aku svítilna bez aku BOSCH GLI 18V-10000

Kategorie: Svítidla, Lampy

Jasnější než halogenové reflektory s 500 W - Superior LED je schopen až 10 000 generovat působivé lumeny. Extrémně robustní díky pevnému kovovému tělu, které je podepřeno tlumením nárazů Pryžový rám a robustní bezpečnostní lišta jsou stíněny. Uživatelské rozhraní se zobrazením stavu jasu / nabití, Bluetooth pro dálkové ovládání a nastavení osvětlení prostřednictvím aplikace Toolbox pro smartphone.
Jasnější než halogenové reflektory s 500 W.
Extrémně robustní díky masivnímu kovovému tělu
Uživatelské rozhraní se zobrazením stavu jasu / nabití

První LED světlo na světě s výkonem 10 000 lumenů v kategorii 18V.

Přínos pro uživatele
Jasnější než 500 W halogenové světlomety - vynikající LED schopné produkovat až působivých 10 000 lumenů
Extrémně robustní díky masivnímu kovovému tělu stíněnému s gumovým rámem pohlcujícím nárazy a odolnými bezpečnostními tyčemi
Aku svítilna bez aku BOSCH GLI 18V-10000
Podobné inzeráty
LED svítilna XML-T6, 3.7V Li-ion MAR-POL
Prodám novou nepoužitou Aku svítilnu s diodou LED XML-T6 3.7V Li-ion MAR-POL záruka Vysoký výkon s tak malými rozměry je dán nejnovější technologií diody XML-T6. Svítilna má nastavitelný úhel paprsku. Barva světla je díky technologii XML-T6 sněhově bílá. Org.balení v plastové krabičce s příslušenstvím. S tak dobrým světelným paprskem a plynulým nastavením ZOOM je svítilna ideální do extrémních podmínek, kde je požadovaný vysoký světelný výkon. Funguje také velmi dobře jako světlo na kolo. Svítilna má pouzdro vyrobené z odolné letecké hliníkové slitiny. Parametry: Hlavní světlo: LED XML-T6 - max. svítivost 5000lm Nabíječka: 12V, 230V Baterie: Li-ion 18650 - 2400mAh 3.7V Voděodolný a nározuvzdorný obal Balení obsahuje: 1 x Li-ion baterie 18650 Nabíječka baterií Síťový adaptér do zásuvky 230V Adaptér do auta 12V Provázek na krk připevněný k baterce Plastový kufřík Pět režimů osvětlení 100% 50% 25% Stroboskop (blikající světlo) SOS vysílání se signálem Morse Osobně Brno Bohunice neba zašlu Zásilkovna.
Svítilna Haikelite HK05
Prodám velice silnou svítilnu se světelným tokem 30000lm a dosvitem 950metrů. Ve svítilně je osazeno 5 špičkových LED diod SFN60 45wattu. (Celkem 225wattu led) odpovídá ekvivalent halogenové žárovky 1764wattu Spotřeba svítilny je 3V,75Amper Svítilna je na 3 li-ion články 21700, jsou zapojeny paralerně. Nabíjení akumulátorů: pomocí usb C: 5V 4,5A, 9v 2A. 4hod, kabel součástí. Svítilna má několik programů: Světelnou plynule stmívatelnou rampu 0-100% v rozsahu 20-10000lm, režim turbo 30000lm, stroboskop, SOS a další... Teplotní ochrana proti spálení 55 stupňů Celsia ( Vše detailně popsáno v uživatelem návodu). Svítilna je nová, odzkoušena na funkčnost Preferuji osobní předání a vyzkoušení na místě, ale je možno zaslat i přes dopravce. V případě zájmu mohu přidat sadu baterií Samsung 21700 T40 4000mAh.
Nová Led svítilna Grundig - černá/stříbrná
Led svítilna Grundig, ve třech barevných provedení LED svítilna GRUNDIG si díky své kompaktní velikosti najde místo v každé domácnosti, ale oceníte ji i na cestách díky její odolnost vlhku. LED dioda vám poskytne dostatečné světlo. Svítilna je dodávána včetně baterii. Materiál svítilny: hliník. Pokud Vás cokoliv zajímá, tak se klidně ptejte. Pokusím se odpovědět na všechny Vaše dotazy. Zároveň doporučuji se podívat i na mé ostatní nabídky, když už za mnou budete vážit cestu nebo kvůli poštovnému :) Pokud je to možné, tak více věcí vždy zasílám v jednom balíku. Kdyby byl balík moc velký, tak budu požadovat doplatek na poštovném. Pendluji mezi K. Vary a Plzní, takže osobní převzetí se dá domluvit i mezi těmito městy.
Dobíjecí profi LED baterka-5 režimů,1600 lumenů
Zbrusu nová Micro-USB dobíjecí LED svítilna. Vhodné pro milovníky outdoorových sportů k outdoorovým aktivitám, jako je lov, jízda na kole, horolezectví a kempování atd. Svítilna má vysoký výkon a kvalitní světlo L2 s dlouhou životností 100 000 hodin. Odolné = Vyrobeno z hliníkové slitiny Útočnou část hlavy lze použít jako sebeochranný nástroj . Svítilna funguje s bateriemi 18650. Obsah balení: 1 x XANES 1102 Camping Hunting LED svítilna 1 x USB kabel (po domluvě mohu přidat i adaptér) Vlastnosti: Maximální výkon:1600 lumenů Rozsah: 200-500 metrů Režim: Stroboskop / pomalý blesk / vysoký / střední / nízký Materiál: Hliníková slitina Objektiv: Optická čočka Barva: Černá Hmotnost: 132 g Velikost: 14,8 x 3,7 x 2,7 cm Pokud Vás cokoliv zajímá, tak se klidně ptejte. Zároveň doporučuji se podívat i na mé ostatní nabídky, když už za mnou budete vážit cestu nebo kvůli poštovnému :) Při odběru více kusů se navíc nebráním rozumné slevě. :)
Prod. AKU LED SVÍTILNA zn. ALPIN
Prodám reflektorovou AKU LED SVÍTILNU zn. ALPIN, SRN, úsporná, adaptér pro možnost dobíjení ze sítě - 220V. Svítilna má plastové a voděodolné „tělo“, nastavitelný stojánek/podpěru, je nová nepoužívaná. Cena 400,- Kč Tel.
Svítilna Ledlenser ML6 Connect Warm Light
Prodám tuto luxusní svítilnu viz foto a odkaz. PC:2800 Kč . Lze ovládat skrze aplikaci v telefonu.(není nutný náramek , který spíš překáží)a není ani zde součástí. A Není nabíjecí kabel ale dá se objednat. Viz foto. Není , ale nutné. baterie(jen ta stojí 700 Kč) lze vyjmout a nabíc v nabíječe. Proto nízká cena! Mohu ji za 99 kč přibalit! Technologie Micro Prism zajišťuje distribuci rovnoměrného a neoslňujícího světla o výkonu až 750 lm ve čtyřech různých módech (+ plynulé stmívání) a dobu svícení až 180 hodin. Zkratka WL značí Warm Light, neboli teplé světlo v rozmezí 2500 až 3000 K. K dispozici je ale také světlo červené, které neláká hmyz a je vhodné pro decentní osvětlení. Lucernu lze ovládat pomocí Bluetooth náramkového dálkového ovládání, které je součástí balení, nebo pomocí aplikace Ledlesner Connect v chytrém telefonu, rovněž přes Bluetooth. Díky tomu lze svítilnu nejen ovládat na dálku, ale také pomocí Smart Light Technology velmi přesně nastavit dle požadavků uživatele. Svítilna je vybavena magnetickým dobíjecím systémem a sama může sloužit jako powerbanka s kapacitou 3000 mAh. Integrovaný hák a magnet umožňuje svítilnu efektivně umístit či zavěsit. Dále je lucerna vybavena transportním zámkem a paměťovou funkcí. V Praze jen inzeruji !! Osobní předání není možné(jedině v Jičíně) jinak pouze zásilkovnou nebo balíkovnou!! Prodávám též na Aukru pro nedůvěřivé!!