inzerce, prodej, prodám, bazar

Antidekubitní matrace s kompresorem SY 400

Kategorie: Ostatní

Prodám novou, nerozbalenou antidekubitní trubicovou matraci s kompresorem a se zárukou.
Antidekubitní matrace s kompresorem SY 400
Podobné inzeráty
Matrace antidekubitni
Dobry den. Prodam skoro novou antidekubitni matraci optimal 2000s. Mira matrace je 90*200. Kupovana v Ortoservisu v Praze. Je k ni mozno u teto firmy zakoupit nebo zapujcit kompresor. Maji pobocky po republice. Tento typ matrace je doporucovan v domovech pro seniory. Z tech tzv. valcovych antidekubitnych matraci se stava ze lide padaji. Matraci je mozne po dohode privezt do klatov
ANTIDEKUBITNÍ MATRACE
Nafukovací antidekubitní matrace pro imobilní pacienty. Minimalizuje tvorbu dekubitů u ležících pacientů
Matrace atyp - 200x72cm jako nová
Prodám použitou matraci Machala. Je jako nová. Atypický rozměr 200x72cm Je oboustranná a má snímatelný pratelný potah. z webu výrobce: Popis Základním kamenem komplexního řešení zdravého spánku je matrace Medical Power New. Ta je vyrobena moderní technologií za použití certifikovaných materiálů tak, aby respektovala ortopedické požadavky Vašeho těla a přinášela Vám tak úlevu a kvalitní spánek. Tajemství spočívá v použití kvalitních pěn s rozdílnou tuhostí o optimální hustotě zaručujících dlouhou životnost matrace. Dalším typem pěny je unikátní „paměťová“ (visco-elastická) pěna všitá do jedné strany potahu Natural Concept. Líná pěna mění svou tuhost vlivem působení teploty Vašeho těla a optimálně se přizpůsobuje, zatímco poskytuje potřebnou oporu a zmírňuje bolesti zad. Převalujete se méně a spíte klidně po celou noc. Dvojí tuhost jádra matrace spolu s potahem Vám umožňuje vytvořit až čtyři varianty pocitové tuhosti ložné plochy. Bez ohledu na výšku či váhu spáče si tak každý může individuálně zvolit požadovanou tuhost a to při zachování všech ortopedických vlastností a komfortu pro spánek. Potah matrace MACHALA Medical Power New je na povrchu oboustranně upraven do anatomických zón, které umocňují ortopedický a antidekubitní efekt. Natural Concept Materiál potahu se vyznačuje použitím přírodních látek, které působí protizánětlivě a antimikrobiálně po celou dobu životnosti. Při kontaktu s pokožkou má zklidňující účinek, a to i pro děti trpící atopickým ekzémem. Další výhodou jsou rovněž výborné termoregulační vlastnosti, takže v létě chladí, v zimě hřeje. Zároveň je velmi příjemný na dotyk.
Pivní chladič PROEVENT PE002 se vzduchovým kompresorem
Prodám nový, nepoužívaný, originál zabalený pivní chladič se zabudovaným vzduchovým kompresorem. Záruka 2 roky a cena 10900,- Kč. Průběžný chladící výkon 15-21l/hod. (30-40piv 0,5l ) Výčepní zařízení Pro Event XS 1A s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno pro stáčení a dochlazování sudových nápojů. Jedná se o přenosný výčep, který je svými malými rozměry předurčen k domácímu použití. Parametry výčepního zařízení Hmotnost (kg): 16 Šířka (mm): 190 Hloubka (mm): 464 (300) Výška (mm): 394 Počet kohoutů: 1 Připojení vzduch: 3/8"""""""" Délka chladicí smyčky (m): 7 Průměr chladicí smyčky (mm): 8/7 Chladivo: R290 Výparník: Nerezová ocel Chladicí systém: Kapilára Kondenzátor: Vzduch - ocelová konstrukce Typ regulace: Mechanické Skříň: Nerezová ocel (inox) Napětí: 220-240V 50Hz~ Napájení: 0,27 kW Jmenovitý proud (A): 1,8 A Kompresor vzduchový: ano Kompresor chladicí: 3,1 cm3 Chladicí výkon: 152 W 543 kJ/h Průběžný výkon: 21-15 l / 10-8 l Teplota*: delta t = 10°C/20°C Nerezová odkapová miska zdarma. Možnost dodat také propojovací set k narážecí hlavě - set obsahuje příslušné rychlospojky John-Guest a pivní a vzduchové hadice. Cena setu je 250,- Kč. Možnost zaslat na dobírku přepravní službou PPL . náklady na zaslání činí 250,- Kč.
Elektrická polohovací postel
Prodám elektricky polohovatelné lůžko používané jak pro profesionální i domácí péči. Polohovatelné zábrany, vyztužené proti průhybu na obou stranách, dodávka vč. hrazdy s nastavitelným madlem. Postel má tzv. křížový podvozek což je řešení zajišťující maximální míru bezpečnosti při polohování pacienta. . Výborný stav, zkontrolováno v odborném servisu, záruka 2 roky. Ev. servis zaručen v renomované firmě. Zajištěn dovoz, vynesení do bytu, montáž a poučení o používání. Možno dokoupit velmi málo použitou antidekubitní matraci - dokonale vyčištěná, jádro dezinfikováno ozonem patentovanou technologií - za 1.500 Kč ( nová antidekubitní matrace za 3.100 Kč ).
Nová matrace 200x80cm
Prodám úplně novou matraci.Jedná se o nevhodný dárek pro babičku.Přidám fakturu. Byla na ní akce a stála něco přes 8tis a nyní stojí přes 10tis. Vanessa je vysoce kvalitní matrace ze studené pěny. Nabízí velmi příjemný a pohodlný spánek. 4 tvrdosti matrace, přizpůsobení dle výšky postavy. Matrace se vyrábí na míru. Matrace Vanessa prošla testováním v akreditované české zkušebně TZÚ. Obstála ve všech náročných testech a získala certifikát. Matrace má vysokou odolnost, trvanlivost a je zdravotně nezávadná. Výška matrace Vanessa: cca 16 cm (výška jádra 14 cm)