inzerce, prodej, prodám, bazar

antena

Kategorie: Televizory

plne funkcni
antena
Podobné inzeráty
TV Anténa Evolve Shark
Nabízím TV anténu Evolve Shark.Koupena na inzerát. Nakonec jsem ji ani nepoužil.Kvůli křížení signálů jsem musel koupit zcela jinou a technik mi ji dal i na jiné místo než byla původní.Venkovní aktivní anténa Evolveo Shark je vhodná pro příjem digitálního signálu DVB-T nebo analogového signálu. Anténa obsahuje zesilovač se ziskem až 35 dB, který umožňuje naladit oblíbené stanice ve VHF pásmu 3 a UHF pásmu 4 a 5. Evolveo Shark má možnost vertikální i horizontální polohy, umožňuje polohovatelnost a možnost otáčení až o 360°. Plášť antény je voděodolný a obsahuje také ochranu proti nadměrnému UV záření. Proto se nemusíte bát, že se anténa poškodí vlivem počasí.Specifikace:venkovní aktivní anténa voděodolný plášť chránící proti UV paprskům VHF: Pásmo III 174-230MHz (T-DAB & DVB-T) UHF: Pásmo IV & V 470-862MHz (DVB-T) výstupní zesílení : MAX 100dBuV impedance: 75O vstupní napětí: AC220-240V pracovní napětí: DC6V/100mA konektor : F-connector zisk : 35dBMůžete se podívat i na mé další inzeráty,platí do smazání.
Nová Anténa venkovní EM-20G/Z PROFI 0–100km DVB-T2 filtr LTE
Anténa venkovní EMOS EM-20G/Z, PROFI, 0–100 km, DVB-T2, filtr LTE/4G V balení anténa s integrovaným zesiovačem, zdroj, 10m kabel. Profesionální aktivní logaritmická anténa s vysokým ziskem stvořená pro příjem digitálního televizního vysílání DVB-T i DVB-T2. Konstrukce antény umožňuje její horizontální (30°) i vertikální polarizaci (40°). O čistý obraz i zvuk nerušený mobilním signálem se postará LTE filtr. Anténa se dodává v balení s kompletním příslušenstvím k montáži na balkonové zábradlí nebo anténní držák.
DVB-T/T2 venkovní anténa
Venkovní hliníková anténa pro příjem DVB-T/T2 televizního signálu. Základní verze bez konektoru "F" (připojení k anténě je nutno vložit koaxiální kabel a mechanicky připojit k anténě šrouby) pro horizontální polarizaci. Anténu lze použít ve vertikální i horizontální polarizaci. Anténa byla používána, po přestěhování už není potřeba. Osobní převzetí, posílání by byl asi problém. TECHNICKÉ PARAMETRY Název: Logaritmická anténa Zisk: 10-12 dB Pásmo: UHF (21 - 69K) Frekvenční rozsah: UHF 470 - 862 MHz Předo-zadní poměr: 22-35 dB Polarizace: vertikální i horizontální Zesilovač: NE Počet prvků: 28 Impedance: 75 ohm Délka: 1035 mm Hmotnost: cca 700g
Venkovní anténa FUBA anténa DAT 912B LTE
Venkovní anténa FUBA anténa DAT 912B LTE, zánovní, funkční, viz foto
Anténa pokojová Philips SDV6224
Přenosná DVB-T pokojová anténa Philips SDV 6224/12 je velmi praktická a elegantní. Pokrývá pásma HDTV, UHF, VHF i VKV. Má v sobě zabudovaný LED indikátor, se kterým jednoduše poznáte, jestli je anténa připojena k elektrické síti. Její velkou výhodou je, že lze připevnit na zeď, čímž ušetříte místo ve svém pokoji. Plochý design snadno včleníte do vzhledu vaší domácnosti. Signál bez šumu vám zabezpečí pohodlné sledování vašich oblíbených pořadů.
Pokojová anténa Mascom DA6350 v záruce - za polovinu ceny
Interní, Pokojová, DVB-T, UHF. Malá kompaktní prutová anténa DA-6350 je vhodná pro přenášení na více míst. Všesměrová a stojí na stojánku s magnetem. Obsahuje kabel dlouhý 1,5 metru s konektorem IEC pro propojení s televizí nebo set-top-boxem. Lze na ní naladit pozemní digitální vysílání DVB-T UHF. Původní cena 199,- Kč viz. doklad o koupi, prodávám za 99Kč. Vyzvednutí Praha Horní Měcholupy.