inzerce, prodej, prodám, bazar

Asfaltový střešní šindel Katepal Mansion – červená

Kategorie: Stavební materiál

Prodám nový asfaltový střešní šindel Katepal Mansion červený, celkem 14balíků, nerozbalených..

Balení : Balení 1,6 m² 14ks cena za vše 10tis.


celkem mám 22,4m2


kupováno zde:
Asfaltový střešní šindel Katepal Mansion – červená
Podobné inzeráty
Asfaltový šindel BOBROVKA červená 2,32m2
Nabízím nový asfaltový šindel Asfaltový šindel Tegola Eco Roof Traditional - odstín MIXWD RED 13 (červená žíhaná) Šindel je nový, nepoškozený. Cena za jedno balení 2,32m2 je 300 Kč. K prodeji mám 10 balení. K prodeji mám také podkladový asfaltový pás pod šindel o síle 1,9mm a délce 15m za 790 Kč (k prodeji 3 balení podkladu). Materiál si můžete vyzvednout osobně ve Staříči.
střešní asfaltový šindel obdélník zelený Onduline
Nabízím nový asfaltový šindel Onduline - Bardoline Base obdélník zelený. Krytina je nová, nepoškozená. Jedno balení 3m2. Cena za balení 375 Kč (125 Kč/m2). Celkem mám k prodeji 53 balení. Šindel si můžete vyzvednout osobně ve Staříči. Asfaltový šindel Bardoline BASE je určený k zastřešení chat, zahradních domků, altánů atp. Tato lehká střešní krytina je vhodná pro všechny typy a tvary střech.
Asfaltový šindel Eco roof hexagonal 2,3 m2
Nabízím nový asfaltový šindel Tegola ECO ROOF. Tvar hexagonál. Odstín - žíhaná červená. V jednom balíku je 16 kusů šindele, celkem 2,3m2. Cena za jeden balík 300 Kč. K prodeji má 23 balíku tohoto šindele. K prodeji mám také podkladový asfaltový pás pod šindel o síle 1,9mm a délce 15m za 790 Kč. Materiál si můžete vyzvednout osobně ve Staříči.
Katepal
Prodám střešní krytinu Katepal mansion šedý. Mám 27 balíků, koupeno před měsícem. Původní cena 752/balík, nyní prodám za 592,-Kč/balík. V balíku je 1,6m2.
Šindel asfaltový IKO Cambridge Xpress podvojná černá
Šindel asfaltový IKO Cambridge Xpress podvojná černá Dvouvrstvý laminovaný šindel, prostorový vzhled, vyznačený pruh pro přibíjení hřebíků ke zrychlení pokládky, hmotnost 11,4 kg/m2, 3,1 m2/bal. Šindel je nový jedná se o zásobu z nerealizované stavby. Cena je za m2 vč. DPH
Asfaltový šindel Master P - hnědý
Prémiový laminovaný šindel z vysoce kvalitní modifikované flexibilní směsi asfaltu s hluboce zabudovaným keramickým granulátem. Moderní vzhled vytváří unikátní 3D efekt a je ideální především pro pokládku na rodinné domy, bytové domy nebo rekreační objekty. Více info zde: Důvod prodeje - změna střešní krytiny Cena 180 Kč za 1 m2 V případě zájmu tel.