inzerce, prodej, prodám, bazar

Andulky korely zebricky a.krepelky

Kategorie: Ptactvo

Nabizim letošní andulky korely zebricky a krepelky čínské
Andulky korely zebricky a.krepelky
Podobné inzeráty
Prodám korely, andulky a zebřičky
Prodám andulky, korely a zebřičky z venkovních voliér. Zvyklé celoročně venku. Andulky výstavní lutino a texas clear body. Korely bělohlavé, straky, perlové. Vše kroužkované. Cena od 150,-. Mladé vhodné na ochočení. Odběr přímo v Chrudimi. Prosím volejte na mobil: 374 187. Na maily neodepisuji.
Zebřičky , andulky
Prodám zebřičky a andulky z celoroční venkovní voliery. Loňské andulky - zelený duhový sameček a žlutobílá samička - složený pár do chovu. Zebřičky dvě bílé samičky a přírodní sameček - nepříbuzní. Andulky pouze společně 400Kč/pár a zebřičky za 150Kč/kus. Odběr v Sedleci u Starého Plzence. Tel. nebo email dpospi@
Prodám andulky, korely, zebřičky
Prodám loňské korely šedé 250Kč, korely straky a žluté 350 Kč, andulky 150Kč, zebřičky 100Kč. Tel.
Andulky, zebřičky, rosely, korely aj drobotina
Koupíme do minizoo menší papoušky a drobotinu (Andulky, zebřičky, rosely, korely, Mníšky, kanáry aj.) do venkovních prostorných volier. Andulky ideálně hejno, více samiček, samečky máme. I mladé k ručnímu dokrmení od 14ti dnů věku k ochočení. 1x měsíčně jezdím dopoledne v pracovní den do Přerova, případně jezdím na burzu do Kroměříže nebo do Přerova. Nabídněte, jen zprávou, raději více kusů najednou.
Prodám  korely a andulky
Prodám andulky a korely různých barev.samci i samice. Andulky za 130 a korely za 250kc za kus tel. 420644 nebo email jindrich.combik@
KORELY, AGAPORNISOVÉ, ZEBŘIČKY, perfektní stav, IHNED
Ihned k odběru opečovávané a velmi kvalitní ptactvo, KORELY (straka, bílo-žluté) cenově od 400,-Kč, AGAPORNISOVÉ (růžohrdlý) mláďata i dospělí cenově od 250,-Kč. ZEBŘIČKY cenově od 100,-Kč. také je možná výměna za PAPOUŠKY KAKARIKI, ZA ROZELU ČERVENOU, ZA KŘEPELKY JAPONSKÉ, ČÍNSKÉ A případně i za jiné druhy, prosím nabídněte, děkuji. Dotazy a podrobnější info po tel či emailem. (tel prosím nechte déle zvonit, velmi děkuji za pochopení)