inzerce, prodej, prodám, bazar

Armodd candywatch crystal

Kategorie: Hodinky

Chytre hodinky ve velmi dobrém stavu .
Armodd candywatch crystal
Podobné inzeráty
Armodd Candywatch Premium
Armodd Candywatch Premium 2 záruka do 11/23 plně funkční lehce škráblé sklíčko
Chytré pánské hodinky ARMODD Silentwatch 4
Chytré pánské hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro. Nenošené, nevhodný dárek. Původní cena 2.938 Kč (viz fakturu). Předání na Praze 10, Kubánské nám.
Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro.
Prodám nové hodinky Armodd Silentwatch 4 Pro s kovovým řemínkem, zakoupené v říjnu loňského roku za cenu 2250,-Kč. Nošené byly pouze jeden měsíc. Dostal jsem dárkem jiné, lepší Huawei Watch GT 3 46mm Elite. Jsou plně funkční, prakticky zcela nové. S veškerým příslušenstvím. Nyní můžete nejlevnější koupit za 1964,-Kč. Mohu zaslat i na dobírku, vše po dohodě.
chytré hodinky ARMODD Silentband 3 GPS stříbrná
prodám chytré hodinky ARMODD Silentband 3 GPS stříbrná. Nové, jednou nošené, v krabičce. (Chytré hodinky s GPS pro přesný záznam sportovních aktivit. Menu a mobilní aplikace kompletně v češtině. Funkční se všemi telefony Android a iPhone. Unisex design. Měření tepu, tlaku i saturace kyslíku. 37 sportovních režimů. Upozornění na hovory, SMS i notifikace. Podpora aplikace Strava. Široká nabídka ciferníků s možností vlastní fotografie)
Chytré hodinky Armodd
Prodám hodinky Českého výrobce Armodd silentwatch 4 pro. Hodinky jsou v Českém jazyce. Hodinky mají kovový pásek, který lze bez demontážích nástrojů přehodit za gumový (nepoužitý a nový součástí balení) . Hodiny NEnesou žádné známky používání a jsou ještě v záruce rok a půl. Hodinky mají 3 funkční tlačítka a uprostřed ovládací otočné kolečko. Mají nalepené tvrzené sklo. Součástí balení je i přikoupený originální adaptér do zásuvky, který nebyl součástí balení. Možno předat na trase Nymburk-Pelhřimov-Jindřichův Hradec
Chytré hodinky ARMODD Squarz 9 Pro černé
Podám (nevhodný dárek) 4 měsíce staré chytré hodinky ARMODD Squarz 9 Pro s menu a mobilní aplikací kompletně v češtině. Funkční se všemi telefony Android a iPhone. Bluetooth volání. Plně dotykový displej bez černých okrajů. Otočné kolečko. Sportovní režimy. 100 a více ciferníků a možnost nahrát si vlastní fotografii na ciferník. Hodinky mají kovový černý řetízek 20mm s možností upravit délku a originál nylonový přiložen. PC vč. náramku 1700,- Kč. Prodejní cena vč. náramku 800,- Kč.(vzhledová vada) Cena bez dopravy.