inzerce, prodej, prodám, bazar

Akvarijní kryt 60x30

Kategorie: Akvarijní ryby

Prodám akvarijní kryt na akvárium o rozměrech 60x30. Kryt je vylepšen o led světla (viz foto) a má 2 stupně svícení. Je schopen osvítit i náročné rostliny. Velmi preferuji osobní odběr. Kryt je mokrý od umývání, v reálu tam skvrna není. Preferuji komunikaci e-mailem.
Akvarijní kryt 60x30
Podobné inzeráty
Akvarijní kryt 60x30 pro náročné rostliny
Prodám akvarijní kryt na akvárium o rozměrech 60x30. Kryt je vylepšen o led světla a má 2 stupně svícení. Je schopen osvítit i náročné rostliny. Velmi preferuji osobní odběr. Kryt je mokrý od umývání, v reálu tam skvrna není.
Diversa kryt na akvárium 60x30 cm LED
Prodám úplně nový, nepoužitý a nepoškozený kryt na akvárium. Rozměry 60x30. Bez osvětlení. Zářivka ale lze dokoupit a připevnit. Mladá Boleslav, nebo pošlu přes Zásilkovnu.
Akvarijní filtr a topítko
Prodám akvarijní filtr AQUAEL FAN 2, 7,2 w, 450 l/hod. Akvarijní topítko Thermal compact 100 W s termostatem. Celková cena: 350,- Kč.
Akvarijní rybičky
Akvarijni rybičky blekmory-20,.Paví očka-20.Ancistrus-15-30.tetra neonka červená-20 ,krevety oražové-20,sumeček americký.Akvarijní rostliny.Prodávám i akvária,podívejte se na mé další inzeráty.
Akvarijní rostlin Crinum calamistratum - křín kadeřavý
Nabízím tuto vzrostlou rostlinu. Bohužel se mi už nevejde do akvária. Cena na je 206 Kč za malý košíček
Akvarijní rostliny, akvarijní rybyčky
Nabízím akvarijní rostliny: - Bacopa amplexicaulis - Echinodorus major Prosperující rostlin o maximální výšce 50cm. Za symbolickou výměnu například krmení pro rybky, pamlsky pro psa apod. Možnost také akvarijních rybiček: 4x Darmička čtyřpruhá 4x Danio malabarské Xx Paví očka Akbarijní