inzerce, prodej, prodám, bazar

Apple Lightning - VGA Adapter

Kategorie: Spotřební materiál

Apple Lightning - VGA Adapter

Popis např. zde:
minimální cena v obchodech je 1200 Kč.

Prodávám za 800 Kč + poštovné. Možné též osobní předání v Roztokách u Prahy nebo v Praze 6 (Dejvická) nebo v Praze 10 (Eden).
Apple Lightning - VGA Adapter
Podobné inzeráty
Apple Lightning - Digital AV (HDMI) Adapter
Apple Lightning - Digital AV (HDMI) Adapter Popis např. zde: Aktuální minimální cena v obchodech je 1490 Kč, pokud je vůbec k sehnání. Prodávám za 950 Kč + poštovné. Možné též osobní předání v Roztokách u Prahy nebo v Praze 6 (Dejvická) nebo v Praze 10 (Eden).
Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter-rezervace
Prodám víceportový digitální AV adaptér, který vám usnadní práci s vašimi zařízeními značky Apple. K AV adaptéru stačí pomocí kabelu připojit vybrané zařízení, např. monitor s HDMI. Na adaptéru najdete také USB či USB-C konektory, umožňující připojení jiných zařízení a nabíjecích kabelů. Zrcadlení obsahu Adaptér vám umožní zrcadlit obraz z tabletu nebo notebooku na velké obrazovce. Snadno tak můžete hrát hry nebo sledovat filmy a seriály ještě stylověji přímo na televizoru nebo počítačovém monitoru. Univerzální příslušenství vám zaručí širokou kompatibilitu (kompletní sezam naleznete níže). Klíčové vlastnosti: Univerzální použití pro MacBooky Zajistí ještě lepší zábavu s větším monitorem Snadné a rychlé zrcadlení obsahu na větším monitoru či televizoru Možnost nabíjení připojených zařízení
Kabel VGA
Prodám propojovací kabel VGA, délka 10m. Preferuji osobní předání.
Kabel VGA
Prodám propojovací kabel VGA, samec/samice. Délka 3m. Preferuji osobní předání.
kabeláž na pc sata ata Dvi a ventilátory
prodám funkční kabely co mi zůstali ležet v krabici. plus ventilátory. je mi lito vyhodit je tam i scart-vga, scart- scart a regukce dvi- vga
AXAGON RVH-VGN převodník HDMI - VGA
AXAGON RVH-VGN převodník HDMI - VGA Běžná cena kolem 400 Kč. Prodávám za 200 Kč + poštovné. Možné též osobní předání v Roztokách u Prahy nebo v Praze 6 (Dejvická) nebo v Praze 10 (Eden).