inzerce, prodej, prodám, bazar

Atlas pro děti, Veselé experimenty, Chci to vědět

Kategorie: Dětská literatura

Prodám knihy Chci to vědět, Veselé experimenty na doma, Atlas zvířat pro děti, všechny knížky jsou nové, cena za kus 70,-. Osobní odběr v Brně nebo pošlu přes zásilkovnu.
Atlas pro děti, Veselé experimenty, Chci to vědět
Podobné inzeráty
Dětské knihy
viz foto - Asterix a Normani, René Goscinny - Inspektor Vogo, Miloš Kratochvíl, 122 stran - Veselé experimenty na doma, Maria Yakovleva, 112 stan - Chci to vědět, Karolin Küntzel, 160 stran - Nejzvídavější dětské otázky, 138 stran - Encyklopedie pro děti 21. století, Jiří Žáček, 227 stran PRODÁNO: - Kosí bratři, Ludvík Středa, 93 stran - České dějiny očima psa, Martina Drijverová, 94 stran - Kubula a Kuba Kubikula, Vladislav Vančura, 87 stran - O chytré kmotře lyšce, Josef Lada, 93 stran - Malá čarodějnice, Otfried Preussler, 86 stran - Pohádky z Větrné Lhoty, Daniela Fischerová, 53 stran
Knihy pro děti a mládež - atlasy, encyklopedie, aj.
Prodám knihy pro mládež o zvířatech: ENCIKLOPEDIE PRO ZVÍDAVÉ DĚTI- VŠECHNO CO MUSÍM VĚDĚT, v dobrém stavu. Cena 60Kč, - DĚTSKÁ ETIKETA VESELE A HRAVĚ, Joanna Krzyžaneková,od 5let. V bezvadném stavu. Cena 60Kč, - JAK TO MÁ BÝT?, Ralf Butschkow, od 2let. Ve výborném stavu. Cena 60Kč, - ATLAS SVĚTA PRO NEJMENŠÍ, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 90Kč, - MOJE PRVNÍ ENCYKLOPEDIE LAROUSSE, v bezvadném stavu. Cena 80Kč, - ZVÍŘATA ZABIJÁCI, Angela Wilkesová. Od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 90Kč. - ZVÍŘATA GIGANTI, Barbara Taylorová. Od 9let. V dobrém stavu, mírně pomačkaný rožek. Cena 70Kč, - OBRAZOVÝ ATLAS ZVÍŘAT. V pěkném stavu. Cena 60Kč, - PRODANÁ - PRAPOVĚSTI NAŠE S TROCHOU VTIPNÉ KAŠE, Zdeněk Železný, v bezvadném stavu. Cena 60Kč. Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.
Kolekce knih 42ks
Kolekce knih 42ks: 1) Jane Ayres - Cesta do bezpečí 50Kč 2) Anne Bachnerová - Klára a Drobeček 6.: Poník a dvojčata 60Kč 3) Gabi Adam - Diablo 9.: Záhada jezera Echo 70Kč 4) Philip Ardagh - Bláznivé příhody Edy Nerudy 1.: Cesta na Hrozný konec 90Kč 5) Meg Cabotová - Allie Finklová: Holčičí pravidla 6.: Návštěva z minulosti 120Kč 6) František Ringo Čech - Dívčí válka: Příběhy ze života starých Slovanů 120Kč 7) František Kadlec - Praha Lucemburská v obrazech 80Kč 8) Petr Čornej - Panovníci Českých zemí 60Kč 9) Wolfgang Tarnowski - Poznej svět: Gladiátoři 70Kč 10) Paul Doherty - Smrtící relikvie 120Kč 11) Winter Morgan - Minecraft: Neoficiální hráčovo dobrodružství 1.: Výprava za diamantovým mečem 90Kč 12) Bezva úkoly pro malé šikuly 70Kč 13) Petra Gherbetz - Šikulové: Tvořte s námi! 70Kč 14) Petra Gherbetz - Šikulové a Velikonoce 70Kč 15) Damien Toll - Divoká zvířata 70Kč 16) Judy Tatchellová - Jak kreslit & malovat: Pro malé výtvarníky do kapsy 120Kč 17) Vlaštovky z papíru + CD 80Kč 18) R. Gilpin, L. Pratt - Zábavné výtvarné nápady 120Kč 19) J. Klang, O. Albrecht - Báječné modely dopravních prostředků ze stavebnice LEGO 120Kč 20) Magické náramky s tajnou řečí 60Kč 21) Jackie Wadesonová - Copánky pro radost 50Kč 22) Marcela Grez - 365 minipohádek: Přečti aspoň kousek... 120Kč 23) D. Enright, G. Macdonald - Kniha pro správné kluky: Jak být ve všem jednička 70Kč 24) M. Lecreux, C. Gallais, C. R. de Luze - Kniha pre dievčatá 200Kč 25) Tereza Kramerová - Dívka s havraními křídly 200Kč 26) Já, JůTuber 60Kč 27) Karin Kampwerthová - Naše parta 70Kč 28) Andrew Murray - Tolkien: Kniha kvízů 90Kč 29) Svět techniky 80Kč 30) Jan Tůma - 100 největších zajímavostí o lodní dopravě 100Kč 31) É. Beaumontová , A. Vandewieleová - Obrázky Země 120Kč 32) Velký atlas světa pro nejmenší 120Kč 33) Ivona Březinová - Obrázková encyklopedie pro nejmenší 100Kč 34) Dětská obrazová encyklopedie 70Kč 35) Velká dětská encyklopedie - Z obrázků a vět poznáváme svět 150Kč 36) Eloísa Cancio Barón - Ilustrovaná encyklopedie: Zemědělství 120Kč 37) Velký atlas lidského těla s kostkami 150Kč 38) Dinosauři a fascinující pravěký svět 150Kč 39) K. Landwehrová, M. Rüterová - Nejnapínavější experimenty pro děti 120Kč 40) Školská encyklopédia XXL - Chcem vedieť prečo - Veľká kniha otázok a odpovedí 200Kč 41) Už to vím! - Velká kniha otázek a odpovědí pro malé školáky 120Kč 42) Denisa Prošková - Kde rostou peníze?: První čtení o financích 90Kč Platí do smazání!
interaktivní a poučné knihy pro děti
Kniha Disney-Ať žije růžová Knížka Otvírej okénka obsahuje na 10 stranách víc než 40 otvíracích okének, plných zábavných aktivit s obrázkami oblíbených postaviček. Dítě si hravou formou procvičuje barvy, tvary a počítání.Cena 150,- Atlas světa pro děti: Krásná interaktivní knížka pro nejmenší, Atlas světa pro děti mě velice mile překvapil. Nejde o klasickou knižní podobu, ale skládá se ze sedmi rozkládacích map, které poskytují dostatek prostoru pro všechny ty zajímavé informace a především pro tu ohromnou spoustu krásně veselých a barevných ilustrací, které se dětem tak líbí. Stejně úžasné jsou i přiložené doplňkové sešitky. Opravdu moc pěkné, super i jako dárek, doporučuji. Cena 210,- Kniha S pastelkami za písničkou Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Počet stran: 64, jako nová Cena 40,- Kniha Nezbedná písmenka Krásně ilustrovaná knížka plná básniček a krátkých pohádek pro nejmenší, které je ukolébají k sladkým snům na dobrou noc. Cena 50.- Malá dětská encyklopedie Knížka Malá dětská encyklopedie je velice hezkou knihou, která je určena pro malé děti, kterým knihu budou předčítat rodiče nebo pro děti, kteří už umí číst sami... Kniha je zábavná, ale zároveň velice poučná. V knize je hodně oblastí, které jsou rozebrány, jako třeba zdraví a naše tělo.... u toho se mi nejvíce líbilo, že kniha vysvětluje co to je prd:D To jsem se fakt pobavila. Prostě najdete tu vše. Cena 220,- Knížka Zvířátka s magnetkami, obsahuje několik barevných magnetek, které mají děti za úkol umístit na správná místa na stránkách a dotvořit tak obrázek. Napoví jim příslušný stín v obrázku a jednoduché doprovodné věty. Hra s magnetkami rozvíjí slovní zásobu a intelektuální schopnosti dítěte a procvičuje jemnou motoriku a prostorovou představivost. Rozvíjeno je následující: poznávání zvířat prostorová představivost senzomotorická koordinace a zručnost. Cena 120,- Kniha leporelo Kolo, kolo mlýnský Kolo, kolo mlýnský je zase knížka z nakladatelství Junior, která se velice věnuje všem malinkým dětem. Knížka je moc hezká, jsou zde takové jemně ilustrace, ale co je na knize hlavní, tak je to samozřejmě obsah. Jedná se zase o písničky a říkanky, občas i básničky nebo hádanky, které by znáte, možná už o tom ani nevíte. Snad vás to bude bavit a ponořite se znovu i do vašeho dětství. Opravdu nádhera.Cena 40,- Všechny knihy jsou v bezvadném stavu. možnost předání v Borovanech, Ledenicích nebo ve Svinech
Černík, Nesvatba Vodňanský, Stará, Reschová
ROZKLIKNĚTE PROSÍM KONTAKTUJTE MNE POUZE PŘES EMAIL. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. NOVÁ, nečtená Moje tužka ušatá za 150,-Kč. Dvojí hravost se spojuje v nové knížce říkánek o zvířátkách - Jan Vodňanský si hraje se slůvky přibližuje zvířátka dětem v situacích, které jsou veselé, ale přitom i dokáží o světě zvířat leccos vypovědět. A Nestor našich kreslířů Miloš Nesvadba opět dokázal, že jeho kresby mají pro děti půvab a přitažlivost. NOVÁ, nečtená A pak se to stalo za 150,-Kč. Nečesané vlásky, nemyté uši, nevysmrkaný nos, nečištěné zoubky, neuklizené hračky, neslušné chování u jídla, rozvázané tkaničky, žalování – to jsou drobnosti, o nichž děti nechtějí ani slyšet. Ale pak se něco neuvěřitelného stane! A tak se neposluchové musejí honem polepšit, pokud chtějí zase být hezkými a veselými dětmi! Pozor, čtěte pečlivě! Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí. NOVÁ, nečtená Kykyryký, dobrý den za 290,-Kč Vzpomínáte si na pohádku O kohoutkovi a slepičce? Jak kohoutkovi v hrdélku uvízlo zrníčko a slepička ho nakonec zachránila? Kohoutek už nikdy nebyl lakomý. Se slepičkou se mají rádi, v noci spí ve stodole na bidýlku a přes den spolu hospodaří na dvorku. Kohoutek má krásně barevný ocásek a slepička je celá bílá. Všechny příběhy v téhle knížce jsou právě o nich a všechny začínají brzy ráno kohoutkovým zakokrháním. Přečtěte si, jak kohoutek vyhnal myši, jak hubnul, jak klovl lišku, jak zachránil tři životy či jak daroval slepičce oblázek. Na předsádkách najdete veselé společenské hry Kohoutku, zakokrhej! a Kuřátko, nezlob se! NOVÁ, nečtená Ježkova voči a jiné pohádky za 190,-Kč To bylo překvapení, když zlodějíčci Chytrouš a Hlupík poznali, že vyhlédnutý dům k lupu patří čarodějnici Nočnici! A jak se podivil kominík, co dokázaly upředené ponožky od černé kočičky? Co udělali tři přátelé, když jejich loď přepadli piráti? A co musela podstoupit princezna Zarděnka, aby vyléčila sestřičku Neštovici? Ježkovy voči, to se musí zjistit! Kniha získala 1. místo v druhém ročníku literární soutěže o nejlepší původní moderní pohádku, vyhlášené nakladatelstvím Albatros v roce 2010. NOVÁ, nečtená Kosprd a Telecí za 170,-Kč Malý Kosprd, hrdina naší knížky, miluje tatínkovu dílnu a moc rád tátovi pomáhá při výrobě vzducholodi, ale jednoho dne se rodiče rozhodnou, že jejich syn musí začít chodit do školky. Toto rozhodnutí se mu nelíbí, a velmi hlasitě protestuje – při příchodu do školky. Téměř každý rodič, který vedl poprvé své dítko do školky, ví, o čem je řeč. A také spousta dětí zná takovou situaci. V našem příběhu však malý Kosprd má velké štěstí, protože hned první den ve školce potká báječnou kamarádku.. Koukněte i do albíčka.
Chci to vědět, Karolin Küntzel
kniha, počet stran 160 podtitul Chci to vědět objasnění každodenních dětských záhad