inzerce, prodej, prodám, bazar

Apartmán - Dolní Morava - pronájem

Kategorie: Chalupy, Chaty

Pronajímám v centru Dolní Moravy na min. dobu 2 noci, nový apartmán 40m2 s velkou terasou se samostatným vstupem v 1.np, parkování z vrchní strany objektu, kapacita 4 pohodlně ale až 6 osob, komplet vybavené včetně 2 kuchyní, koupelny, wc - vše samostatně v apartmánu.
Ceny: 2500/noc za apartmán do 4 osob za další osobu + 400/noc + 1200 za úklid. Jsem přístupný i jiné dohodě.
V případě zájmu volejte .
Apartmán - Dolní Morava - pronájem
Podobné inzeráty
Prodej nájemní chaty + stavební pozemek + apartmánový byt
Dolní Morava část Horní Morava. Nabízím k prodeji nájemní chatu s kapacitou 25 lůžek + apartmánový byt 4+1 se samostatným vchodem, 6 lůžek a 2 x rozkládací pohovku + pozemek s možností výstavby patrové apartmánové chaty s čtyrmi papartmány ( plány v příloze) elektřina již na pozemku + parkování pro cca 12 automobilů. Chata je celkově podsklepená s možností vybudovat wellness, WC, sprcha celkem cca 130 m2. Přízemí hlavní místnost s hernou, kuchyně, WC,technická místnost, vstupní chodba, schodiště, garáž celkem cca 145 m2. Velká terasa 6 x 13 m s nádherným výhledem do údolí Dolní Morava, ski areál, stezka v oblacích, bobové dráhy a spoustu dalšího.. Patro 5 x pokoj s 5 x postele, 4 x WC, 4 x sprcha, technická místnost, chodba celkem cca 145 m2. Apartmán byt 4 + kk., 3 x ložnice, 2 x koupelna s 2 x WC, obývací pokoj s nádherným výhledem, jídelní kout celkem cca 90 m2. Celková plocha objektu cca 512 m2. Celková plocha pozemku s domem cca 2000 m2. Pozemkem protéká horský potok s možností udělat rybník nebo přírodní nádrž ke koupání, možnost vybudování venkovního bazénu. Objet je vytápěný podlahovým topením přes 2 x elektrokotel, s mobilní aplikací možné ovládat celý objekt z pohodlí domova. Byt a nájemní prostor mají samostatné hodiny. Objekt stojí od roku 2022 na posledním volném pozemku v okolí. V klidné části u lesa. Celková cena nabízejícího objektu, stavebního pozemku na druhou nájemní chatu a přilehlých pozemků je 27.100.000,- Kč.
Chata Soukenná - pronájem apartmánů v Dolní Moravici
Nabízíme celoroční ubytování ve dvou samostatných apartmánech, každý s kapacitou ubytování až pro 5 osob, lze pronajmout i jako celek pro celkem 10 osob. Dřívější název objektu byl Chata u Slotra. Nový název chaty je odvozen od jednoho z nejvyšších místních vrcholů - Soukenné, kde se v minulosti těžilo stříbro a ruda. Před chatou se nachází dřevěné posezení a místnost na uložení lyží. Parkoviště před chatou zdarma. STRAVOVÁNÍ Možnost stravování v nedalekém resortu AVALANCHE, Dolní Moravice 35 ( cca 50 m ) snídaně - 145 Kč /osoba ( dítě do 10 let 110 Kč) večeře - 200 Kč / osoba ( dle denní nabídky ) WELLNESS Wellness - Penzion Eva Finská sauna - 90 min - 200 Kč/ osoba (max pro 6 osob, minimální částka je 450 Kč) Whirpool - 30 min - 130 Kč/ osoba (max pro 5 osob, minimální částka je 350 Kč) Whirpool soukromá - 45 min - 380 Kč / 2 osoby (pro 2 osoby) MASÁŽE Po domluvě možnost zajištění masáží: Andělská relaxační masáž - 30 min - 500 Kč/ osoba Čertovská masáž celého těla - 60 min - 800 Kč/ osoba Ubytování na chatě Chata Soukenná poskytuje ubytování pro 1 až 10 osob ve 2 apartmánech. Rozdělení objektu: zobrazit 2 jednotky Ložnice a pokoje: V přízemním apartmánu se nachází plně vybavená kuchyně s jídelním stolem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, ložnice s manželskou postelí a jednou samostatnou postelí, dvě koupelny se sprchovým koutem, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, TV, WIFI. Druhý apartmán v patře disponuje také plně vybavenou kuchyní s jídelním stolem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, ložnicí s manželskou postelí a jednou samostatnou postelí, dvě koupelny s vanou, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, TV, WIFI. V každé ložnici se nachází velká šatní skříň, menší komoda na uložení věcí a psací stůl s židlí. V každé kuchyni se kromě jídelního setu nachází také psací stůl s židlí. TV se nachází v každé kuchyni a ložnici. Sociální zařízení: Celkem 4 koupelny v celém objektu, v přízemí dvě koupelny se dvěma sprchovými kouty a dvěmi toaletami, v patře také dvě koupelny s dvěmi vanami a také dvěmi toaletami. Vytápění: Elektrický kotel. Doprava, parkování: Dostupnost autem od hlavní silnice, parkování zdarma. Stravování Malá Morávka - Karlov, Dolní Moravice, Nová Ves, Potraviny v Dolní Moravici (500m od apartmánů). Vybavení chaty Plně vybavené kuchyně, dvouplotýnková sklokeramická deska, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, TV, WIFI. TV se nachází v každé kuchyni a ložnici. Výlety, atrakce, zábava Ski areál Čerťák, 1km (4 - sedačková lanovka) Ski areál Karlov pod Pradědem, 5 km Ski areál Kopřivná, 5 km Karlova Studánka, lázně, 10 km Praděd a Ovčárna, 15 km VÍCE INFORMACÍ NA WEBU !!!!
Pronájem apartmánu Demänovská dolina Nízké Tatry
Pronajmu apartmán pro 2-4 osoby v Demänovské doline v Nízkých Tatrách s výbornou dostupností jen 4km od dálnice a na skok od nejlepšího lyžařského střediska na Slovensku v Jasné. Zastávka ski busu je přímo před apartmánovým domem. Apartmán je kompletně zařízený, má samostatnou ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a zařízenou kuchyňskou linkou. Součástí apartmánu je rozměrná terasa s krásným výhledem do lesa, s posezením a možností grilování. Apartmán má ideální polohu pro turistiku a cyklistiku, v pěší dostupnosti mnoha výtečných restaurací a pivárny, v blízkosti je také dětské hřište, bobová dráha, Funpark Žiarce a welness Bystrina. Před apartmánovým domem je autobusová zastávka do Jasné a Liptovského Mikuláše.Cena v závislosti od sezóny, počtu osob a délky pobytu. Pro více informácí mne kontaktujte telefonicky. pro vyhledávaní: apartmán, chata, chalupa, letní dovolenka, zimní dovolená, lyžovačka, Tatry Slovensko
Apartmán k pronájmu v CHKO Beskyd
Hledáte místo k odpočinku, rekreaci a relaxaci ?? Nevlastníte, chatu, chalupu či apartmán? A toužíte mít místo k celoročnímu odpočinku nebo pro Vaše sportovní a rekreační aktivity? Tato nabídka je určená přímo pro Vás. Mám pro Vás nabídku dlouhodobého pronájmu luxusního, prostorného apartmánu v apartmánovém domě ve známém Beskydském středisku Bílý Kříž s výhledem na vrcholy Beskyd i Malou Fatru, který se nachází v CHKO Beskydy nad obcí Staré Hamry-Bílá v nadmořské výšce 943m n.m. Apartmán je umístěn v přízemí s vlastním vchodem, je zcela zrekonstruován a interiér je částečně zařízen. Jedná se o apartmán 4+1 100m2. Disponuje vybavenou kuchyní a čtyřmi pokoji. Jedná se o tři ložnice, u každé z nich je součástí koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy, ohřev vody - elektrický bojler. Zdejší okolí nabízí ideální podmínky k turistice především pěším túrám na Visalaje, Gruň, Lysou Horu, Smrk či Podolánky. Vede zde naučná stezka v přírodní rezervaci Grúň – Bílý Kříž. V zimě je možno využít lyžařská střediska Visalaje a Grůň, ve vzdálenosti do 3km a SKI areál Bílá 10km. Přímo u apartmánového domu se nachází pak několik v zimě udržovaných lyžařských běžeckých tras. Na své si přijdou i milovníci wellness, zde se nachází několik možností v dobré dopravní dostupnosti a to SUDOPARK Klokočov, wellness hotelu Bauer na Bílé a další zařízení v obci Ostravice. Místo je velmi oblíbené taky pro cykloturistiku, kdy se zde nachází několik cyklostezek. Ostatní atrakce v okolí, které stojí za návštěvu jsou přehrada Šance či lanové centrum Tanzánie. V samotné blízkosti apartmánového domu se nachází dětské hřiště a občerstvení Sulov. Je to ideální místo pro Vaši relaxaci a celoroční odpočinek v kouzelné přírodě, uprostřed lesů. Pokud Vás tato jedinečná a exkluzivní nabídka apartmánu v CHKO Beskyd zaujala, neváhejte mě kontaktovat. + Více informací Cena: 12 000 CZK / za měsíc Poznámka k ceně: záloha na elektřinu 2000,-Kč/měsíčně + záloha na vodu 1000kč/měsíčně pro 4 osoby + vratná kauce 36000,-Kč Upozornění: Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Srní, prodej apartmánového domu - Centrální šumava
V hlavní šumavské rekreační obci Srní uprostřed Národního parku, nabízíme na prodej zavedený, fungující apartmánový dům se slunnou zahrádkou a zastřešeným venkovním posezením s krbem. Jedná se o samostatně stojící dům se dvěma nadzemními podlažími a obytným podkrovím. Celkem se zde nacházejí 4 dvoulůžkové, 1 čtyřlůžkový apartmán a 1 dvoupokojový apartmán pro 3-5 osob. Vnitřní dispozice domu: v 1.NP se nachází chodba se schodištěm do 2. NP, společenská místnost s krbovou vložkou, společná vybavená kuchyně, sauna pro 3 osoby s odpočinkovou místností, kancelář, sklad, technická místnost, prádelna a 2 samostatná WC. Na konci chodby je vstup na zastřešenou terásku s navazující zahrádkou, kde se také nachází sklad na kola a lyže. Ve 2. NP je chodba se schodištěm do podkroví a 4 dvoulůžkové pokoje s chodbou, které jsou vybaveny menší kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. V podkroví je 1 čtyřlůžkový apartmán a 1 dvoupokojový apartmán pro 3-5 osob. Tyto vícelůžkové apartmány jsou vybaveny krbovými kamny, kde je možné si pro umocnění atmosféry přitopit; dále kuchyňským koutem se základním vybavením k přípravě jednoduchých pokrmů, koupelnou s rohovou vanou, oknem a WC. Technická specifikace domu: dům prošel v roce 2006 kompletní rekonstrukcí, kdy z původní stavby zbylo prakticky jen obvodové zdivo. Pasy jsou betonové s hydroizolací, svislé zděné konstrukce jsou z cihelného zdiva o tl.do 0,50 m, střecha je sedlová s polovalbami a s vikýři, krytina – betonová taška, fasáda domu je tvořena kontaktním zateplovacím systémem, okna jsou dřevěná EURO s dvojskly. Vytápění domu je ústřední s elektrokotlem v kombinaci s kamny na tuhá paliva a krbovou vložkou. Ohřev TV je boilerem. Dům je vhodný pro investory, kteří chtějí zhodnotit své finance nemovitostí, která má díky svému umístění v atraktivní turistické lokalitě velký potenciál v tomto druhu podnikání. V okolí Srní jsou výborné podmínky pro pěší turistiku, cykloturistiku a běžkaře, pro které je zimním období připravena hustá síť upravovaných lyžařských stop, začínajících pár metrů od domu. Z turistických zajímavostí stojí za zmínku: Vchynicko–Tetovský plavební kanál, Antýgl (nyní autocamping Antýgl), naučná stezka Povydří vedoucí nádherným kaňonem řeky Vydry, Hauswaldská kaple, Rokyta, Klostermannova vyhlídka na kaňon řeky Otavy. Ve středu obce stojí kostel postavený v roce 1805, zasvěcený Nejsvětější trojici. Typickou šumavskou architekturu zde představují dochované horské roubené chalupy postavené na kamenné podezdívce se stěnami chráněnými šindelem. Štítek PENB se zhotovuje proto je uvedena třída G.
Prodej chaty 44 m2, pozemek 100 m2 v Dolní Stropnici, okr.Če
Milovníkům tradičního chataření v romantické přírodě nabízíme exkluzivně pozemek o velikosti 100 m2 pro výstavbu rekreační chaty. Na pozemku se nyní nachází objekt určený ke kompletní rekonstrukci, nicméně stojí na zděných základech cca 44 m2 plochy a má evidenční číslo. Elektrika je přivedena k objektu, vodu je možné odebírat ze studánky nebo vybudovat vlastní studnu, odpad řešen septikem. Nemovitost se nachází 13 km na jih od Českých Budějovic v nádherné lokalitě Římov - Dolní Stropnice, v historicky známé chatové oblasti vzdálené 100 metrů od řeky Dolní Stropnice. Chatovou oblast tvoří tři osady, pozemek leží v osadě Šťastná hvězda, která letos oslaví 85.výročí založení původními trampy-vodáky, přibližně 1 km proti proudu řeky Dolní Stropnice leží osada Sokolí hnízdo a 1 km po proudu řeky Údolí kamarádů. Zde se vlévá Dolní Stropnice do řeky Malše vhodné ke koupání a rybaření. Přibližně 2 km odtud leží historicky známá obec Doudleby, do Českých Budějovic vede z chatové oblasti značená cyklostezka, která vesměs kopíruje řeku Malši. V obci Dolní Stropnice, která je přímo napojená na osadu se nachází hostinec se sálem. V blízkém Římově proslulém svou Křížovou cestou se nabízí možnost nákupu potravin. Vybavení:   Komunikace: Neupravená   Elektřina: 230V Parametry nemovitosti:   RZ: 610/RZ/11   Kategorie: Domy   Podkategorie: Chata   Vlastnictví: Osobní   Typ: Prodej   Stav objektu: Před rekonstrukcí Ostatní parametry:   Stavba: Dřevěná   Velikost: 2 pokoje   Typ domu: Přízemní   Počet podlaží: 1   Umístění: Polosamota   Poloha domu: Samostatný