inzerce, prodej, prodám, bazar

ASUS Xonar H6 DAC Expansion 7.1 Card + 25 PIN Cable

Kategorie: Zvukové karty

Koupím externí modul ASUS Xonar H6 7.1 surround včetně 25 PIN Cable propojení XONAR Essence ST.
ASUS Xonar H6 DAC Expansion 7.1 Card + 25 PIN Cable
Podobné inzeráty
ASUS Xonar DG
Dobrý den, prodám zvukovou kartu ASUS Xonar DG cena není pevná jen osobní převzetí Ostrava Poruba
Asus Xonar Phoebus Solo
Velmi kvalitní zvuková karta patřící do série ROG, Dolby Home Theater v4, odstup signál/šum 118 dB, čip C-Media CMI8888DHT, pozlacené konektory, rozhraní PCI-E 1x. Zvukové karty ASUS řady Xonar jsou navrženy pro přesný a plný zvuk, který vám nezatají ani ten nejmenší detail. Nekompromisní výkon oceníte nejen při hraní her, ale i při sledování filmů a poslechu hudby. Základ karty ASUS Xonar Phoebus SOLO s rozhraním PCI-E x1 tvoří zvukový čip C-Media CMI8888DHT se špičkovým zpracováním zvuku. Karta přináší technologii Dolby Home Theater V4 vylepšující prostorový zvuk pro dokonalý zážitek z přehrávání filmů a hraní her.
ASUS XONAR SE  Nová
Prodám novou zvukovou kartu . Nikdy nebyla použita je zabalena, Nev v záruce do 6.4.2024
Zvuková karta ASUS Xonar DX
Součástí nabídky je i napájecí kablík na molex, který není na fotkách. Dávám 14 dní na ozkoušení. Cena je konečná. K vyzvednutí Řepy, popř. za poplatek zašlu.
Creative Sound Blaster AE-9
Prodám kompletní balení zvuková karta do počítače Creative Sound Blaster AE-9 recenze zde Technické parametry Zvuková karta pro náročné hráče počítačových her Prémiová zvuková kvalita 384 kHz / 32-bit Duální sluchátkový zesilovač Xamp Blaster Acoustic Engine Sound pro využití speciálních zvukových funkcí (+ možnost individuálního nastavení) Sound Blaster Surround pro jedinečný prostorový zvuk Připojení k základní desce přes PCIe slot Herní radar Scout Prostorový zvuk a mobilní radar Scout Sound Blaster AE-9 využívá speciální engine nesoucí název Blaster Acoustic Engine Sound. S jeho pomocí můžete aktivovat například funkci 3D prostorového ozvučení a volně nastavovat jeho intenzitu. Pro hráče akčních first person stříleček pak engine obsahuje funkci Scout. Jde o mobilní aplikaci, která vám na obrazovce chytrého zařízení zobrazí radar s polohou nepřátel. Rozhraní: PCIe Dynamický rozsah: 129 dB Vstupy a výstupy: 1 × optický vstup a výstup TOSLINK 1 × 3,5mm zadní výstup 1 × 3,5mm středový/subwoofer výstup 1 × ACM Link 1 × 6kolíkový konektor PCI Express (PCIe) sběrač (nutný pro ACM) 2 × RCA (L/P) přední 1 × 3,5 mm vstup mikrofonu (mono) 1 × 3,5 mm HP výstup (3 póly) 1 × 6,3 mm HP výstup (3 póly) Kompatibilní operační systémy: Windows 10, 8.1, 8, 7
Asus Supreme FX II
Prodám velmi kvalitní zvukovou kartu Asus Supreme FX II Bezvadný stav