inzerce, prodej, prodám, bazar

ARDRONE2 GPS PARROT

Kategorie: Drony

4gb flash gps
ARDRONE2 GPS PARROT
Podobné inzeráty
Parrot AR. Drone
Prodám plně funkční dron Parrot AR. Drone. Ve stavu nového, použitý asi 5x (pouze baterka má již nízkou kapacitu z důvodu stáří). Originální balení včetně veškerého příslušenství. Jedná se kvadrikoptéru ovládanou přes smartphone nebo tablet prostřednictvím Wi-fi (ovládání směru nakláněním telefonu). Více info:
Dron Parrot AR.Drone
Prodám více dronu s kamerou jako set. Jsou to dva kusy ver2 a jeden dron verze 1. Jsou včetně bohatého příslušenství a náhradních dílů a baterií. Jsou kompletní, ale bohužel již nemám čas si s nimi hrát. Drony jsou včetně profi úprav řídící jednotky pro zvýšení dosahu letu a úprav sklonu přední kamery a GPS modulu pro autonomní návrat. Dále pro lepší ovladatelnost upravený ovladač PS2. Nahrávání a sdílení v HD kvalitě. Prodám jako celek.
SET- iFlight Nazgul5 Evoque F5D - HD, GPS, 6S, TBS Crossfire
Chceš zachytit videa, nebo se jednoduše dívat na svět z ptačí perspektivy? Prodám FPV dron s příslušenstvím. DRON Evoque F5D V NEJLEPŠÍ VÝBAVĚ Kupní cena 38000kč, prodám za 28000kč. Zánovní stav, minimálně létaný. Nemám na to tolik času kolik jsem myslel že budu mít, tak bude lepší to poslat dál. Dron plně funkční, hodnoty dronu se neměnily (jsou tam z výroby). Dron je nyní ve stavu - ZAPNOUT A LETĚT, všechny módy jsou přednastavené na ovladači, tudíž pro někoho kdo neumí/se nechce patlat v BetaFlightu velké plus :) OBSAH: Dron - HD, GPS, 6S, TBS Crossfire Ovladač - Radiomaster TX12 Modul - TBS Crossfire Micro TX (výrobce uvádí dosah až 40km) Brýle - DJI FPV Goggles V2 Nabíječka - HOTA D6 Pro (Dokáže nabít 2 baterie najednou, dá se zapojit do zdi (DC), můžete si nabít i jinou elektroniku přes USB či wireless charging) 2x Baterie - CNHL 6S 1300mAh 100C (přibližně 10 nabíjecích cyklů) 2x Baterie do ovladače - Li-ion 18650 3500mAh Brašna na baterie (ohni odolná) 4 sety 5" vrtulí HQProp (jeden chybí na obrázku a jeden je již nasazen) PŘIDÁM NAVÍC: -Odolný kufřík na ovladač, nabíječku a příslušenství -Komfortní pěnovou podložku na DJI Goggles -2x vertikální mount/držák na gopro (solidní) -SD kartu v ovladači, kde je nahrán software OpenTX -Držák na DJI Goggles baterii, jednoduše se připne za hlavu POPIS DRONU: GPS modul (dron se umí vrátit na místo vzletu po případné ztrátě spojení s ovladačem) HD kamera (CADDX Polar Vista digital system) Rádiový přenos pomocí TBS Crossfire (nejlepší na trhu, dosah až 40km) 6S baterie Vše předám v originálním balení, s veškerým příslušenstvím a náhradními díly (kabely, imbusáky, náhradní pásky...) Prodám pouze jako celek, případně časem začnu prodávat jednotlivě. Osobní předání STRAKONICE, PÍSEK, BLATNÁ (případně se můžeme domluvit), nebo můžu Poslat přes zásilkovnu - platba předem Preferuji email, TEL. ČÍSLO NEEXISTUJE telefon zašlu na vyžádání emailem, díky za pochopení.
Hubsan X4 Air H501S Professional verze
Hubsan X4 Air H501S Professional verze 5,8G FPV Brushless s 1080P HD kamerou GPS RC kvadrokoptéra Follow Me, režim nadmořské výšky, automatický návrat, režim bez hlavy HUBSAN X4 H501S Pro Funkce: Přenos videa v reálném čase 5,8G FPV, Kamera HD 1080P, Režim Následuj mě, Bezhlavý režim, Režim nadmořské výšky, Automatický návrat, Režim zabezpečený proti selhání, Přesná poloha GPS Silná stabilita s 6osým gyroskopem, silnější odolnost proti větru, snadnější ovládání. Bezkonkurenční Brushless Motor je vyroben špičkovou technologií, výkonnější a odolnější 5,8G FPV s 1080P HD kamerou jsou úžasně vyladěny pro zachycení úžasných obrázků a videí z oblohy. Vestavěný systém určování polohy GPS , přesné umístění polohy, dokonalý pokročilý sledovač. : Inteligentní baterie s velkou kapacitou prodlužuje dobu letu na 20 minut Vzdálenost bezdrátového přenosu videa 5,8G: Max. poloměr letu: 300 m
Baterie k dronu Parrot Bebop 2
Baterie je nová nepoužitá, bohužel jsem koupil špatně. Na plastovém krytu baterie jsou zblízka vidět nerovnosti od přepravy. Součástí baterie jsou 2 nálepky.
Dron SJ RC F11 s 2,7K kamerou a GPS
Prodám Dron SJ RC F11 s 2,7K kamerou a GPS + 3x náhradní akumulátor. Pořizovací cena dronu včetně náhradních zdrojů a českého manuálu 14 060Kč (Dron 9000, zdroj á 1690). Pořízen v březnu 2022. Opotřebení odpovídá používání. Nově vyměněné vrtulky. Doba létání na jeden akumulátor cca 30min. Celkem tedy 120minut létání. Pořizuje hezké fotografie a videa přímo do telefonu. Vhodný i pro začátečníky. Cena za kompletní výbavu 4850Kč