inzerce, prodej, prodám, bazar

archaická radiosluchátka, telefon, router, váha, pouzdro, ta

Kategorie: Sluchátka

prodám 1/ archaická sluchátka pro radioamatéry
2/ starší funkční telefon
3/ funkční router
4/ osobní váha analogová
5/ textilní vojenské tašky na plynové masky
oblíbené u studentů jako taška do školy
(žebradlo) aj.
archaická radiosluchátka, telefon, router, váha, pouzdro, ta
Podobné inzeráty
Nové pouzdro Bose QuietComfort 35
Prodám nové, originální pouzdro pro bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort 35. Pouzdro je nové, nikdy nepoužité. Pasuje na model Bose QuietComfort 35 I a také II. řady. Převzetí Praha/Pošta. Platné do smazání.
Silikonový obal na AirPods Pro
Toto pouzdro je navrženo speciálně pro sluchátka AirPods Pro od Apple. Je vyrobeno z kvalitního silikonového materiálu, který chrání vaše sluchátka před poškrábáním, prachem a nárazem. Pouzdro je velmi lehké a snadno se instaluje na sluchátka.Pouzdro je k dispozici v různých barvách a designech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu stylu. Pište nebo sms nebo e-mail +380501090459-telegram nebo whatsapp
Nabíjecí pouzdro Airpods 2022
Prodam nabíjecí pouzdro na Apple Airpods 2022 Ztratil jsem sluchatka, tak pouzdro nepotřebuji. Je lehce opotřebene ale funkční.
APPLE AIRPODS PRO POUZDRO
Nabízím k prodeji nabíjecí pouzdro na Apple AirPods Pro. Pouzdro málo používané, hezký stav. Je originální a plně funkční. Osobně Praha nebo zaslání přes Zásilkovnu. Cena je pevná.
Apple AirPods
Prodám bezdrátová sluchátka Apple AirPods, pouzdro se nabíjí drátově. Sluchátka používaná, ale zachovaná. Baterie již není 100%, spíše než pro dlouhé hovory jsou pro poslech hudby. Pouzdro v pohodě, sluchátka hrají dobře, levé se ale odpojuje, ačkoliv je nabité, netuším v čem by mohla být chyba, možná je to jen prkotina. Pravé sluchátko je ok. Může se ale hodit nabíjecí pouzdro pokud jste ztratili to svoje nebo pokud využijete jen pravé sluchátko. Součástí je originál krabička a nepoužitý kabel. Při rychlém jednání a rozumné domluvě sleva. :-)
HP Wireless Earbuds G2
Zcela nové nerozbalené špunty. Připojení Bluetooth 5.0 Lze odeslat Zásilkovnou, platí do smazání inzerátu. Výdrž baterie - až 4 hodiny (+ 12 hodin při použití pouzdra) Mikrofon, tlačítka pro vzdálené ovládání, nabíjení přes USB-C. DSP redukce okolního šumu, IPX4 Rozměry produktu (š x h x v): Sluchátka: 2,42 × 4,55 × 2,63 cm Nabíjecí pouzdro: 5,95 × 5,75 × 3,35 cm Rozměry balení: 6,5 × 13,9 × 8,9 cm Hmotnost produktu: Sluchátka: 12 g Nabíjecí pouzdro: 41 g Hmotnost balení: 250 g Co je obsaženo v krabici: Sluchátka HP Wireless Earbuds Nabíjecí pouzdro Napájecí kabel USB-C na A (0,5 m) 3 špunty velikosti S/M/L