inzerce, prodej, prodám, bazar

Andělky na přání

Kategorie: Doplňky

Panenky Andělky na přání cca 55 cm, je šitá z bavlněné látky a vyplněná dutým vláknem. Andělku nelze prát, slouží jako dekorační předmet. Andělku lze pověsit nebo posadit. Různé barvy vlasů - šatů - dle dohody a látek K ceně Andělky se připočítává poštovné dle platné sazby.
Andělky na přání
Podobné inzeráty
Dřevěný Andílek/Andělka
Působivá dekorace do interiéru v podobě dřevěného vícevrstvého Anděla/ Andělky . Na pověšení či na stání. Výška 28cm x 14cm.
HANDMADE KLÍČENKY DLOUHÉ S TEXTEM NA PŘÁNÍ
Handmade klíčenky dlouhé - barva, text a přívěsek na přání. Barvy možno nakombinovat i přesně na přání, případně možno nechat výběr na mně, více možnosti barvy písmen , velká škála přívěšků vhodných pro obě pohlaví. Možno na karabinku i kroužek na klíče . Jednotná cena 90,-/ks Osobní odběr Brno Židenice nebo zaslání Další nabídky výrobků tady ⬇️ Kontakt pouze přes SMS nebo e-mailem AlenaCvanova@
Gravírování na přání
Nabízíme gravírování na přání (otvíráky, kartáčky na zuby, prkínka... cokoliv). Jsme schopni vygravírovat obrázek i text. Gravírujeme především na dřevo a jsme schopni vyřezat i tvary ze slabé překližky.
Splétané náramky Kumihimo - lze i na přání vyrobit
Kumihimo - prastará japonská technika splétání šňůrek. Původně ji používali samurajové, kteří si tak vyráběli doplňky oděvů, nyní je populární k výrobě náramků nebo přívěsků. Nabízím nafocené hotové náramky po 100 Kč za kus. Mohu vyrobit na přání z Vámi zvolených barevných kombinací.
Obrazy dle přání zákazníka úhel
Ručně malované obrazy dle přání cena od 1500 do 3000 dle typu velikosti obrazu. S kvalitnim dřevěným rámem
Nabízím přívěsky dle vašeho přání
Nabízím přívěsky dle Vašeho přání. Materiál AL - Elox, překližka, plast ABS a pod.