inzerce, prodej, prodám, bazar

Atlas Copco ETX42-50-CT - Elektrický utahovací šroubovák

Kategorie: Výrobní linky

Elektrický utahovací šroubovák ETX42-50CT značky Atlas Copco.

Počet kusů: 2 ks
Sériové číslo: B0401519

Zboží je ve 100% stavu. Nikdy nepoužit.
Zaslání: Zásilkovna na pobočku nebo na adresu, poštovné dle ceníku Zásilkovny.
Platba: Převod na učet nebo dobírkou.
Atlas Copco ETX42-50-CT - Elektrický utahovací šroubovák
Podobné inzeráty
Atlas Copco ETX42-70CTV - Elektrický utahovací šroubovák
Elektrický utahovací šroubovák ETX42-70CTV značky Atlas Copco. Počet kusů: 2 ks Sériové číslo: B0412082 Zboží je ve 100% stavu. Nikdy nepoužit. Zaslání: Zásilkovna na pobočku nebo na adresu, poštovné dle ceníku Zásilkovny. Platba: Převod na učet nebo dobírkou.
Automatický šroubovák Atlas copco
Prodáme automatický šroubovák s otočnou základnou a vibračním podavačem šroubků. Součásti stroje jsou vyrobeny společností WEBER a Atlas Copco. Použití pro sériovou výrobu, kde je potřeba šroubovat velmi malé šroubky na přesná místa. Součástí je podrobný návod použití a instalace v CZ jazyce. Celkem 3ks plně funkční a 1 ks částečně fuknkční na nahradní díly. Cena 69tis/ks (původní cena 1.5mil kč/ks)
Pneu šroubovák DRS 1000
Kontaktní spouštění. Přímé provedení s pogumovanou rukojetí a se závěsným poutkem, ideální využití při pásové výrobě. Díky šestihrannému upínání se mohou používat běžně dostupné bity. Rychlovýměnné sklíčidlo umožňuje rychlou a snadnou výměnu bitů. Rychle a snadno nastavitelný kroutící moment díky vně uloženému nastavovacímu kroužku. Šroubovák se nemusí kvůli přestavení momentu rozebírat. Tlumič odchozího vzduchu zajišťuje extrémní snížení hladiny hluku. Šroubovák je díky rychlému přepnutí přizpůsoben pro pravý i levý chod. Pomocí přepínací páčky je možná změna směru chodu i za provozu. Vhodný k utahování a uvolňování šroubů v kovoprůmyslu a dřevařském průmyslu, jakož i v sériové montážní výrobě.
Automatická plnící linka
Prodáváme novou nepoužitou plnící linku - výrobce Čína určenou pro plnění až 7 druhů válcových lahviček s objemy od 20ml až 100ml se sprejovým uzávěrem. soustava se skládá: vstupní orietátor plnící část 4 peristaltická čerpadla dvě utahovací hlavy dva vibrační podavače spreyových uzávěrů akumulační stůl návod k obsluze, schema záruka 1rok Možnost úprav na různé typy obalového materiálu Chystáme se provést výměnu sw a ovládání HMI displeje na CZ. Sestavu si můžete prohlédnout u nás na dílně. Nejsme překupníci. prospekt výrobce na:
Komorový kalolis Andritz SE 630 CD (uzavřený)
Použitý komorový kalolis/deskový filtr Andritz model SE 630 CD. Kalolis je osazen polypropylenovými deskami Lenser o rozměrech 630 x 630 mm, celkový počet desek 21 - 19 standardních + 2 čelní (koncové). Počet komor: 20. Filtrační plocha 11,88 m2. Objem koláče 131,2 litrů, tloušťka koláče cca 25 mm. Kalolis je uzavírán hydraulicky pomocí jednočinného hydraulického válce s maximálním přípustným zavíracím tlakem pro rám cca 385 bar, maximální filtrační tlak 15 bar. Nátok suspenze centrálním otvorem a uzavřený sběr filtrátu. Desky jsou rozřazovány manuálně. Je vybaven manuálně otevíratelnými okapovými platy. Kalolis je vhodný pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu Ex II3G c T4. Součástí je kontrolní panel a elektrický rozvaděč, který je umístěn mimo nebezpečnou zónu. Vnější rozměry 252 mm x 1515 mm x 1250 mm (výška), celková hmotnost cca 1600 kg.
Sušící a vytvrzovací pec
Pec je určená k vypalování práškové barvy. Nebo do výrobních procesů s teplotou vypálení max. 230 °C. Zateplená pro nepřetržitý provoz. Elektrický výtop. Pec má termooběh vzduchu rozdíl v teploty v pracovním protostoru max +-2°C. Může být použito také jako vypalovací pec.