inzerce, prodej, prodám, bazar

ASUS RT-AC52U B1

Kategorie: Modemy

Dobrý den, prodám router asus-rt-ac52u-b1.
Výborný stav. Originál balení.
Prosím e-mail nebo sms.
Děkuji.

WiFi 5, 733 Mb/s, Dual-band, 4× LAN, 1× WAN, 1× USB 2.0, 2× anténa, VPN, GLAN

Připojte se gigabitovým ethernetovým spojením i nejnovějším bezdrátovým standardem s vysokou rychlosti, a přitom nechte starším zařízením spojení nejvyšší dostupnou rychlostí. Moderní router od ASUS pracuje současně na standardním pásmu 2,4 GHz i na méně obsazeném 5GHz pásmu. Do obou pásem posílá data celkovou rychlostí až 733 Mbps! Krom toho má hned 2 antény, díky čemuž WiFi signál dosáhne i do vzdálenější míst s patřičnou rychlostí. V uživatelsky přehledném rozhraní ASUSWRT najdete všechno - nastavení, monitorování a správu sítě na jediném portálu vyhrazeném routeru. Stačí pouze připojit kabely k routeru, otevřít webový prohlížeč a řídit se pokyny průvodce instalací. Ten vás v několika krocích provede celým procesem, abyste mohli k internetu přistupovat během pár chvil. Při prvním zapojení můžete být online během 30 sekund. Router poslouží i jako server domácí zábavy. S integrovaným portem USB připojíte externí úložiště či tiskárnu, a router vám zařízení nasdílí pro ostatní počítače a zařízení v síti. Jakmile jsou zařízení připojena, získáte k nim mnohem snazší přístup než kdykoli předtím. Stáhněte si do mobilního zařízení aplikaci (iOS, Android), a přistupujte ke svým datům kdekoliv na světě.





ASUS RT-AC52U B1
Podobné inzeráty
Nový, nepoužitý WiFi Extender ASUS RP-AX56
Prodám nový a nepoužitý WiFi Extender ASUS RP-AX56. Podpora Wi-Fi 6 s šířkou pásma 80 MhZ a modulace 1024-QAM. Podpora AiMesh. Možnost ovládat centrálně pomocí aplikace ASUS Router či ASUSWRT. Lze propojit i s dalšími modemy a routery. Standard: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax Rychlost: 2,4 GHz až 574 Mbps, 5GHz až 1201 Mbps Anténa: Vnitřní anténa x 2 Paměť: 128 MB Flash, 256 MB RAM Provozní frekvence: 2,4 GHz / 5 GHz Porty: RJ45 pro 10/100/1000 BaseT pro LAN x 1 Tlačítka: WPS, Reset Krabička, originál návod PC: 2.499,- Kč. Koupil jsem do domu 3, nakonec vystačím se 2. Pouze vybalený a vyzkoušený.Prodám nový a nepoužitý WiFi Extender ASUS RP-AX56. Podpora Wi-Fi 6 s šířkou pásma 80 MhZ a modulace 1024-QAM. Podpora AiMesh. Možnost ovládat centrálně pomocí aplikace ASUS Router či ASUSWRT. Lze propojit i s dalšími modemy a routery. Standard: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax Rychlost: 2,4 GHz až 574 Mbps, 5GHz až 1201 Mbps Anténa: Vnitřní anténa x 2 Paměť: 128 MB Flash, 256 MB RAM Provozní frekvence: 2,4 GHz / 5 GHz Porty: RJ45 pro 10/100/1000 BaseT pro LAN x 1 Tlačítka: WPS, Reset Krabička, originál návod PC: 2.499,- Kč. Koupil jsem do domu 3, nakonec vystačím se 2. Pouze vybalený a vyzkoušený.
Wifi router ASUS RT-N10E
Wireless-N150 Router (RT-N10E) Vysoká rychlost 150 Mb/s Snadná instalace Plug-n-surf bez použití CD Pevná 2dBi anténa Úspora energie: v pohotovostním režimu spotřebovává méně energie Připojení EZ WPS ASUS RT-N10E podporuje standard 802.11 b/g/n a nabízí vysokou rychlost 150 Mb/s. Díky pohodlné instalaci bez použití CD a stabilním přenosům dat je ASUS RT-N10E ideálním řešením bezdrátového připojení k internetu. Využívá technologii Green WLAN, která zaručuje snížení spotřeby energie v pohotovostním režimu. V porovnání s běžnými Wireless-N routery snižuje procesor ASUS ECO-WiFi spotřebu energie o 72 %. A to už na vyúčtování energií určitě poznáte. Více informací na email.
Nový nerozbalený Asus Router Wi-Fi 802.11ac , 2 pásma
Prodám nový nerozbalený Asus Router Wi-Fi 802.11ac v provozu ve dvou pásmech (rychlost 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a až 433 Mb/s v 5GHz pásmu). velký dosah signálu • USB port • aplikace ASUS AiCloud pro cestování • uživatelské rozhraní ASUWRT • podpora VPN… Důvodem prodeje bylo zakoupení 2 kusů k pokrytí 3. patrového RD. Nakonec vše vyřešil a bezproblémově pokryl pouze jeden router. Druhý router tak zůstal nerozbalen a nevyužit. Cena 900 Kč. Další informace: S čipovou sadou 802.11ac a připojením 5. generace (5G Wi-Fi) si můžete vychutnat až třikrát rychlejší bezdrátové připojení než u předchozí generace routerů. Můžete k němu připojit telefon, tablet, notebook a nespočet dalších zařízení pro rychlý a stabilní internet. Ani při více zapnutých přístrojích se rychlost nezpomaluje, abyste nemuseli na načtení stránek či videí čekat dlouho. Přístroj pracuje ve dvou pásmech. V pásmu 5 GHz dosahuje rychlosti 433 Mb/s, v pásmu 2,4 GHz pak 300 Mb/s. Celkově tak přístroj nabízí přenosovou rychlost až 733 Mb/s. Pásmo 2,4 GHz se skvěle hodí k běžné práci, prohlížení webových stránek a podobně. Pásmo 5 GHz zvolte, pokud chcete streamovat Full HD video, hrát online hry či používat náročnější aplikace. Antény routeru zajistí dosah Wi-Fi s pokrytím 150 %, takže signál nebude slábnout ani v tom nejzapadlejším rohu místnosti. Můžete se volně pohybovat po celé domácnosti, aniž by hrozilo, že vám internet vypadne nebo online hra zamrzne uprostřed nejnapínavější akce. Kromě bezdrátového internetu je samozřejmě k dispozici také připojení kabelem. Nechybí zde ani USB port pro snadné připojení externího disku, tiskáren a dalších přístrojů, které chcete používat ke sdílení v síti. Po zapojení nastavíte router ve třech jednoduchých krocích, které vám nezaberou déle než půl minuty. Stačí pouze k routeru připojit kabely, na počítači nebo telefonu spustit webový prohlížeč, zadat své ID či heslo a máte vystaráno; router je funkční a připravený k tomu, aby vám zajistil rychlý a stabilní internet. Detailní popis a technické informace např. zde:
Modem Router Asus RT-N12+
ASUS RT-N12plus je router třídy Wireless N s rychlostí 300 Mb/s, který nabízí kabelové i bezdrátové připojení optimalizované speciálně pro malé firmy a domácnosti. Pomocí technologie 2T2R MIMO a dvojice externích antén s vysokým ziskem 5 dBi zajišťuje RT-N12plus širší pokrytí a vyšší bezdrátový výkon. Proto je ideální pro streamování HD videa, VoIP hovory nebo hraní on-line her. Díky intuitivnímu grafickému uživatelskému rozhraní a jedinečné funkci QIS (Quick Internet Setup; Rychlé nastavení internetu) od společnosti ASUS může RT-N12plus nainstalovat a ovládat i naprostý začátečník. RT-N12plus navíc umožňuje nastavit až 4 SSID, které zaručí flexibilní správu přístupu na internet a přidělení šířky přenosového pásma. Pouze osobní předání.
Modemový router ASUS DSL-N16
Prodám nevyužitý VDSL/ADSL2+ wifi router ASUS DSL-N16 - 2x WAN (1x RJ-11, 1x RJ-45 po překonfiguraci jednoho z LAN = při změně přípojky z telefonní na klasickou nebo opačně nemusíte měnit router), 1x WLAN 802.11n 300Mbps, 4x LAN 10/100Mbps (RJ-45), DHCP, NAT/NAPT, DMZ, VPN passthrough, podpora IPSec tunelů, podpora IPv6, SPI firewall, UPnP, RIP, QoS, MAC Filtering, WEP/WPA(2)-PSK (TKIP/AES)/802.1x, Multiple SSID, WPS, podpora ASUS AiCloud. Způsob přepravy: - osobní převzetí v místě bydliště nebo po domluvě v centru Brna - česká pošta - balíkovna - zásilkovna - rovněž lze poslat na dobírku po uhrazení poštovného předem na účet
Asus Lyra Trio AC1750, 2ks

- rychlé jednání sleva
Prodám plně funkční Asus Lyra Trio Perfektní přenos , plně funkční. Dvoupásmový WiFi Mesh systém AC1750 s podpora AiMesh – pokrývá vícepodlažní domy do rozlohy 500 metrů čtverečních, s ochranou sítě AiProtection od společností Trend Micro a rodičovskou kontrolu Eliminuje hluchá místa bez Wi-Fi signálu — Dvoupásmový, WiFi mesh systém se dvěma stanicemi s unikátním umístěním antény pro zajištění silného WiFi signálu do každého koutu vašeho domova.