inzerce, prodej, prodám, bazar

Akvarijní/terarijní kořen

Kategorie: Terarijní zvířata

Akvarijní/terarijní kořen Finger root
Akvarijní/terarijní kořen
Podobné inzeráty
Terarijní / akvarijní stěna
Terarijní nebo akvarijní stěna obložená palubkami a osvícená zářivkami, rozměry: 91x42x182, k tomu 4 akvária: 80 l, 45 l, 24 l, 12 l. K tomu 2 x vzduchování.
Terarijní (Akvarijní) výzdoba
Klasické terarijní dřevěné dekorace. Umělý pařez může sloužit i v akváriu jako dobrý úkryt pro živočichy. Dřevěné části nebyli nikdy použity. Plastový pařez ano. Má povrchovou úpravu ze strany z které bude vidět. Je bez sebemenších poškození. Důvod prodeje: s chovem jsem skončil. Možno poslat přes zásilkovnu na dobírku. (Hradí zákazník) Vše je nové a původní cena všeho vychází na 400 Kč. Prodám za 190 Kč.
Vybavené terárium pro suchozemské želvy či jiná terarijní zv
Nové terárium pro suchozemské želvy nebo pro jiné terarijní zvířata včetně vybavení. Rozměry: 40x60x40 Posuvná dvířka, zavedená nová objímka s možností jednoduchého zapnutí a vypnutí, větrání nahoře a vepředu. K tomu všemu přidávám novou UVB žárovku, dřevěný domeček, 4 misky, substrát, vápník a 3 knihy o suchozemských želvách. Pouze na osobní odběr.
Jeskyň (ukryt) pro plazy
úkryt vhodný pro plazy (gekončíky, hady) a jiná terárijní zvířata. Jeskyň je samostatně stojící takže lze velmi snadno provést uklid uvnitř jeskyně a lze ji přemístit kamkoliv v teráriu. Jeskyně má rozměry 20 x 20cm a výška 10cm a zároveň slouží jako odpočívadlová teráska pro vaše terarijní miláčky, vhodná i do vlhkého prostředí. Vyřizuji po Novém roce.
Terarijní potřeby, želvárium, misky
Prodám terarijní potřeby viz foto
Terarijní stěna pro chameleona jemenského zakázková výroba
Terarijní stěna pro chameleona jemenského (120 x 60 x 100 cm), zakázková výroba TeraSvět David Mužíček + příslušenství,stoleček. Pozadí imitace šedé skály, dekor lamina: ořech aida.