inzerce, prodej, prodám, bazar

Alesis crimson 2

Kategorie: Bicí nástroje

Prodam elektricke bici alesis crimson 2 vse a vse co je k tomu na fotkách hihajt není elektricka .sou tam další komponenty navíc přidám další hihajt od mapex . El bici jak sou na fotu vse jde jak ma modul mám le už nemám mutikabel cena všeho co tam je 10000 Kč nebo vymena za silent kytaru nebo kytaru variax
Alesis crimson 2
Podobné inzeráty
Elektrické bicí Alesis Turbo Mesh Kit
Prodám elektro bicí Alesis Turbo Mesh Kit. Zakoupeno v říjnu 22, stále v záruce. Téměř nepouzivane, celkem použito max 5x. Krabici, účtenku dodám. Původní cena: 7990 Kč Důvod prodeje: nevyuziji, někomu poslouží lépe Klíčové vlastnosti elektronických bicích Alesis Turbo Mesh Kit: - 7dílná sada elektronických bicích Alesis Turbo Mesh Kit s 2 pedály - Široká paleta 120 zvuků a 10 presetů. - Alesis Turbo Mesh Kit poskytne 30 doprovodných skladeb vám dá spoustu prostoru pro trénink - Snadné propojení díky MIDI USB, MIDI In/Out a Aux konektorům - Sada obsahuje vše co potřebujete k hraní, včetně paliček
ALESIS Crimson II Special Edition
Téměř nehrané. Nevhodný dárek. Původní cena 26.400,- Cena je vč. pedálu Pearl a stoličky. Crimson II Special Edition je elektronická bicí souprava značky Alesis. Všechny pady jsou osazené síťovými blánami pro autentický pocit ze hry. Sada obsahuje 8" kick, 12" dvouzónový snare a tři dvouzónové tomy ( 1 x 10" a 2 x 8" ). Dále dva 12" činely crash s funkcí utlumení rukou, jeden 14" třízónový ride a 12" hi-hat s pedálem. Celou sadu drží pohromadě pevná a bytelná prémiová hrazda Quick Lock, která je navržena s ohledem na snadnou montáž a manipulaci. Bohatá zvuková výbava nabízí celkem 74 bicích sad, možnost importovat vlastní samply otevírá dveře dalším experimentům.
Alesis Turbo Mesh Kit [nerozbaleno]
Nabízím k prodeji bicí soupravu Alesis Turbo Mesh Kit: Je nová, nepoužitá a nerozbalená (byla koupena omylem a nyní ji nabízím dál); nabízí vynikající zvuk a hratelnost, a obsahuje vše, co potřebujete pro bezproblémové hraní doma + je snadno sestavitelná a připravena ke hraní. Osobní odběr Praha 9.
Bicí Alesis Crimson II
Prodám elektronické bicí Aleslis Crimson II, jsou plně funkční, důvod prodeje nevyužítí, nemám na hraní čas.
Prodám elektronickou bicí soupravu ALESIS Nitro Mesh Special
Prodám elektronickou bicí soupravu ALESIS Nitro Mesh Special Edition RED, občas hraná jen doma, zakoupená srpen / 2020 za 10.000,- Kč. Prodejní cena 8000,- Kč vč. bubenické školy Rock Drums. Parametry viz:
alesis strike
prodám modul ALesis strike, vlajková loď Alesis. Pouze modul, napaječ a sd kartu.Jako nový, ještě folie