inzerce, prodej, prodám, bazar

Apple Lightning adaptér pro 3,5mm sluchátkový jack

Kategorie: Apple

Vlastníte nový iPhone 7 a chcete si přehrát oblíbenou skladbu na vaší repro soustavě, ale marně hledáte 3,5mm Jack konektor? Z těchto důvodů společnost Apple vytvořila tento nepostradatelný adaptér, který vám umožní připojit jakýkoliv reproduktor se vstupním 3,5mm Jackem do vašeho iPhone zařízení.

Konektor: Lightning adaptér do 3,5 mm jack pro iPhone, Audio kabel pro poslech hudby.

Kompatibilní s: Pro iPhone 7, Pro iPhone 7 Plus, Pro iPhone 6, Pro iPhone 6 Plus, Pro iPhone 5, Pro iPhone 5s

Dokonalá podpora sluchátek.

Výrobek přijme ABS plášť, TPE vodič je vysoce kvalitní, odolný, malý a snadno přenosný.

Tento zvukový kabel adaptéru Lightning to DC 3,5 mm je vyroben z PVC, pozlaceného konektoru, konektoru z mědi bez kyslíku (OFC), jádrového jádra z měděného drátu, vysokého stínění a věrnostního provedení, silného účinku proti rušení, dobrého přenosového signálu

Použití: podpora všech modelů iPhone Apple

Barva bílá.

Materiál: plášť ABS, kabel TPE

Délka 10,3 cm.

Pro všechny majitele zařízení s 3,5mm audio konektorem (například sluchátek) připravila společnost Apple nový adaptér, který slouží k připojení těchto produktů do přístrojů vybavených Lightning rozhraním.

Zařízení je kompatibilní se všemi zařízeními, které mají Lightning rozhraní a podporují operační systém IOS a to včetně přísrojů iPod touch, iPad a iPhone.

Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Apple Lightning adaptér pro 3,5mm sluchátkový jack
Podobné inzeráty
Výměna prasklého skla na Apple Watch
Provádíme servis Apple Watch a výměnu prasklého skla u Apple Watch do druhého dne. Používáme pouze kvalitní náhradní díly od prověřených dodavatelů. V případě poškození nejen skla displeje, ale i dotyku, či LCD panelu, provádíme výměnu celého displeje Apple Watch. Záruka 12 měsíců. Nevztahuje se na voděodolnost. Ceník oprav: Apple Watch 38mm 1290 Kč Apple Watch 42mm 1290 Kč Apple Watch 2 Apple Watch 38mm 2190 Kč Apple Watch 42mm 2190 Kč Apple Watch 3 Apple Watch 38mm 2190 Kč Apple Watch 42mm 2190 Kč Apple Watch 4 Apple Watch 40mm 2990 Kč Apple Watch 44mm 2990 Kč Apple Watch 5 Apple Watch 40mm 3190 Kč Apple Watch 44mm 3190 Kč Apple Watch SE Apple Watch 40mm 3190 Kč Apple Watch 44mm 3190 Kč Apple Watch 6 Apple Watch 40mm 3590 Kč Apple Watch 44mm 3590 Kč Jak na to: hodinky můžete poslat poštou nebo Zasílkovnou nebo přinest osobně na pobočku. Pro více info kontaktujte SMS, iMessage, Mail.
Redukce Apple HDMI
Zdravím, nabízím k prodeji: Redukce Apple HDMI + Lightning / Lightning (MD826ZM/A) bílá Vlastnosti: datový kabel / redukce • vhodné pro iPhone, iPad a iPod • konektor 1× Apple Lightning samec; 1× HDMI; 1× Apple Lightning samice • barva: bílá Popis produktu: Apple Datový kabel; Pro všechny fanoušky produktů Apple je zde kabel, který spojuje konektor Lightning a okolní svět. Na jedné straně se konektor Lightning spojuje s iPhonem, iPadem či iPodem, na straně druhé je umožněn vývod do HDMI a další Lightning konektor. Sdílejte tedy svá data z iPhonu se svými přáteli a ukažte jim, že je iPhone univerzální zařízení. Můžete k němu díky tomuto kabelu připojit třeba televizi, externí displej, projektor nebo cokoliv dalšího, co disponuje HDMI konektorem. Stav: vybaleno, vyzkoušeno, téměř jako nové, pro mě nevhodné. Koupeno v , původní cena 1.490,-. Včetně originální krabičky, 100% funkční a čisté (očištěno produktem WHOOSH!, což je prostředek se 100% přírodní složením bez toxických a jiných nebezpečných látek, který ničí nebezpečné bakterie a viry). V případě zájmu mne prosím kontaktujte pomocí emailu nebo tel. Buď osobní předání v HO nebo pošlu přes poštu na dobírku (preferuji však osobní předání). Inzerát je AKTUÁLNÍ, není nutné se dotazovat.
iPhone sluchátkový kabel-adaptér pro sluchátka
Konektor: Lightning adaptér do 3,5 mm jack pro iPhone, Audio kabel pro poslech hudby. Kompatibilní s: Pro iPhone 7, 8 Pro iPhone 7 Plus, Pro iPhone 6, Pro iPhone 6 Plus, Pro iPhone 5, Pro iPhone 5s Dokonalá podpora sluchátek. Výrobek přijme ABS plášť, TPE vodič je vysoce kvalitní, odolný, malý a snadno přenosný. Tento zvukový kabel adaptéru Lightning to DC 3,5 mm je vyroben z PVC, pozlaceného konektoru, konektoru z mědi bez kyslíku (OFC), jádrového jádra z měděného drátu, vysokého stínění a věrnostního provedení, silného účinku proti rušení, dobrého přenosového signálu Použití: podpora všech modelů iPhone Apple Barva bílá. Materiál: plášť ABS, kabel TPE Délka 10,3 cm. Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Příslušenství pro Apple ze zrušeného e-shopu
Dobrý den, nabízím příslušenství ze svého zrušeného eshopu. Veškeré příslušenství je originální a v původním balení. Kryty a pouzdra dle typu: Karl Lagerfeld 150Kč Guess 150Kč Guess AirPods 150kč AMG 200kč BMW 200Kč Nillkin 150Kč Tactical Kožený Řemínek pro Apple Watch 100kč Kabely: Kabel lightning originál 100Kč ostatní 100kč Autonabíječky: Tactical 150kč Tactical 3xUSB 200Kč Tactical do zásuvky 3xUSB 200kč Ostatní na dotaz, Karl Lagerfeld Heads Pouzdro kniha pro Apple iPhone 12 mini – černé Karl Lagerfeld Heads Pouzdro kniha pro Apple iPhone 12 mini – černé Karl Lagerfeld Choupette Head kryt pro iPhone 12 mini – duhový Karl Lagerfeld Head kryt pro iPhone 12 mini – duhový Karl Lagerfeld Metallic Iconic Outline kryt pro iPhone 12 mini – fialový AMG Metallic Black Edges kryt pro iPhone 11 – průhledný AMG Horizontal Stripes kryt pro iPhone 11 – šedý AMG Liquid Silicone Big Logo kryt pro iPhone 11 – černý BMW M Silver Stripes kryt pro iPhone 11 – průhledný BMW M Horizontal Tricolor kryt pro iPhone 11 – průhledný BMW M Metallic Black Edges kryt pro iPhone 11 – průhledný Guess Vintage Silikonové Pouzdro pro Airpods 1/2 – hnědá Guess Vintage Silikonové Pouzdro pro Airpods 1/2 – mentolové Guess Saffiano V Stitch Pouzdro kniha pro Apple iPhone 12 mini – černé Guess Liquid Glitter Vintage kryt pro iPhone 12 mini – přesýpací stříbrný Guess Liquid Glitter Vintage kryt pro iPhone 12 mini – přesýpací růžový Guess Silicone Vintage Script kryt pro iPhone 12 mini – černý Guess Silicone Vintage Pink Script kryt pro iPhone 12 mini – krémový Guess Silicone Vintage Fuschia Script kryt pro iPhone 12/12 Pro – mentolový Guess Silicone Vintage Green Script kryt pro iPhone 12 mini – růžový Guess Vintage kryt pro iPhone 12 mini – růžový přechod Guess Vintage kryt pro iPhone 12 mini – černý přechod Guess Silicone Vintage kryt pro iPhone 12 mini – tmavě modrý Guess Silicone Vintage kryt pro iPhone 12 mini – krémový Guess Flower N.1 kryt pro iPhone 12 mini – kytice Guess Denim Triangle kryt pro iPhone 12 mini – modrý Guess T&D Gold Triangle kryt pro iPhone 12 mini – růžová Guess Lizard kryt pro iPhone 12 mini – zlatý Guess V Quilted kryt pro iPhone 12 mini – zlatý Guess Vintage Script kryt pro iPhone 12 Pro Max – průhledný
Adaptér 2v1 pro iPhone pro sluchátka a nabíjení
Adaptér 2v1 pro iPhone pro poslech hudby - sluchátka a nabíjení Funkce nabíjení a přehrávání hudby Nový zabalený v ochranné folii. Pro Lightning Audio Charge Adapter nabízí duální funkce pro nabíjení a poslech vašeho telefonu.Když chcete nabíjet v autě, na cestách nebo doma, adaptér umožňuje poslouchat zvuk a napájet telefon současně. Podpora 3,5 mm jack sluchátka a pro blesková sluchátka dohromady. 3,5 mm port pro sluchátka podporuje přepínání skladeb nahoru a dolů a pozastavení písní, ale nepodporují funkci volání a hlasitost nahoru a dolů. Adaptér nepodporuje volání a přenos dat. Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
USB kabel pro Apple iPhone GoGEN lightning - 2 m
Propojovací USB Lightning kabel. Délka 2 metry. Kompatibilní s Apple iPhone, iPad, iPod. Kabel určený pro všechny majitele mobilních telefonů, hudebních přehrávačů a tabletů značky Apple. Je speciálně určený pro nabíjení baterií a přenos dat do počítače. Kabel je opatřen koncovkou USB 2.0 a vidlicí Lightning. Tento kabel oceníte především jako náhradní nebo při ztrátě či poškození originálního kabelu. Kabel má, s ohledem na maximální pohodlí, délku 2 metry. Cena: - 120,- + poštovné.