inzerce, prodej, prodám, bazar

Akvarijní osvětlení Resun DL 25R

Kategorie: Akvarijní ryby

Prodám kvarijní osvětlení Resun DL 25R. Každá ze dvou zářivek má vždy svoji individuální elektroniku. Osvětlení má jeden vypínač - svítí jedna zářivka nebo obě. Do příslušenství patří dva plexisklové podstavce, které vynášejí rampu na bočních sklech akvária s možností přizpůsobení rozteče délce nádrže.
Akvarijní osvětlení Resun DL 25R
Podobné inzeráty
Výtlačná akvarijní čerpadla RESUN,AQUATLANTIS
Prodám akvarijní čerpadla.Nová,nepoužitá,sloužila jako záložní. Resun SP - 500,cena 100 Kč Easyflux 300,cena 300 Kč Doprava zásilkovna,balíkovna 79 Kč.
Čerpadlo Resun King1 - používané, funkční
Prodám čerpadlo akvarijní, jezírkové a do fontán. Výkonné ponorné čerpadlo Resun KING 1 je víceúčelové čerpadlo, které lze instalovat ve vodorovné i svislé poloze. Keramická hřídelka v plastovém pouzdře zajišťující dlouhou životnost rotoru, filtrační hmota zachycuje nečistoty před sáním čerpadla. Přísavkový most k upevnění na hladké plochy. Čerpací jednotka má keramickou osu rotoru a keramické vypouzdření - lze ho použít pro sladkou i mořskou vodu. Kovová část rotoru je potažena plastem. Technické parametry: Výkon: 5 W Průtok: 380 l/h H-max.: 0,9 m Rozměry: 78 x 42 x 55 mm Pošlu za příslušnou částku zásilkovnou, balíkovnou, poštou.
Akvarijní osvětlení Juwel Multilux LED 120cm
Nabízím necelý rok používané LED osvětlení od značky Juwel.Délka osvetlení je 120cm.Osvětlení je vybaveno dvěma LED trubicemi 1x Nature a 1x Day.Světlo je bez poškození a plně funkční.Žádné usazeniny vodního kamene,patice nezpuchřelé a v top stavu.50 % úspora energie oproti normálním zářivkám.Výrobce uvadí,že pod tímto světlem lze pěstovat i náročné rostlinky např.kobercovky a červené rostlinky. Cena nového v současné době je 3659,-Kč. . Osvětlení je vhodné na Juwel Rio 350 , Rio 240 a Vision 260 a samozřejmě i na jina akvarka. Důvod prodeje:Chci mít akvarium otevřené a použít závěsné LED osvětlení.Inzerát platí do smazání.
Akvarijní LED modré osvětlení 1150mm
Prodám akvarijní LED modré osvětlení délky 1150mm. Obsahuje 36x3W LED světel včetně čoček. součástí balení jsou 2 stavitelné držáky. Modré osvětlení je ideální v noci kdy imituje měsíční svit.
Akvarijní filtr a topítko
Prodám akvarijní filtr AQUAEL FAN 2, 7,2 w, 450 l/hod. Akvarijní topítko Thermal compact 100 W s termostatem. Celková cena: 350,- Kč.
Akvarijní rybičky
Akvarijni rybičky blekmory-20,.Paví očka-20.Ancistrus-15-30.tetra neonka červená-20 ,krevety oražové-20,sumeček americký.Akvarijní rostliny.Prodávám i akvária,podívejte se na mé další inzeráty.