inzerce, prodej, prodám, bazar

Atlas světa

Kategorie: Mapy, cestovní průvodci

Prodám Malý politický Atlas světa. Atlas není malý, jen má takový název.
Atlas světa
Podobné inzeráty
školní atlas a atlas světa
Prodám Školní zeměpisný atlas z roku 1957 za 150,- Kč, Malý atlas světa z roku 1936 za 500,-Kč
Atlas světa, Česká republika
Rodinný atlas světa za 100 Kč. Dětský atlas Česká republika 70 Kč. K prodeji desítky knih pro děti i dospělé. Osobní odběr Petrohrad, zasílám poštou i zásilkovnou. Pište e-mail nebo sms, díky.
Mapa USA, Pruvodce Londyn, Atlas Světa
Rare autoatlas USA: velký formát se spoustou měst. Rarita. Velký formát A2. Pěkný ve tvrdých deskách s popisem mnoha velkých měst a oblastí - viz foto. 500kč. Brno nebo pošta 150. Dobírka 220. Zasilkovna *** Londýn super turistický průvodce Baedeker IKAR. Nabízím LONDÝN ilustrovaný průvodce IKAR společník cestovatele. Michael Leapman Počet stran 448 360kč *** Interaktivní Atlas světa - posuň a objevuj. Velmi pěkně zpracovaný atlas pro děti, který je opravdu nádherně vyvedený. je graficky atraktivní, barevný, líbivý. děti se nenásilnou a zábavnou formou dozví o naší planetě, o naší zemi, seznámí se s jeho státy a kontinenty. Knížka je opravdu atraktivní, vhodná pro zvídavé dětičky, které se zajímají o svět kolem nás. doporučila bych ho i jako dárek, je to opravdu skvělá volba. Text jednoduchý, srozumitelný, přehledný Počet stran: 24 Rozměry: 237 x 309 Stav vidíte na foto. Kupujete to, co je vyfoceno. 280kč *** Detektivem na dně moře - Duncan Cameron. Interaktivní kniha. Potápějte se společně s Duncanem Cameronem a pátrejte po skrytém pokladu. Čekají zde na vás vraky k prozkoumání, tajemství k odhalení a záhada, kterou budete muset vyřešit. V knize naleznete mapy, kompas, mince, pohlednice, potápěčské deníky a mnoho dalších informací, které vám usnadní pátrání. Postřehnete nápovědy, které jsou v celé knize – a rozluštíte Joeovu hádanku? Rok vydání: 2008. Počet stran 96. Formát: 235 × 287 mm 450kč *** Velká kniha digitální fotografie: Lindner, Petr. 272s. Computer Press Brno. 250kč *** Nová encyklopedie golfu Autor: Malcolm Campbell Golfová encyklopedie. 2002, Knižní klub, Počet stran: 384, 500kč *** Abeceda rybaření: John Bailey. Příručka určená dětem uvádí nejzákladnější informace o výbavě k různým způsobům lovu a popisuje i nutné dovednosti, jež musí rybář zvládnout. Text doprovází řada fotografií a nákresů, například, jak sestavit prut, či jak správně nahazovat. Výklad končí vrácením úlovku do vody, autor zdůrazňuje šetrný vztah k přírodě. Cena 220kč *** Jazykové učebnice do školy: Sprechen Sie Deutsch? 2. B1. Učebnice němčiny pro střední a jazykové školy. Použitá. Občas je do ní něco vepsané tužkou. Počet stran: 314-Nakladatel: Polyglot 200kč.
PRODÁM ILUSTROVANÝ ATLAS SVĚTA, VYDAVATEL READER¨S DIGEST
Prodám krásný ilustrovaný Atlas světa pro nové století, od známého vydavatele Reader¨s Digest. Atlas je jako nový, nepoužitý.
Retro atlasy 3x foto
1.foto,starý atlas - rostlinstvo a zvířena Země,cena 80,-Kč,2.foto,starý atlas z r.1984 -Atlas CSSR,cena 90,-Kč,cestovní atlas USA z roku 1999,cena 200,-Kč.Platba na účet.
stary atlas sveta
prodam stary atlas sveta z 1931 roku