inzerce, prodej, prodám, bazar

Analytická, diferenciální a deskriptivní geometrie

Kategorie: Učebnice, skripta - VŠ

Analytická a diferenciální geometrie-Budinský
Analytická geometria rovinná-Harant
Analytická geometrie a nerovnosti-Havlíček
Analytická geometrie lineárních útvarů-Kraemer
Analytická geometrie pro začátečníky-Šindelář
Analytická metoda v geometrii 1+2-Vančura
Deskriptívna geometria-Medek
Deskriptívna geometria v príkladoch-Macková
Deskriptívna geometria videná priestorove-Pál
Deskriptivní geometrie-Volberg
Deskriptivní geometrie-Kounovský
Deskriptivní geometrie 1+2-Piska
Deskriptivní geometrie 1+2-Urban
Deskriptivní geometrie 1+2-Kadeřávek
Deskriptivní geometrie pro samouky-Kounovský
Diferenciální geometrie-Kohout
Diferenciální geometrie křivek a ploch-Hostinský
Kosoúhlé promítání-Veselý
O souřadnicích v rovině-Pírko
Od pravouhlých súradníc k vektorom-Gatial
Různé způsoby zobrazovací v deskriptivní geometrii-Klíma
Sbírka úloh z deskriptivní geometrie-Veselý
Technické kreslení-Kochman
Technické křivky-Dvořák
Tenzorový počet-Boček
Úvod do algebraické geometrie-Bydžovský
Úvod do analytické geometrie-Bydžovský
Úvod do analytické geometrie lineárních útvarů a kuželoseček-Mastný
Vektorová a tenzorová analýza-Pach
Vektorové prostory-Horský
Vektorový počet-Ilkovič
Vektory a tensory-Ryšavý
Vektory v geometrii-Budinský
Základy diferenciální geometrie s technickými aplikacemi-Budinský
Základy vektorové algebry-Vyšín
Základy vektorového počtu-Garaj
Zbierka maturitných úloh z deskriptívnej geometrie-Filip
Zobrazovací metody 1+2-Kraemer
Deskriptivní geometrie 1-Drábek
Deskriptivní geometrie 1-Kadeřávek
Deskriptivní geometrie 1-Menšík
Deskriptivní geometrie-Menšík

Nabízím knihy a učebnice z matematiky, geometrie: analytická, diferenciální a deskriptivní geometrie, vektorový počet. Jsou v pěkném a zachovalém stavu.

Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih.

Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému.
Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Analytická, diferenciální a deskriptivní geometrie
Podobné inzeráty
Matematika, diferenciální rovnice
Diferenciálne rovnice 1 Obyčajné diferenciálne rovnice-Hronec Diferenciálne rovnice v chemickom inžinierstve-Havalda Diferenciální rovnice v komplexním oboru-Jarník Elementární metody řešení obyčejných diferenciálních rovnic-Nagy Laplaceova transformace-Pírko Lineárna diferenciálna rovnica tretieho rádu-Greguš Metoda časové diskretizace a parciální diferenciální rovnice-Rektorys Moderné algoritmy na riešenie niektorých eliptických parciálnych diferenciálnych rovníc-Vajteršic Nelineární diferenciální rovnice-Fučík Obyčajné diferenciálne rovnice-Greguš Obyčejné diferenciální rovnice-Kurzweil Obyčejné diferenciální rovnice a jejich řešení-Rychnovský Okrajové úlohy pro obyčejné diferenciální rovnice-Míka Parciální diferenciální rovnice a jejich některá řešení-Rychnovský Parciální diferenciální rovnice: 1-Stacionární rovnice-Míka 2-Evoluční rovnice-Míka Používanie diferenciálnych rovníc v praxi-Kneschke Praktické metody pro řešení parciálních diferenciálních rovnic-Legras Približné metódy riešenia diferenciálnych a integrálnych rovníc-Michlin Příručka k numerickému řešení parciálních diferenciálních rovnic-Panov Soustavy obyčejných diferenciálních rovnic-Nagy Stabilita řešení obyčejných diferenciálních rovnic-Nagy Zbierka príkladov z obyčajných diferenciálnych rovníc-Matvejev Nabízím knihy a učebnice matematiky, diferenciální rovnice. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Geometrie a topologie
Algebraická geometrie-Bureš Atlas geometrie-Voráčková Co asi nevíte o vzdálenosti-Kufner Čo je topológia-Hejný Dělení kruhu-Školnik Důležité křivky-Markuševič Elementární geometrie III-Vyšín Geometrické hry a zábavy-Čupr Geometrické základy fotogrammetrie-Menšík Geometrie 1-Hejný Geometrie Hilbertova prostoru-Kufner Geometrie 1+2-Sekanina Geometrie pro pedagogické fakulty 1-Vyšín Geometrie trojúhelníka-Švrček Imaginární elementy v geometrii-Seifert Jak se studují geometrické útvary 1+2-Klapka Jak vyšetřujeme geometrická místa-Koman Konstrukce omezenými prostředky-Hruška Konštruktívna geometria pre technikov-Medek Konvexita-Kosmák Kružnice-Horák Kvalifikační příručka technického kresliče-Kochman Lobačevského geometrie-Kutuzov Matematika v úlohách 2 Geometrie-Maška Mnohostěny-Horák Množiny bodů v prostoru-Holubář Několik úloh z geometrie jednoduchých těles-Vyšín O methodách rovinných konstrukcí-Holubář O mnohoúhelnících a mnohostěnech-Hostinský O rovinných konstrukcích-Holubář Podprostory Euklidovských prostorů-Pultr Praktická geometrie 1+2-Potužák Projektivní geometrie 1-Hlavatý Přímky a křivky-Vasiljev Sférická trigonometrie-Kůst Stavba Lobačevského planimetrie-Gatial Stavba planimetrie-Gatial Středoškolská geometrie-Zelina Topologické prostory-Čech Trigonometrie-Kožeurov Trigonometrie-Urban Učíme sa rysovať-Kochman Úvod do neeuklidovské geometrie-Hlavatý Úvod do projektivní geometrie kuželoseček-Havlíček Základy elementární geometrie-Kouřim Zborcené plochy-Kounovský Nabízím knihy a učebnice z geometrie a topologie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Analytická chemie a biochemie
Adsorpční plynová a kapalinová chromatografie-Kiselev Analytická chémia-Garaj Analytická chémia kvalitatívna-Prístavka Analytická chemie-Holzbecher Analytická chemie vážková-Voříšek Biofyzikální chemie-Kalous Biochémia-Škárka Biochemické laboratórne metódy-Ferenčík Biochemie-Koštíř Biochemie-Straub Biochemie-Kodíček Bioorganická chemie-Vodrážka Chemická technológia-Mocik Chemická technológia pre učiteľov-Šimek Chemické inženýrství-Gruhn Imunochémia-Ferenčík Instrumentální analýza-Čůta Kinetické metody v chemické analýze-Kopanica Potenciometrie-Číhalík Potravinářská biochemie-Šícho Prehľad analytickej chémie-Čerňák Príklady a úlohy z chemického inžinierstva-Heinrich Příklady z chemické a instrumentální analýzy-Vláčil Řešené úlohy z chemické reaktivity-Havlas Sbírka příkladů z chemického inženýrství-Míka Spektrální analysa I-Havelka Technické chemické výpočty-Beskov Teoretické základy analytické chemie-Kotrlý Termická analýza-Blažek Úvod do praktické polarografie-Heyrovský Všeobecné základy chemickej technológie-Bretsznajder Vyhodnocování měření a početní metody v chemickém inženýrství-Pechoč Výpočetní technika pro chemiky-Slavíček Základy analytickej chémie-Kandráč Základy biochemie-Karlson Základy chemické techniky-Trenkler Základy kvapalinovej chromatografie-Kardoš Zpracování a interpretace vibračních spekter-Horák Nabízím knihy a učebnice chemie. Analytická chemie a biochemie, chemické inženýrství a technologie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Matematika - matematická analýza
Aplikovaná funkcionálna analýza-Ďurikovič Co je to derivace-Boltjanskij Diferenciální a integrální počet funkce více prom.-Sikorski Diferenciální počet-Horský Diferenciální počet-Výborný Diferenciální počet funkcí více prom.-Šindelář Diferenciální počet 1+2, Integrální počet 1+2-Jarník Diferenciálny a integrálny počet 1+2-Hronec Diferenciálny počet funkcií jednej prem.-Matejdes Diferenční rovnice-Prágerová Funkcionálna analýza-Mišík Integrál míra a derivace 1+2-Šilov Integrální počet-Nagy Integrální rovnice-Drábek Integrály-Kopáček Kurs diferenciálních rovnic-Stěpanov Lebesgueova míra a integrál-Nagy Manuál derivácii a integrácii funkcií-Kováčik Matematická analýza-Gillman Matematická analýza čtená podruhé-Marcus Miera a integrál-Neubrunn O funkcích-Šisler Operátorový počet-Vodička Plochy a logaritmy-Markuševič Počet integrální-Štěpánský Problémy charakteristických hodnot-Collatz Přehled matematické analýzy 1+2-Danilov Příručka operátorového počtu-Ditkin Sčítání nekonečně malých veličin-Natanson Speciální funkce a jejich použití-Lebeděv Učebnice matematické analysy 1+2-Grebenča Úvod do diferenciálního a integrálního počtu-Riečan Úvod do funkcionální analýzy-Lukeš Úvod do matematické analýzy-Dlouhý Variační počet-Elsgoľc Vybrané kapitoly z matematickej analýzy-Neubrunn Vybrané partie z matematické analýzy pro 2.r.-Zajíček Vybrané úlohy z matematické analýzy pro 1 a 2-Zajíček Základy matematickej analýzy-Kosmák 10 kapitol z diferenciálního a integrálního počtu-Hruša Funkce více proměnných-Krbálek Integrální rovnice-Michlin Matematická analýza-Šilov Matematická analýza 1-Ďurikovič Matematická analýza 1-Pultr Matematická analýza 1-Satko Matematická analýza 1-Šulka Matematická analýza 2-Šulka Matematická analýza 2-Moravský Matematická analýza 3-Krbálek Matematická analýza funkcií reálnej premennej-Švec Matematická analýza pro fyziky 1+2-Kopáček Metody řešení vybraných úloh-Holický Nabízím knihy a učebnice matematická analýza. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
DESKRIPTIVNÍ GEOMETRIE I + II, 1965 (1967)
Použitá DESKRIPTIVNÍ GEOMETRIE I + II Prof. RNDr. Alois Urban, 1965 (1967) Pouze osobní předání na Praze 6 v Dejvicích, poblíž areálu ČVUT (v inzerátech nabízím i další učebnice a skripta)
MATEMATIKA - KNIHY
Prodám odborné knihy z matematiky v nepoškozeném stavu: Vybrané úlohy z matematických olympiád - 5€ Repetitorium matematiky a geometrie-Mikan, Štěpánský - 10€ Deskriptivní geometrie - příručka na vysokou školu - 5€ Učebnice matematiky pro ekonomické fakulty - Coufal, Klůfa - 10€ Matematická štatistika - Wieslaw SADOWSKI - 7€ Matematická analýza 1 - Brabec - 9€ MATEMATIKA 1 - Knichal, Bašta, Rektorys - 9€ Matematika - Egmont Colerus - 8 € Platba možná v Eurech nebo českých korunách.