inzerce, prodej, prodám, bazar

Arlen ness Conquest ve vel:52

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodam 3x vzatou 1dilnou znackovou kozenou kombinezu Arlen ness model Conquest ve vel:52 (L) .chranice ramen, loktů,zad, kolen. Pc:1150, - €. Ted za super cenu 10.500,-Kč.Cena je pevná!!!!! + Postovne 350, - kc. (poštovné předem na účet z duvodu nevyzvednuti zasilky.) Nebo osobní předání a to ve Františkových Lázních . Dobírka je dle nového ceníku od české pošty. Jedná se o velikost balíku XL.
Arlen ness Conquest ve vel:52
Podobné inzeráty
Arlen ness Conquest vel :60 (58)
Prodam novou racing 1dilnou znackovou kozenou kombinezu Arlen ness model Conquest ve vel:USA 60( EU:58) .chranice ramen, loktů,zad, kolen. Pc:1.350,-$. Ted za super cenu 22.500,-Kč. + Postovne 350, - kc. (poštovné předem na účet z duvodu nevyzvednuti zasilky.) Nebo osobní předání a to ve Františkových Lázních . Dobírka je dle nového ceníku od české pošty. Jedná se o velikost balíku XL. (Celozrnná hovězí kůže Super napjatý text-strečový materiál na loktech, rozkrokech a kolenou Odnímatelná vnitřní podšívka ze síťoviny Vnitřní chrániče na ramenou, loktech, bokech a kolenou Aerodynamický zářez řezané Vnější hořčíkové chrániče na ramenou a kolenou Děrovaná kůže pro lepší ventilaci Roztažené kožené vložky na kolenou, dírách v rukávech a pasu Neoprenové manžety, švy na nohou a krk Zesílená kožená dvojitá kůže na loktech, ramenou a hýždích
Arlen ness Conquest vel: 56 (54)
Prodam novou racing 1dilnou znackovou kozenou kombinezu Arlen ness model Conquest ve vel:USA 56( EU:54) .chranice ramen, loktů,zad, kolen. Pc:1.350,-$. Ted za super cenu 22.500,-Kč. + Postovne 350, - kc. (poštovné předem na účet z duvodu nevyzvednuti zasilky.) Nebo osobní předání a to ve Františkových Lázních . Dobírka je dle nového ceníku od české pošty. Jedná se o velikost balíku XL. (Celozrnná hovězí kůže Super napjatý text-strečový materiál na loktech, rozkrokech a kolenou Odnímatelná vnitřní podšívka ze síťoviny Vnitřní chrániče na ramenou, loktech, bokech a kolenou Aerodynamický zářez řezané Vnější hořčíkové chrániče na ramenou a kolenou Děrovaná kůže pro lepší ventilaci Roztažené kožené vložky na kolenou, dírách v rukávech a pasu Neoprenové manžety, švy na nohou a krk Zesílená kožená dvojitá kůže na loktech, ramenou a hýždích
Arlen ness Conquest vel:58 (56)
Prodam novou racing 1dilnou znackovou kozenou kombinezu Arlen ness model Conquest ve vel:USA 58( EU:56) .chranice ramen, loktů,zad, kolen. Pc:1.350,-$. Ted za super cenu 22.500,-Kč. + Postovne 350, - kc. Cena je pevná!!! (kombinéza má lehce odřený venkovní chránič ramene - stalo se při přepravě z USA) (poštovné předem na účet z duvodu nevyzvednuti zasilky.) Nebo osobní předání a to ve Františkových Lázních . Dobírka je dle nového ceníku od české pošty. Jedná se o velikost balíku XL. (Celozrnná hovězí kůže Super napjatý text-strečový materiál na loktech, rozkrokech a kolenou Odnímatelná vnitřní podšívka ze síťoviny Vnitřní chrániče na ramenou, loktech, bokech a kolenou Aerodynamický zářez řezané Vnější hořčíkové chrániče na ramenou a kolenou Děrovaná kůže pro lepší ventilaci Roztažené kožené vložky na kolenou, dírách v rukávech a pasu Neoprenové manžety, švy na nohou a krk Zesílená kožená dvojitá kůže na loktech, ramenou a hýždích.
Arlen ness LOSAIL ve vel: 58
Prodam novou racing 1dilnou znackovou kozenou kombinezu Arlen ness model LOSAIL ve vel:USA 58( EU:56) .chranice ramen, loktů,zad, kolen. Pc:950,-€ Ted za super cenu 14.500,-Kč. + Postovne 350, - kc. Cena je pevná!!! (poštovné předem na účet z duvodu nevyzvednuti zasilky.) Nebo osobní předání a to ve Františkových Lázních . Dobírka je dle nového ceníku od české pošty. Jedná se o velikost balíku XL.
Moto kombinéza ARLEN NESS vel.50 M
nabízím velmi zachovalou kombinezu ARLEN Ness vel.50 M prsa....94-99 cm pas.....84-88cm výška..170-178 cm
Moto kombineza ARLEN Ness 40 /S
Nabízím dámskou motokombinezu Arlen Ness vel.40 /S velmi zachovalá prsa 82-84 cm pas 68-70 cm výška 162-166 cm