inzerce, prodej, prodám, bazar

ASČR - Přijmeme Sanitáře

Kategorie: Zdravotnictví

PŘIJMEME SANITÁŘE
- Přijmeme zaměstnance na HPP
- Výjezdové stanoviště Praha 5 – Dobříč 252 25.
- Dobré platové podmínky
- Stálý pracovní poměr na HPP
- Přátelský kolektiv
- Příjemné prostředí
- Zaměstnanecké benefity
- Nástup možný ihned,
- Příspěvek na stravování a na OOPP
- Min. ukončenou ZŠ
- Čistý trestní rejstřík
Pro více informací: Tomáš Gorgoň (ředitel dopravy)
Tel:
Email: tomas.gorgon@
ASČR - Přijmeme Sanitáře
Podobné inzeráty
ASČR - Přijmeme řidiče ZDS
Přijmeme řidiče ZDS Pracoviště - Dobříč 98, 252 25 (Praha-Západ) Nabízíme - Dobré platové podmínky - Stálý pracovní poměr na HPP - Pracovní poměr na HPP, DPČ i DPP - Přátelský kolektiv, příjemné prostředí - Zaměstnanecké benefity - Nástup možný IHNED - Možnost parkování sanitního vozu doma - Služební mobilní telefon - Směnný provoz Požadujeme - Spolehlivost, časová flexibilita - Min. ukončenou ZŠ. - Aktivní a zodpovědný přístup k práci - Min. Věk 21 let - Čistý trestní rejstřík - Absolvovaný kurz řidiče ZDS (DRN) / případně kurz zprostředkujeme Kontaktní osoba: Tomáš Gorgoň (ředitel dopravy) Tel: Email: tomas.gorgon@
Ošetřovatelka, Ošetřovatel v Rakousku- Nabídka
Přijmeme dlouhodobě ošetřovatelky(le)pro seniory a nemocné lidi. Seriozí, milé, zodpovědné osoby, s komunikativní znalostí němčiny. (14ti denní turnusy v okolí Rakouských hranic) Agentura Schindler, tel.0043 650 666 70 43 (paní Novotná)
Rehabilitační lékař
Přijmeme rehabilitačního lékaře do zavedené ordinace na Praze 5 - Zbraslavi. Práce na HPP i DPP, pro mimopražské možnost výhodného ubytování.
Zdravotní sestra ORL ambulance
Přijmeme zdravotní sestru na plný úvazek do zavedené ORL ambulance v Ostravě Porubě. K atraktivnímu platu nabízíme příspěvek na stravenky, případně příspěvek na penzijní pojištění. Pět týdnů dovolené je samozřejmostí. Audiologický kurz výhodou. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte.
zdravotní sestra/zubní instrumentářka
Do zavedené ordinace v centru Českých Budějovic přijmeme zdravotní sestru, nebo zubní instrumentářku na HPP - 37,5 hodin týdně. Nabízíme: moderní pracovní prostředí, nekuřácké pracoviště s možností parkování v areálu, nástupní mzda od 32 000Kč měsíčně, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, půlroční prémie, bezplatná odborná školení. Požadujeme: znalost práce na PC, organizační schopnosti, komunikativnost, ochotu učit se novým věcem. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup od května 2023. V případě zájmu pište na email: ordinaceOrapex@
ORL LÉKAŘ LÉKAŘKA
Prijmeme lekára do súkromnej ORL ambulancie. Výkon práce na niektorej z našich prevádzok: - Bratislava (nástup možný ihneď) - Trnava (nástup možný od 10/2022) - Liptovský hrádok (nástup možný od 01/2023) Mzda: 106 000 Kč/měsíc/brutto (4300 EUR/brutto) Požiadavky: špecializácia alebo zaradenie do špecializácie v špecializačnom odbore otorinolaryngológia. Plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu, živnosť. Termín nástupu dohodou. Vašou pracovnou náplňou bude poskytovanie zdravotnej starostlivosti v odbornej ambulancii v špecializačnom odbore otorinolaryngológia. Ponuka práce prichádza po dohode do úvahy aj pre lekára v špecializačnej príprave. Ambulancia je kompletne vybavená: audiometria, tympanometria, otomikroskop, endoskop, flexibilný endoskop, rinomanometria, USG A-scan, elektrokauter.